Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım aralık annesi olacakken bebeğim 12 kasımda acele etti doğdu listemi yarın atayım canım bana yarın tekrar msj at da unutmayayım şimdi bebişi uyutuyorum da kalkamadım emziren anne diyeti bol bol yiyosun

Tabikide hepberaber canımmm kekimmm65 te buluşalım

Selam kizlar , konuyu net bilmiyorum ama emzirirken ASLA diyet yapmam ben.. NET yok doktor kontrolu, emziren anne diyeti. Yok yok. Heleki sut azken . Ya ben simdi bile halsiz dusuyorum..emzirirken takatim kalmaz. İstedigim kadar otmus, proteinmis besleneyim. Karnim tok olmadiktan sora ne anladim bu isten. Kilolar 6 ay daha kalsin varsin.

Evet bebeğim özen gostericem artık

Tesekkurler ben dogum yapali 9 sene gecti ikiz yavrucuklarim var her seferinde basliyodum ama bi sure sonra birakiyodum bukez baya kararliyim martta basladim 75 kilo ile suan 66.50 cikiyorum

Bana iyi geldi şalgam ödem yapabilir dikkatli tüket canım. Afiyet olsun.

Başlangıcın hayırlı olsun canım❤
bu hafta gecti ama.insa diger haftaya
İnşallah canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Merhaba bayanlar bende araniza katilabilirmiyim ?
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyarak formu doldura bilir misin

İşte karnını neyle doldurugun önemli diyet değil sağlıklı beslenme ki . Hiç bir anne kendini ve bebeğine zarar verecek bir şey zaten yapmaz

10 da çıkıyordum genelde telefonu bırakıp dinleniyordum
Uyku düzenim çok bozuldu
11 den sonra uyuyup sabah 6-7 uyanıyordum
Sımdı 9 da zor uyanıyorum
Hee simdi anlasildi . 22:00 kusurlerde iyi geceler diyince uyumaya gibi dusundum. Olsun gece uyuyorsun iste. Sabah zor ve gec uyansan nolur. Amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…