- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Afiyet olsun canim06.05.2022
07:00
1 simit
1 ayran
11:00
2 adet yağda yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
19:00
1 yt etli patates yemeği
4 yk bulgur pilavı
Salata
Su
1 lt
Spor
7400 adım
@CordeliaZipzip- North River
Sayilar esit degil evet ama ortalama olarak hesap yapıyoruzYuppiiiemeğinize sağlık
Şimdi kazanan takım nasıl belli olacak? Sayılar eşit değil.birde pazartesi de kilo bildirimi yapacağız değil mi? O neden aklımda deli sorular
100 gram yakin olan kim canim anlamadımPazartesi kim önce verecek kilolari 100 gr yakın
Emegine sağlık kaptanım
Sayilar esit degil evet ama ortalama olarak hesap yapıyoruz
Pazartesi bildirimi takimlardan aliskanlik kaldi aslında ama hafta sonu aileler bir arada olunca yemekler fazla yenebiliyor
Pazartesi tartılıp ona gore bir yol belirliyoruz kilo verirken
Birde Pazartesi avantaj kuralimiz var kirmizi ve mavi kaptan ozel mesajla bildirim yapiyor
En cok kiloyu veren Kaptan yarismaci degistirme hakkina sahip oluyor
Çok çok geçmiş olsun canım en yakın zamanda tamamen şifa bulsun inşallahHepinize teşekkür ederim kızlar. Bugün şükür daha iyi ama çiğerleri daha tam açılmamış. Evde hava almaya devam edecek.
Hemen dünki menümü yazıyorum
Tablolara baksan anlarsin ama pazartesi kim önce geçecek merak ediyorum100 gram yakin olan kim canim anlamadım
AnlamadimTablolara baksan anlarsin ama pazartesi kim önce geçecek merak ediyorum
Oyle denk gelmiş demek ki canim :)
Bak büşra ve burcu 100 gr fark var burcu 73.1 büşra 73,2Anlamadim
Pazartesi göreceğiz bakalım kim ne kadar kilo verecekBak büşra ve burcu 100 gr fark var burcu 73.1 büşra 73,2
Onu demek istiyorum :)
Evet onu diyorumPazartesi göreceğiz bakalım kim ne kadar kilo verecek
Tamam kaptancımPaylaşmadım canim 10 dakika sonra duzenlerim tabloyu
Kolay gelsiin canımEvi toparlıyorum kızlar sonra yeğenimle ders çalışacağız geldi sınav haftası
Tatlı canim bizim yöreye ait birşeyAfiyet olsun canim peynir helvasını hiç denemedim tatlı mı tuzlu mu
Bayağı azaltmıştık gunde 2 3 kez gece de 2 kez falan. İnşallah mastit olmamBırakma sürecinde eğer sütün çok iyi geliyorsa kendin içinde dikkat etmelisin canım
Bizim artik geçti bile canim. 27 aylik olucak nerdeyseGeldi çattı ayrılık vakti diyorsun . Bende tatilden sonrasına erteledim yolda meme kurtarıcı çünkü
Maşallah, heryerin şişmiştir.Bu arada tünaydınyine bir uyku rekoru kırdım akşam 9 gibi koltukta uyumuşum sabah 10.30’da kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?