Diyetten kopmamak için evrenin hediyesi sanırımZaten anın tadını çıkarmak için yeyince eksi geliyoruz sanki dimi
Seninki daha bir güzelmiş canım.Ben kendim hazır yufkadan yapmıştım, bi de kek
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun pastelfitim
Seninki daha bir güzelmiş canım.
Eeee vücudun ne durumdaBu arada tünaydınyine bir uyku rekoru kırdım akşam 9 gibi koltukta uyumuşum sabah 10.30’da kalktım
İyi gibi görünüyor. Bi çay bi kahve tamamdırEeee vücudun ne durumda
Tunaydin pastelfitimBu arada tünaydınyine bir uyku rekoru kırdım akşam 9 gibi koltukta uyumuşum sabah 10.30’da kalktım
Vücudunun kıymetini bil benimki spa isterdi kendine gelmek içinİyi gibi görünüyor. Bi çay bi kahve tamamdır
Aha ben gibi biriGünaydın kizlar bugünden itibaren sağlıklı beslenecegim tartilmaya aşırı korkuyorum
Abla kekle börek bitti dimi
Evrene dua ediyorum aynı hediyeler pastelfitimw de gelmiş olsunDiyetten kopmamak için evrenin hediyesi sanırım
teşekkür ederimmBaşlangıcın hayırlı olsun canım❤
İnşallah canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyarak formu doldura bilir misin
İkiziz çünküfesang ikiizm, dur bir daha vurucam sana ama bu sevme vurusu dun tahlil sonucu atmistin ya, ben de dun kan vermeye gitmistim. Veee brownie ben de dun yedim vee ac karnina 9 da yemissin, cok zararli oluyo, lutfen ac yeme dedim baska seyler de dedim ama
Gerçekten tüp bebek süreci o kadar yıpratıcı ki seni çok iyi anlıyorum canım bnde geçtim o yollardan ama çok şükür atlattıkkilolarımızıda vericez inşallah beraber belki biraz yavaş ama olsun sonuçta gidecek bu kilolar
Merhaba canim
Bu msji yeni gördüm ablaKendimden çok seni mutlu edeceğim canım kaptanım.
Bana inandığın için müteşekkirim.
Bu hafta zumba derslerine başlıyorum. Çarşamba, cumartesi
Günün aydın olsun mavişlerinle keyifli bir hafta yaşamanı diliyorum eppeeeem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?