- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Benim beyin bi gidiyo bi geliyo bugün kuzum onu ne yapayım ben anlamadım bugün saçma sapan şeyler istiyor canımBeyinde bittiyse istedigini yesin koymaZ. "Beyinde" diil, "beyninde"
Tamam canım, inşallah çok artırmam bu seferdeAnladim canim ama yinede yediklerin az biraz artır istersen
Afiyet olsunSelamsss menü yazayım
Sabah 14.00
Çeyrek tabak pırasalı yumurta
Peynir zeytin salatalık acı biber
1 dilim mercimek ekmeği
3 çay kaşığı tahin pekmez
Birkaç patates kızartması
Akşam 18.30
Bir tabak nohut
Bol salata
Avuç içi kadar çavdar ekmeği
Zipzip- @North River
İyi gecelerIyi geceler kizlar
nutella 1 tk, spagetti de evet 1 servis kaşığı.Güzel menü canim Afiyet olsun
İşte herkese uymuyor benim asla yapamayacağım birsey
Elhan abla sahalara dönmüş
Miktarları nasıl canim. Misal nutella kaşık kaşık mi ? Kanadın yanındaki spagetti bir dolu servis kaşığı mi
Bosver bosver gecerBenim beyin bi gidiyo bi geliyo bugün kuzum onu ne yapayım ben anlamadım bugün saçma sapan şeyler istiyor canım
ama çok şükür ağzıma hiç cısssss sürmedim bugün daha
Yatayım da geçsin bariBosver bosver gecercumadan sonra bakarsin
Günde 40 dakika yürüyüş, 3 mille leslie, sağlıklı beslenme ile 3 ayda verdim canım. Ayrıca emzirme ile ekstra kalori harcadımAy maşallah baya vermişsin canım naptın sen öyle nasıl verdin 25 kiloyu
Attım canım özelden görmedin miAhhh inşallahmüsait olduğunda listeni atarmısın
Afiyet olsun canımBugün çok kötü beslendim yinede menümü yazayımZipzip- kaptanım senden bi zipzip cezası istiyorum sayıyı sen belirle hak ettim bn günümüz vardı bugün yazayım bakalım
Sabah
Bir bardak fitomilk
5 yk yulaf bi küçük muz 1sb süt 2 ceviz karıştırıp yulaf lapası
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Avuç içi kadar 2 pizza
5 6 sarma
Küçük bi parça kıbrıs tatlısı
Akşam
4 yk mantar yemeği
2 yk kadar tavuk göğsü
1 salatalık
Ara
Hindiba kahve
2 kayısı
Su 3.5 lt
Tok muyum şuan hayır baya baya açım
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir yeşil takım kaptanını etiketlerken bi ürkütücü geliyor
Maşallah baya vermişsin canım darısı başıma bi yirmi kilo versem yeter diyetisyen e gittim vücut kitle indeksine göre obezsin dedi 80 kilo olan banaGünde 40 dakika yürüyüş, 3 mille leslie, sağlıklı beslenme ile 3 ayda verdim canım. Ayrıca emzirme ile ekstra kalori harcadım
Nescafenin yumuşak içimi gibi bi tafı var baya tok tutuyor canım kullanabilirsin hamileler kullanamıyor ama emzirenler gün aşırı kullanabilirAfiyet olsun canım
Hindibağ kahvesi nasıl tadı güzel mi birde işe yarıyor mu bir ara almaya niyetlenmiştim de ama almamıştım faydalıysa deneyebilirim
Canıııım sen her halinle güzelsinArtık karar verdim
Şişmanlıktan kurtulacağım
Diyet yapıp zayıflayacağım
Bak rezil olduk aleme
Herkes tığ gibi şahane
Bizde göbek bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?