- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Cnm 4460 oldu dışarı çıkacağım yağmur yağmazsa 10 bin de olur inşallahSelamlar mutlu haftasonlari
Menü ve adım bildirimlerimize dikkat edekim lütfen. Menü eksik olursa ya da adım sayısı 8 binin altında olursa avantajı kaybederiz. Size güveniyorum
@MigimHedef60kgolmak @Tempus Maviokur @She-Raa @Cordelia erenmothers @Kinoalihatun
SüpersinCnm 4460 oldu dışarı çıkacağım yağmur yağmazsa 10 bin de olur inşallah
600 demiştim azcık fazlasıGözün aydın
Tartıya bırakmayalım kaptanım. 700 gr artısı vardı @Migim Pzt o artıyı temizlemiş olmazsa ben bizzat görüşeceğim onunla
Hamdolsun. Evle uğraşıyordum. Sen nasılsın?
Olmaz. Simsiyah olacak yoksa nefsim çekmiyor
Kaç gr verdin bu sabah?
4750 de benim dışarı çıkmadım hiç eşim gelsinde bitireyim adımları diye bekliyorumCnm 4460 oldu dışarı çıkacağım yağmur yağmazsa 10 bin de olur inşallah
Bölgesel yapıyormuş onlarMavi sirinler adımlar ne alemde Walk walkkkkk
Yapsınlar bölgesel de yapar adımda atarlarBölgesel yapıyormuş onlar
Hemen hesap yapmalıyımBenim tam 600
Senin adımlar bitti galibaHesap yaparken yürü, açılırsın
İyi bende canım aynı sendenimGözün aydın
Tartıya bırakmayalım kaptanım. 700 gr artısı vardı @Migim Pzt o artıyı temizlemiş olmazsa ben bizzat görüşeceğim onunla
Hamdolsun. Evle uğraşıyordum. Sen nasılsın?
Olmaz. Simsiyah olacak yoksa nefsim çekmiyor
Kaç gr verdin bu sabah?
9000 oldum kaptanım sabah sporumu yaptım birazdan yine spor yapacağımSelamlar mutlu haftasonlari
Menü ve adım bildirimlerimize dikkat edelim lütfen. Menü eksik olursa ya da adım sayısı 8 binin altında olursa avantajı kaybederiz. Size güveniyorum
@MigimHedef60kgolmak @Tempus Maviokur @She-Raa @Cordelia erenmothers @Kinoalihatun
O iş bizde canım kekimmm@TempusMaviokur @Cordelia @She-Raa @Migim @Kinoalihatun erenmothers
Kırmızılı kızlarrrkırmızı takımı uçurmaya var mıyııızzz
Oyyyyy
Canım kaptanım akşamüstü süper gelicem şuan hiç adım yok ev temizliği derken adet sancısı üstüne duş yaptım ilaç aldım kendime geldim anlık modum o minicik kekim glutensizdir kahvemde tarçınlı ve hindistan cevizi yağı ile, sessiz vlog izleyip çiçek temizliyorum keyif yapmak istedimSelamlar mutlu haftasonlari
Menü ve adım bildirimlerimize dikkat edelim lütfen. Menü eksik olursa ya da adım sayısı 8 binin altında olursa avantajı kaybederiz. Size güveniyorum
Sağol canımKolay gelsin ablacim
Hadi gizlim saklım olmasın. Bugün yarın yükleneceğim ben Allah ne verdiyse. O yüzden adım da yürüyüş te bitmez bende. Ha bir de kabak soteledim. Yoğurtla yiyorum şuan. Sonra sadece çay/suSenin adımlar bitti galiba
Helal sanaİyi bende canım aynı sendenim
9000 oldum kaptanım sabah sporumu yaptım birazdan yine spor yapacağım
O iş bizde canım kekimmm
Afiyet olsunCanım kaptanım akşamüstü süper gelicem şuan hiç adım yok ev temizliği derken adet sancısı üstüne duş yaptım ilaç aldım kendime geldim anlık modum o minicik kekim glutensizdir kahvemde tarçınlı ve hindistan cevizi yağı ile, sessiz vlog izleyip çiçek temizliyorum keyif yapmak istedim))
Ömür biter iş bitmezSağol canım
Ne bitmez iş yahu,yap yap aynı
Oo günü erken kapatacaksınHadi gizlim saklım olmasın. Bugün yarın yükleneceğim ben Allah ne verdiyse. O yüzden adım da yürüyüş te bitmez bende. Ha bir de kabak soteledim. Yoğurtla yiyorum şuan. Sonra sadece çay/su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?