Cumadan yemege götürmesi daha iyi olmus kaptanimEşim akşam yemeğine çıkardıiyi ki msj attık hafta sonu kalabalık olur çocuklarla diye erken anneler günü kutlaması. Melihin köprüye çıkacağım akşam haberlerine yetismesede sabaha yetisirim
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar. Laya istanbul instagram sayfasinda yarın sabah 10.30 da tikanircasina yeme bozuklugu ile ilgili canli yayin olacakmis. Ben alarm kurdum katılmaya calisacagim. Sizede soylemek istedim :)
Hosbuldum canimhoşgeldin zeynepcim. sayfa aktif halen. buradayız. bayramda 1 hafta ara verdik yarışmaya. bugünden itibaren devam .
Hosbuldum kaptanım bende iyiyim çok şükür.Merhaba canim hosgeldin
Biz iyiyiz sen nasilsin
Sayfa aktif hatta bugün cok konuştuk yorulduk biraz sessizlesti aksam
Tabi ki kabul ederiz canımHosbuldum canimne güzel kilo vermeye devam yani süpersiniz
Hosbuldum kaptanım bende iyiyim çok şükür.
Sayfanın aktif olmasına sevindim
Kabul ederseniz katilabildigim ölçüde aranızda olmak isterim.
Ramazanda tek öğün yiyerek 4 kilo verdim şimdi bünye alismisken devam ettirmeye başladım
HoşgeldinizHosbuldum canimne güzel kilo vermeye devam yani süpersiniz
Ramazanda tek öğün yiyerek 4 kilo verdim şimdi bünye alismisken devam ettirmeye başladım
valla verdik mi aldık mı bilmiyom artıkHosbuldum canimne güzel kilo vermeye devam yani süpersiniz
İnşallah kaptanım tek isteğim oTabi ki kabul ederiz canım
Guzel kilo vermissin insallah devamida gelir
HosbuldumHoşgeldiniz
Evet canım geldim burdayım. İyiyim bende çok sukur senle yarışmayı özledimKaçak gelmiş. Merhaba canım. Bugün başladık bir hafta bayram tatilindeydik. Şükür iyiyiz sen nasılsın
Kilon doğru mu 83 mü?İnşallah kaptanım tek isteğim o
Hosbuldum
Evet canım geldim burdayım. İyiyim bende çok sukur senle yarışmayı özledim
Mehter marşı gibi fakat farklı. iki geri bir ilerivalla verdik mi aldık mı bilmiyom artık
79.7 şu anKilon doğru mu 83 mü?
GuncelliyimKilon doğru mu 83 mü?
Çok Haklısın evet beslenmeyle çözülüyordemir takviyesi ve beslenmeyle çözersin. bir tanıdığım akdeniz anemisi. zamanında çok demir tedavisi görmüş. sonra doktor yeter artık demiş. beslenmeyle çöz. çünkü bu haplar da zararlı. kırmızı eti ve diğer demir içerikli besinleri düzenli yer. maşallah şimdi demiri ve ferritin benden çok yüksek.
Hosgeldin canım. Baslangıcın hayırlı olsun.Guncelliyim
Görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?