Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun canim doktora git olmazsa
Kötü bişey degildir inşallah eşime soracam olmazsa gideyim

Eşimin akrabasinda meme kanseri olmuştu ikinci evredeymiş durumu iyi degil
Bana dediler sürekli masaj yap diye
Meme kanseri olan çok çevrem var ve çok üzülüyorum Allah korusun
O yüzden gögsünüze mutlaka ama mutlaka masaj yapın
Ben hergün yapıyprum sizde yapın

Afiyet olsun canim
Zipzip- kaptanim, bugun biraz kacirdim da, kan verdikten sonra, cikolata ve kekle yulafli bar. bir sifir yenik basladim haftaya. Kusura bakma
Bugun yediklerimi takip edemedim. Ceza olarak aksam yemiyorum,istahim da yok

Kahvalti
Gram istahim yoktu (gece uykum kacmisti,saka gibi)
Ekmek bile yiyemedim
Zeytin, peynir, haslanmis yumurta

Ogle
Tavuk suyu corba

Aralarda
1 haslanmis yunurta daha, siyez cubuklari, yesil erik, kurutulmus yaban mersini

Aksam
Yok

Cordelia HanimKelesimiGetir

Allah korusun canım inşallah kötü birşey değildir aklına kötü şeyler getirme

Afiyet olsun canim
Öyle düşünme aksamda yememissin haftaya eksilerle gelirsin

Ferro mu ne öyle bir ilaç vermiş demir takviyesi o mu canım? Yarın güzel bir market alışverişi yapmam lazım. Çok çirkin besleniyorum.

Tiroid çıkarsa ne olur peki? Bilmiyorum gerçekten
ferrum fort mu? odur. ama süt ve süt ürünleri ve kahve- çayla arası açık olsun canım. canım tatlı istediğinde azcık tahin pekmez ye. bir de hibisküs çayında demir var. ama ölçülü içersin.
tiroid önemli bir sorun. metabolizmayla ilgili. sürekli ilaç kullanmak zorunda kalırsın. ama glutensiz beslenmeyle çözümlersin. yapan var. bir de piyasadaki roll on ları kullanma. tenine parfüm ve deodorant sıkma. duş jelleri bile kimsayal. tiroid sorunlarına yol açıyor. paketli ürünler vs.
ben de ramazanda beslenmemi bozdum. bozuktu daha da bozdum

demir takviyesi kullanman ve çok sıkı perhiz yapman lazım. madem öyle çay-kahve içmemen lazım kuzum. seninki ileri derece. demir hapı kullanmakla hemen yükselmiyor. uzun bir tedavi süreci bu. bazı besinleri tüketmemek ve bazı besinleri de beslenmeye düzenli dahil etmek gerekli.
kan pıhtılaşması sıkıntılı bir durum. doktorun ne diyor? belirli aralıklarla kan değerine göre kan sulandırıcı alman gerekli. onun dışında kan sulandırıcı besinler tüketmen gerekli. mesela yaz geliyor. kiraz kan sulandırıcıdır. ama bu yıl kilosu kaç TL olur bilemem
demir, hücrelere oksijen taşınması için gerekli bir elementtir. kalp kasının kasılması için gerekli vs. yani hayati önemi var.
geçmiş olsun

benim de ferritin sıkıntılı. yani depo demir. gerçi demir de ne halde bilmiyorum. saçlar elime geliyor ayıptır söylemesi kırmızı et de yiyorum düzenli. limonlu yeşil salata, yumurta, hurma vs. anlamadım gitti. ama kahve ve yeşil çay içiyorum başka.

Ah ya,insaallah olumsuz bir durum yoktur

Ne kadar cok sey biliyorsun o zaman acilin,ben de geliyorum ferritin mi ne, onunla ilgili bir sey dicem. Doktorun istedigi tahlillere baktim,demiri isaretlememis,aklima fesang geldi ikizim. Bakim dedim istemismi. İsinize karismak gibi olmasin ama demiri sordum iste. Ferritini acikladi b12 yi istemisti. Ya var ya kesin yine tum depolar dolu benim. Sevinemiyorum cunku saglik sorunlarimin tek sebebi pskiyatrlik olmus oluyo. İki uc sene once baktirmistim, her sey iyiydi, hamile oldugumda bile kesin demir hapi beklerken,hatta sordum,varmis gerek olmadi (baska doktor) kucukken beslenmek cok onemliymis bu noktada. Nasil beslendiysem,demir,b12 hersey tam. Bu arada b12 eczaneden almistim,baslayali 3_4 gun oldu. Faydasi olur insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…