Benim de canım bugün döner çektiYe diyeti bozdum valla
Ye niyeti bozdum valla
Ye koca göbeği salla
Eeh dayanamadım valla
Benim bedenim xl
Şimdi oldum xxl
Yok mu buna bir çare
Oklava çeviriyorum
Kalçamı duvarlara vuruyorum
Şınav mekik çekiyorum
Olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor
Bu çile ne zaman biter?
Yeter Allahım yeter
Yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider
Bu diyet burda biter!
Anladim canim ama yinede yediklerin az biraz artır istersenTeşekkür ederim. Bana hâlâ çok yiyorum gibi geliyor. Yok canım bıraktı 7.ayda anne sütünü
Teşekkür ederim canım. Doymuş gibiyim de suyu çok azalttım onu çoğaltmam gerek.
Ödül gününde patlatırsın canım şurda ne kaldı Cuma’yaBenim de canım bugün döner çekti
sara_28 en son sali günü girmissin siteye insallah bir problem yoktur merak ettim
sara_28 misafirlerin hala gitmedi sanırım tatlım nerelerdesin
Merhaba kızlar sağolun merak etmişsiniz haber vermediğim için üzgünüm ama hiç müsait değilim ve çok yoğunum misafirlerim yarın gidiyor yorgun yoğun uykusuz ödemli ve artı dört kiloyum yarından sonra gelecem inşallah bu hafta hiç bir takımda olmak istemiyorum çünkü dinlenip ödem atmakla ilgilenecem
Canımmm hoşgeldin iyi ki geldin merak etmiştik çok şükür iyisinMerhaba kızlar sağolun merak etmişsiniz haber vermediğim için üzgünüm ama hiç müsait değilim ve çok yoğunum misafirlerim yarın gidiyor yorgun yoğun uykusuz ödemli ve artı dört kiloyum yarından sonra gelecem inşallah bu hafta hiç bir takımda olmak istemiyorum çünkü dinlenip ödem atmakla ilgilenecem
Hepinizi çok özledim
Ay maşallah baya vermişsin canım naptın sen öyle nasıl verdin 25 kiloyuBilenler bilir emzirirken 25 kg vermiştim hemde hiç aç kalmadan. Oğlum 4 aylıkken başladım diyete 2 yaşına kadar emzirdim
Güzel menü canim Afiyet olsunSelamsss menü yazayım
Sabah 14.00
Çeyrek tabak pırasalı yumurta
Peynir zeytin salatalık acı biber
1 dilim mercimek ekmeği
3 çay kaşığı tahin pekmez
Birkaç patates kızartması
Akşam 18.30
Bir tabak nohut
Bol salata
Avuç içi kadar çavdar ekmeği
Zipzip- North River
İşte herkese uymuyor benim asla yapamayacağım birseyArkadaşlar sakin sakın tek öğün yapmayın iki yıla yakın ara ara yaptım mahvoldum hormonlarım bozulmuş
Elhan abla sahalara dönmüşBugün ne yedim7 Mayıs
9.00 Maydanoz, peynir, domates, salatalık, beş badem, bir buçuk yumurta, taze nane, bir kayısı, çay
11.00 Sade Türk kahvesi, bir kare bitter
16.00 Bir tabak türlü ( patlıcan, kabak, patates) , haş börülceli yeşil salata
18.00 Misafirle bir Türk kahvesi daha, yanında üç halka dilim muz
19.00 Üç beş çilek yine misafirle
İki litre su, bir büyük bardak detoks suyu, yatincaya kadar devam
Zipzip- North River @pastelfit Cordelia
Adım
Eki Görüntüle 3061661
Miktarları nasıl canim. Misal nutella kaşık kaşık mi ? Kanadın yanındaki spagetti bir dolu servis kaşığı mi07 Mayıs 2022
sabah yok
öğlen 13.30
1 hurma + 1 cennet hurması kurusu
iki peynirli maydanozlu omlet
7 zeytin
nutella
avokado+ domates+kapya biber
simit
aralarda
1 avuç çekirdek
2 kepçe yoğurtlu kırık yarma çorbası
akşam 19.40
ızgara tavuk kanat
spagetti
marul havuç salatası
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3061657
İnşallah canımkaç gündür evdeyim sıkıldım. işlerim hala bitmedi. diyet de istediğim gibi olmadı. karboyu azaltmam lazım. ama pazartesi normale dönerim.
İcimden bi ses, "karbo" demeyi birakinca kilolar gidecek diyorkaç gündür evdeyim sıkıldım. işlerim hala bitmedi. diyet de istediğim gibi olmadı. karboyu azaltmam lazım. ama pazartesi normale dönerim.
Beni geçmişsin. Dikkat et kendine.Merhaba kızlar sağolun merak etmişsiniz haber vermediğim için üzgünüm ama hiç müsait değilim ve çok yoğunum misafirlerim yarın gidiyor yorgun yoğun uykusuz ödemli ve artı dört kiloyum yarından sonra gelecem inşallah bu hafta hiç bir takımda olmak istemiyorum çünkü dinlenip ödem endineatmakla ilgilenecem
Hepinizi çok özledim
Yine bir koltukta sızmış kalmıştır@pastelfit canımmm180000 ateşini yaktın kaçtınnn oldu mu şimdi bu
Iyi olmana sevindim canimMerhaba kızlar sağolun merak etmişsiniz haber vermediğim için üzgünüm ama hiç müsait değilim ve çok yoğunum misafirlerim yarın gidiyor yorgun yoğun uykusuz ödemli ve artı dört kiloyum yarından sonra gelecem inşallah bu hafta hiç bir takımda olmak istemiyorum çünkü dinlenip ödem atmakla ilgilenecem
Hepinizi çok özledim
Kesin 179999 da gelir 180000 yazar giderYine bir koltukta sızmış kalmıştır
Bugün temizlik gününAaa ama temizlik yapıyoruz sayfada
Beyinde bittiyse istedigini yesin koymaZ. "Beyinde" diil, "beyninde"Eşim karşımda çıtır çıtır ses çıkararak doritos yiyor tövbeeee bana gelen geldişimdi gidip elinden poşeti alıp çöpe atsam günasıııı var mı hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?