Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun fesang ikizim. Mesajlarindan girip usenmedim.menune baktim. Begendim .sadece sabah daha erken vucudunu calistirmak icin yemeye baslasan iyi olur. Gerci senin gibi zayif birine yorum yapmam mantikli mi bilmiyorum kendime bakip oyle konusmam gerek ama seviyorum seni napim

nutella 1 tk, spagetti de evet 1 servis kaşığı.
menülerim pek güzel değil farkındayım baharcım. biraz depo demir ilacının etkisi, biraz sıkıldım evde olmaktan, biraz da regl halen gelmedi ondan.

yarın dikkat etmeye çalışırım. hareketi çoğaltmaya çalışıcam. ama pazartesi işle beraber öğünler daha güzel olacak.

Bugün çok kötü beslendim yinede menümü yazayım Zipzip- kaptanım senden bi zipzip cezası istiyorum sayıyı sen belirle hak ettim bn günümüz vardı bugün yazayım bakalım
Sabah
Bir bardak fitomilk
5 yk yulaf bi küçük muz 1sb süt 2 ceviz karıştırıp yulaf lapası
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Avuç içi kadar 2 pizza
5 6 sarma
Küçük bi parça kıbrıs tatlısı
Akşam
4 yk mantar yemeği
2 yk kadar tavuk göğsü
1 salatalık
Ara
Hindiba kahve
2 kayısı
Su 3.5 lt
Tok muyum şuan hayır baya baya açım
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir yeşil takım kaptanını etiketlerken bi ürkütücü geliyor

Afiyet olsun canım

Hindibağ kahvesi nasıl tadı güzel mi birde işe yarıyor mu bir ara almaya niyetlenmiştim de ama almamıştım faydalıysa deneyebilirim

Günde 40 dakika yürüyüş, 3 mille leslie, sağlıklı beslenme ile 3 ayda verdim canım. Ayrıca emzirme ile ekstra kalori harcadım
Maşallah baya vermişsin canım darısı başıma bi yirmi kilo versem yeter diyetisyen e gittim vücut kitle indeksine göre obezsin dedi 80 kilo olan bana

Afiyet olsun canım

Hindibağ kahvesi nasıl tadı güzel mi birde işe yarıyor mu bir ara almaya niyetlenmiştim de ama almamıştım faydalıysa deneyebilirim
Nescafenin yumuşak içimi gibi bi tafı var baya tok tutuyor canım kullanabilirsin hamileler kullanamıyor ama emzirenler gün aşırı kullanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…