Gecmis olsun canim doktora git olmazsakızlar
Gögsüme masaj yaptıgımda sağda sertlik var agrıyor
Sürekli Masaj yapıyorum hep
Akşam eşim gelince sorcam
Kötü bişey degildir inşallah eşime soracam olmazsa gideyimGecmis olsun canim doktora git olmazsa
Afiyet olsun canim
Allah korusun canım inşallah kötü birşey değildir aklına kötü şeyler getirmeKötü bişey degildir inşallah eşime soracam olmazsa gideyim
Eşimin akrabasinda meme kanseri olmuştu ikinci evredeymiş durumu iyi degil
Bana dediler sürekli masaj yap diye
Meme kanseri olan çok çevrem varve çok üzülüyorum Allah korusun
O yüzden gögsünüze mutlaka ama mutlaka masaj yapın
Ben hergün yapıyprum sizde yapın
Yok alınmadim ne kusuruevet doğru yapıp yapıp birakıyorum
Ben dizi gibi izliyorum. Mahkeme sorgulama vs ilgimi çekti.Dizi anlatiyorsunuz zannetmiştim
Bütün kirli çamaşırlar dökülmüş
O ney la c...........organımda kokain arıyor diyor
Afiyet olsun canimZipzip- kaptanim, bugun biraz kacirdim da, kan verdikten sonra, cikolata ve kekle yulafli bar. bir sifir yenik basladim haftaya. Kusura bakma
Bugun yediklerimi takip edemedim. Ceza olarak aksam yemiyorum,istahim da yok
Kahvalti
Gram istahim yoktu (gece uykum kacmisti,saka gibi)
Ekmek bile yiyemedim
Zeytin, peynir, haslanmis yumurta
Ogle
Tavuk suyu corba
Aralarda
1 haslanmis yunurta daha, siyez cubuklari, yesil erik, kurutulmus yaban mersini
Aksam
Yok
Cordelia HanimKelesimiGetir
ferrum fort mu? odur. ama süt ve süt ürünleri ve kahve- çayla arası açık olsun canım. canım tatlı istediğinde azcık tahin pekmez ye. bir de hibisküs çayında demir var. ama ölçülü içersin.Ferro mu ne öyle bir ilaç vermiş demir takviyesi o mu canım? Yarın güzel bir market alışverişi yapmam lazım. Çok çirkin besleniyorum.
Tiroid çıkarsa ne olur peki? Bilmiyorum gerçekten
demir takviyesi kullanman ve çok sıkı perhiz yapman lazım. madem öyle çay-kahve içmemen lazım kuzum. seninki ileri derece. demir hapı kullanmakla hemen yükselmiyor. uzun bir tedavi süreci bu. bazı besinleri tüketmemek ve bazı besinleri de beslenmeye düzenli dahil etmek gerekli.Bende de demir eksikligim var degerim -5 tiöle çok düşüktü anemi dedi doktor
Ve kilo vermeyi zorlaşıyor
Ama demir hapı degil de demir şurubu bana ii geliyrodu ama bitti
Aynı zamanda kan pırtlaşmam var
Bi yerim kesilirse çok az kan gelir morarmaya başlıyor o derece
Bol bol Pekmez yemek lazım
Harnup pekmezi ii geliyor( ben pekmez hiç sevmiyorum)
Demir eksiklgi zor ya ilaci ömür boyu kullanmak zorundasin
Sağolasın. ❤ bol sporlu günlerde kullanırım inşallah.Cnm güle güle kullansıkılmazsın da oh
Ah ya,insaallah olumsuz bir durum yokturKötü bişey degildir inşallah eşime soracam olmazsa gideyim
Eşimin akrabasinda meme kanseri olmuştu ikinci evredeymiş durumu iyi degil
Bana dediler sürekli masaj yap diye
Meme kanseri olan çok çevrem varve çok üzülüyorum Allah korusun
O yüzden gögsünüze mutlaka ama mutlaka masaj yapın
Ben hergün yapıyprum sizde yapın
Ne kadar cok sey biliyorsunferrum fort mu? odur. ama süt ve süt ürünleri ve kahve- çayla arası açık olsun canım. canım tatlı istediğinde azcık tahin pekmez ye. bir de hibisküs çayında demir var. ama ölçülü içersin.
tiroid önemli bir sorun. metabolizmayla ilgili. sürekli ilaç kullanmak zorunda kalırsın. ama glutensiz beslenmeyle çözümlersin. yapan var. bir de piyasadaki roll on ları kullanma. tenine parfüm ve deodorant sıkma. duş jelleri bile kimsayal. tiroid sorunlarına yol açıyor. paketli ürünler vs.
ben de ramazanda beslenmemi bozdum. bozuktu daha da bozdum
demir takviyesi kullanman ve çok sıkı perhiz yapman lazım. madem öyle çay-kahve içmemen lazım kuzum. seninki ileri derece. demir hapı kullanmakla hemen yükselmiyor. uzun bir tedavi süreci bu. bazı besinleri tüketmemek ve bazı besinleri de beslenmeye düzenli dahil etmek gerekli.
kan pıhtılaşması sıkıntılı bir durum. doktorun ne diyor? belirli aralıklarla kan değerine göre kan sulandırıcı alman gerekli. onun dışında kan sulandırıcı besinler tüketmen gerekli. mesela yaz geliyor. kiraz kan sulandırıcıdır. ama bu yıl kilosu kaç TL olur bilemem
demir, hücrelere oksijen taşınması için gerekli bir elementtir. kalp kasının kasılması için gerekli vs. yani hayati önemi var.
geçmiş olsun
benim de ferritin sıkıntılı. yani depo demir. gerçi demir de ne halde bilmiyorum. saçlar elime geliyorayıptır söylemesi kırmızı et de yiyorum düzenli. limonlu yeşil salata, yumurta, hurma vs. anlamadım gitti. ama kahve ve yeşil çay içiyorum başka.
Seviyorum seniAfiyet olsun canim
Öyle düşünme aksamda yememissin haftaya eksilerle gelirsin
Bende seni seviyorumSeviyorum seni
Bugün başladı bizde kaptanımYarin başlıyor
Hem ramazan bitti adim atmasi daha kolay olur
Gerci ben rekorumu ramazanda kırdım 23.148 adim attim
Adetin yakınsa normal. Değilse dr a danışkızlar
Gögsüme masaj yaptıgımda sağda sertlik var agrıyor
Sürekli Masaj yapıyorum hep
Akşam eşim gelince sorcam
Nasılda süslü püslü bir menüüü afiyet olsun canım
Bak hele ortaaama
Afiyet olsun canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?