- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hiç düşünemiyorumEeee vücudun ne durumda
Hiç düşEeee vücudun ne durumda
Vallaha mı, ben olsam patlamaya yakın bomba gibi gezerdimİyi gibi görünüyor. Bi çay bi kahve tamamdır
Benimkini spa da paklamazdıVücudunun kıymetini bil benimki spa isterdi kendine gelmek için
Damdan düşenin halini damdan düşen anlar, benim net hızlıydı, geçmiş çok birikmiş tiGeçmişe başladım ama bitiremediminternet çok sıkıntılı. Eve geldim kahvaltı hazırlayacağım öpüyorum
Amin canım sağolOh cnm çok sevindim
Eline sağlık Allah kabul etsin cnm
Ahahaha
Hı geldik mi
Kuzum seni bı daha yokladı mi şimdi nasılsınÇok çok geçmiş olsun canım en yakın zamanda tamamen şifa bulsun inşallah
Kolay gelsin ablacimArtık mesaj biriktirmeyim dedim, lakin kalkıp işimi yapmam lazım
Kolay gelsin kaptancımBende biraz temizlik yapayim ,çamaşırlari toplayim gelirim ilerleyen saatlerde
Ev isleri bana kaldi artik
Bakacağım
Çok kuru duruyor. Çikolata sos olsa belki
Hadi yedin, spor niye yapmadın. Yaksaydın ya yediğiniManti olmayaydi iyiydi kaptanım
Artık sevmiyorlar bol çikolatalı pastaları trend hafifleri kız ama içinde çikolata var bi daha düşün derimÇok kuru duruyor. Çikolata sos olsa belki
Gülüyor bir deBu saatte adim atanlara selam olsun benim koca bi sifir
Ama uyucam
Gözün aydınGünaydın kızlar
Hedef60kgolmak düne göre daha iyiyim canısı bugün annem geliyor psikolojik olarakta daha iyi olurum
Tartıya bırakmayalım kaptanım. 700 gr artısı vardı
Hamdolsun. Evle uğraşıyordum. Sen nasılsın?
Olmaz. Simsiyah olacak yoksa nefsim çekmiyorArtık sevmiyorlar bol çikolatalı pastaları trend hafifleri kız ama içinde çikolata var bi daha düşün derim
MasterFit Yarışması 33.Etap Kırmızı Takım _ASTRAL_ Kırmızı Kaptan 71.3 Cordelia Kırmızı 66.0 She-Raa Kırmızı 87.1 Hedef60kgolmak Kırmızı 73.1 erenmothers Kırmızı 71.2 Wilma11 Kırmızı 70.6 Kinoalihatun Kırmızı 75.25 Tempus Kırmızı 91.0 Maviokur Kırmızı 57.6 Mavi Takım North River Mavi Kaptan 79.1 Elhan Mavi 64.4 Zipzip- Mavi 58.95 @fesang Mavi 59.6 @pastelfit Mavi 59.5 @Aomine Daiki Mavi 61.4 @60kiloyum Mavi 84.9 @busra ytez Mavi 73.2 Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 54.35 @Chedarice Yeşil 83.85 @19Temmuzda69um Yeşil 76.2 @Ytmz Yeşil 67.5 @Beklenen2 Yeşil 77.9 @Mehfam Yeşil 71.2 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 66.2 @_Citlembik_ Yeşil 81.7 @zeyneppk Yeşil 79.7 minerva1988 Yeşil 58.6 @Tutku44 Yeşil 83.1
Oyyyyy
Kolay gelsin canımBende biraz temizlik yapayim ,çamaşırlari toplayim gelirim ilerleyen saatlerde
Ev isleri bana kaldi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?