Barbüklü tavuk yedimBen de 16:30 gibi kapadim. Disarda cok mu yedin ki, niye bu kadar erken kapadin migim?
Oooo kimler var kimler listelerde
MasterFit Yarışması 33.Etap Kırmızı Takım _ASTRAL_ Kırmızı Kaptan 71.3 Cordelia Kırmızı 66.0 @She-Raa Kırmızı 87.1 Hedef60kgolmak Kırmızı 73.1 erenmothers Kırmızı 71.2 Wilma11 Kırmızı 70.6 @Kinoalihatun Kırmızı 75.25 @Tempus Kırmızı 91.0 @Maviokur Kırmızı 57.6 Mavi Takım @North River Mavi Kaptan 79.1 @Elhan Mavi 64.4 Zipzip- Mavi 58.95 fesang Mavi 59.6 pastelfit Mavi 59.5 @Aomine Daiki Mavi 61.4 60kiloyum Mavi 84.9 Amine Busra Mavi 73.2 Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 54.35 @Chedarice Yeşil 83.85 @19Temmuzda69um Yeşil 76.2 @Ytmz Yeşil 67.5 @Beklenen2 Yeşil 77.9 @Mehfam Yeşil 71.2 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 66.2 @_Citlembik_ Yeşil 81.7 @zeyneppk Yeşil 79.7 @minerva1988 Yeşil 58.6 Tutku44 Yeşil 83.1
Kaptanım ellerine sağlık
Ayy şaşırtma yaptımKahvaltı bayıldım
Yarın yol için kek yapacağım
Yok şişmediMaşallah, heryerin şişmiştir.
Ben yine hacıyatmaz
Hiç düş
Vallaha mı, ben olsam patlamaya yakın bomba gibi gezerdim
Afiyet olsun canımSelam kizlar
Kahvalti
1 dilim cavdarli ekmek
kocaman tabak Tereyagli yumurta
Domates
Peynir
Salatalik
Kapya biber
Ara
Sade nescafe yanina iki kucuk bayram cikolatasi
Ara
kurutulmus murdum erigi
14:30 gibi ikinci ana ogun
2 kasik nohut yemegi
1 kasik keskek
1 kasik cacik
Ara
2 adet keci sutlu bebe biskuvisi
16:30 a dogru
Siyez cubuklari
Suyu cok az ictim , yarindan itibaren asilicam suya
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
Aksam kahve icicem ya da soda moda, onlari salliyorum
İyi bebişim ilaçları aliyorum sadece çok baş ağrım var eve şimdi girdim. Biraz dinlenicemKuzum seni bı daha yokladı mi şimdi nasılsın
10binMavi sirinler adımlar ne alemde Walk walkkkkk
Sabahtan kargo bekledik çıkaramadım. Mecbur gideceğizAnompark yakın mı cnm
Evim 4 park köşesinde bizimSabahtan kargo bekledik çıkaramadım. Mecbur gideceğizparka yakın kayinvalidemin evi var oraya koşarım artik
Tmm cnm iyi bariSabahtan kargo bekledik çıkaramadım. Mecbur gideceğizparka yakın kayinvalidemin evi var oraya koşarım artik
AhahahaCnm sabah kahve züber öğlen ıspanaklı tavuk sote merc çorba salata
Az önce detoks çay içtim bağırsağımda bi takım kıpraşmalar var
Dışarı çıkacaktım ama biraz bekleyeyim
İyiyjmis o zaman, cok yememissin ki, bu kadar erken kapatinca halsiz kalma daBarbüklü tavuk yedim
Hepsini bitiremedim
SagolOooo kimler var kimler listelerde
Kaptanım ellerine sağlık
Ayy şaşırtma yaptım
Yok şişmedibirazdan da spora başlıycam, saatimin şarjı bitmiş onu bekliyorum
Afiyet olsun canım
Şifa olsun canım
Ahahahaaz yeme haftasindasin gibi duruyo, aksami goremeden tam kestiremedim ama
İyiymisŞifa olsun canım
bayağı di mi
Akşam da tostla salata cnm
Geçmiş olsun şimdi nasılsınİyi bebişim ilaçları aliyorum sadece çok baş ağrım var eve şimdi girdim. Biraz dinlenicem
Bravo
Aynen yaa bu akşam içeyim
Haftasonu o yüzdenbugün çok da birşey yapmadım ama yoruldum
Ya yoğurtlu kabak yada zeytinyağlı türlü , kendim içinakşama menülerde ne var kızlar?
Aa elma maden suyu salatalık filan mı karıştırsanİyiymisben gecen haftadan beri kilo veremedim, azacik da olsa aldim ya,gerci bayram mâlum, ondan aksam yemicem. Elma olabilir... icecek
Bol bol suİyiyjmis o zaman, cok yememissin ki, bu kadar erken kapatinca halsiz kalma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?