Evet. Yarın da öğlen tek öğün yapcam. Şimdi karar verdimOo günü erken kapatacaksın
Eline saglik kaptanim
MasterFit Yarışması 33.Etap Kırmızı Takım _ASTRAL_ Kırmızı Kaptan 71.3 Cordelia Kırmızı 66.0 @She-Raa Kırmızı 87.1 Hedef60kgolmak Kırmızı 73.1 @erenmothers Kırmızı 71.2 Wilma11 Kırmızı 70.6 Kinoalihatun Kırmızı 75.25 @Tempus Kırmızı 91.0 @Maviokur Kırmızı 57.6 Mavi Takım @North River Mavi Kaptan 79.1 Elhan Mavi 64.4 Zipzip- Mavi 58.95 @fesang Mavi 59.6 @pastelfit Mavi 59.5 @Aomine Daiki Mavi 61.4 @60kiloyum Mavi 84.9 Amine Busra Mavi 73.2 Yeşil Takım HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 54.35 @Chedarice Yeşil 83.85 @19Temmuzda69um Yeşil 76.2 @Ytmz Yeşil 67.5 @Beklenen2 Yeşil 77.9 @Mehfam Yeşil 71.2 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 66.2 @_Citlembik_ Yeşil 81.7 @zeyneppk Yeşil 79.7 @minerva1988 Yeşil 58.6 @Tutku44 Yeşil 83.1
Benim tamamdır kaptanımMavi sirinler adımlar ne alemde Walk walkkkkk
Keyfin bol sağlığın iyi olsun mavişim.Canım kaptanım akşamüstü süper gelicem şuan hiç adım yok ev temizliği derken adet sancısı üstüne duş yaptım ilaç aldım kendime geldim anlık modum o minicik kekim glutensizdir kahvemde tarçınlı ve hindistan cevizi yağı ile, sessiz vlog izleyip çiçek temizliyorum keyif yapmak istedim))
Kalan manti çorbasi kocam yiycek ben dişarda barbüklü soslu tavuk yedik krema olmayaydi iiydi sevmiyom kremalıyıBakacağımHem mantı ye hem spor yapma Bugün dünü telafi etmeyi planlamışsındır zaten. Adım sayını alayım?
İşte budur. Yanıltmadın beni6700 adım dişardaydik gelirken taksi tuttuk neyse evde biraz daha adimlayim yemeği 3:30 ta kapattım
Yemem
Gelsin ne güzel. Zamanlaması çok iyi. Cumaya çok güzel eksi gelir dikkat edersen
Öncesi artı çıkıyorumGelsin ne güzel. Zamanlaması çok iyi. Cumaya çok güzel eksi gelir dikkat edersen
Süpersin
Benim tam 600
Ben de 16:30 gibi kapadim. Disarda cok mu yedin ki, niye bu kadar erken kapadin migim?6700 adım dişardaydik gelirken taksi tuttuk neyse evde biraz daha adimlayim yemeği 3:30 ta kapattım
Yemem
İyi bende canım aynı sendenim
9000 oldum kaptanım sabah sporumu yaptım birazdan yine spor yapacağım
O iş bizde canım kekimmm
Oyy afiyet olsuuunCanım kaptanım akşamüstü süper gelicem şuan hiç adım yok ev temizliği derken adet sancısı üstüne duş yaptım ilaç aldım kendime geldim anlık modum o minicik kekim glutensizdir kahvemde tarçınlı ve hindistan cevizi yağı ile, sessiz vlog izleyip çiçek temizliyorum keyif yapmak istedim))
Cnm sabah kahve züber öğlen ıspanaklı tavuk sote merc çorba salata
Bende uzun zaman sonra tarçınlı su içtim ama karnim agriyacak sanki. Daha çocukları parka cikarcam bideCnm sabah kahve züber öğlen ıspanaklı tavuk sote merc çorba salata
Az önce detoks çay içtim bağırsağımda bi takım kıpraşmalar var
Dışarı çıkacaktım ama biraz bekleyeyim
AnomBende uzun zaman sonra tarçınlı su içtim ama karnim agriyacak sanki. Daha çocukları parka cikarcam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?