- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Hayirr ya heycanladimm acaba kimsin kimsin
10 da çıkıyordum genelde telefonu bırakıp dinleniyordum12-1 mi10 bucuk-11 hatirliyorum. Sen daha iyi bilirsin tabi
Hayirr ya heycanladimm acaba kimsin kimsin
Çok şükürAfiyet olsun kaptanım
Fındıklı çikolata çok sevmem normalde ama bunu seviyorum 2 gündür gelip gidip yedim neyse ki bitti
İnşallah daha az çıkarsın bebişkomSporsuz da olsa ben de geliyorum yarın senle aynı cikariz hayırlısı amin
iyi geceler kaptancım menüyü biraz sonra atıcam onu da uygulama da yazmayı denicem deİyi geceler Allah rahatlık versin
Evet canım aralık annesi olacakken bebeğim 12 kasımda acele etti doğduAaaa merhabaasende aralık annesiydin yanlış hatırlamıyorsam değil mi? 29 kasımda doğdu benim kız. 74 kg ile hamile kaldım. 83le doğum yaptım ve hiçbirini veremedim çok kötü durumdayım boyda yok zaten. Yorumun için teşekkür ederim. Aralıklı oruç yaptığım için 2 öğün besleniyorum. Zaten normaldede geç kahvaltı yapıyorum öğle yemeğine vakit kalmıyor. Diyet listeni benimlede paylaşırmısın özelden merak ettim nasıl olmalı emziren anne diyeti. Sütüm zaten çok yok üzülüyorum mamada veriyorum mecburen.
Tabikide hepberaber canımmm kekimmmolsun cnm memurluk güzel
bitti bileeee
Canım daha iyi misiniz
Kaptana bak bee
Ben de ben de
He yaa lütfen arkadaşlar lütfen yeterin arkadaşlar susun leynn
Helalll
cnm yediklerinin glisemik indeksi de yüksek , daha sağlıklı beslenecksin ama inanıyorum sana
Selam kizlar , konuyu net bilmiyorum ama emzirirken ASLA diyet yapmam ben.. NET yok doktor kontrolu, emziren anne diyeti. Yok yok. Heleki sut azken . Ya ben simdi bile halsiz dusuyorum..emzirirken takatim kalmaz. İstedigim kadar otmus, proteinmis besleneyim. Karnim tok olmadiktan sora ne anladim bu isten. Kilolar 6 ay daha kalsin varsin.Aaaa merhabaasende aralık annesiydin yanlış hatırlamıyorsam değil mi? 29 kasımda doğdu benim kız. 74 kg ile hamile kaldım. 83le doğum yaptım ve hiçbirini veremedim çok kötü durumdayım boyda yok zaten. Yorumun için teşekkür ederim. Aralıklı oruç yaptığım için 2 öğün besleniyorum. Zaten normaldede geç kahvaltı yapıyorum öğle yemeğine vakit kalmıyor. Diyet listeni benimlede paylaşırmısın özelden merak ettim nasıl olmalı emziren anne diyeti. Sütüm zaten çok yok üzülüyorum mamada veriyorum mecburen.
Evet bebeğim özen gostericem artıkolsun cnm memurluk güzel
bitti bileeee
Canım daha iyi misiniz
Kaptana bak bee
Ben de ben de
He yaa lütfen arkadaşlar lütfen yeterin arkadaşlar susun leynn
Helalll
cnm yediklerinin glisemik indeksi de yüksek , daha sağlıklı beslenecksin ama inanıyorum sana
Tesekkurler ben dogum yapali 9 sene gecti ikiz yavrucuklarim var her seferinde basliyodum ama bi sure sonra birakiyodum bukez baya kararliyim martta basladim 75 kilo ile suan 66.50 cikiyorumHoş geldinValla kuzum bayramdan önce gelseydin aramızda bayağı boşluk vardı seni alırdık ama hepimiz Allah ne verdiyse yediğimiz için ara mara kalmadı saflar iyice sıklaştı.
Şaka tabi ki
Kilo aldığımız gerçek de
Özelden yazar misin :) aşırı merak ettimÇook eskilerden. Buralar dutluktu o zamanlar
Bana iyi geldi şalgam ödem yapabilir dikkatli tüket canım. Afiyet olsun.Sabah ilk öğün 12.30
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim helva
Yeşillik
2 dilim ekmek
Ara öğün 15.00
2 kupa çay
4 ceviz içi
Akşam yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pilav üstü tavuk
1 bardak şalgam
Şuana kadar 2 litre su.
İlk gün bu kadar benden kızlar. Aralıklı oruç yapıyorum. Emzirdiğimi de göz önünde bulundurarak yorum yaparmısınız? Nasıl sizce az mı fazla mı. Süt için ayriyetten yememi önerdiğiniz birşey var mı?
Bu yola seninle baş koyicam daha çok cikmayayim da kuzum ahahİnşallah daha az çıkarsın bebişkom
Başlangıcın hayırlı olsun canım❤
İnşallah canımbu hafta gecti ama.insa diger haftaya
Afiyet olsun canımSabah ilk öğün 12.30
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim helva
Yeşillik
2 dilim ekmek
Ara öğün 15.00
2 kupa çay
4 ceviz içi
Akşam yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pilav üstü tavuk
1 bardak şalgam
Şuana kadar 2 litre su.
İlk gün bu kadar benden kızlar. Aralıklı oruç yapıyorum. Emzirdiğimi de göz önünde bulundurarak yorum yaparmısınız? Nasıl sizce az mı fazla mı. Süt için ayriyetten yememi önerdiğiniz birşey var mı?
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah
1 bardak fito milk
9 zeytin
Bir dilim peynir
1 yumurta
2 dişim tb ekmeği
Ara
Sade Türk kahvesi iki ceviz bir incir
Öğle
İki köfte
Bir kase kısır
Ara
Fitomilk
Akşam
3 4 parça mangalda tavuk ve biraz yeşil badem
Su 3.5 lt
Spor yapamadım bıgün evde değildim yarın inşallah yapacağım
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyarak formu doldura bilir misinMerhaba bayanlar bende araniza katilabilirmiyim ?
Sen masterfit'e niye katılmadın bebeğimBu yola seninle baş koyicam daha çok cikmayayim da kuzum ahah
İşte karnını neyle doldurugun önemli diyet değil sağlıklı beslenme ki . Hiç bir anne kendini ve bebeğine zarar verecek bir şey zaten yapmazSelam kizlar , konuyu net bilmiyorum ama emzirirken ASLA diyet yapmam ben.. NET yok doktor kontrolu, emziren anne diyeti. Yok yok. Heleki sut azken . Ya ben simdi bile halsiz dusuyorum..emzirirken takatim kalmaz. İstedigim kadar otmus, proteinmis besleneyim. Karnim tok olmadiktan sora ne anladim bu isten. Kilolar 6 ay daha kalsin varsin.
Hee simdi anlasildi . 22:00 kusurlerde iyi geceler diyince uyumaya gibi dusundum10 da çıkıyordum genelde telefonu bırakıp dinleniyordum
Uyku düzenim çok bozuldu
11 den sonra uyuyup sabah 6-7 uyanıyordum
Sımdı 9 da zor uyanıyorum
Kuzum hala diz kapagim ağrıyor , hareket yok doktordan sonra bakacağımSen masterfit'e niye katılmadın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?