Aaa ama temizlik yapıyoruz sayfada
Amannn yapma etme kaptanım buranın temizliği sana mı kaldı
Benim adim selda 29 yasindayim 66.300 kilom baslangic kilom 74.600du mart 15den buyana 66lari gordum hedefim suanlik 60 o kiloya geldikten sonra 55i hedefliyorumDolduramiyorsan kendini tanit yeter canim
Kac kilosun hedefin kaç
Kaç yaşındasin
Hoşgeldin canımBenim adim selda 29 yasindayim 66.300 kilom baslangic kilom 74.600du mart 15den buyana 66lari gordum hedefim suanlik 60 o kiloya geldikten sonra 55i hedefliyorum9 sene once ikiz dogum yaptim gobegim gitmiyor santim santim incelmeye basladim hergun duzenli doris hoferin egzersizlerini en az 30 dakika yapiyorum aralikli oruc uyguluyorum ilk ogunum 12 gbi falan oluyor son ogunum en gec 6 oluyo sabah kalkar kalkmaz bir bardak su ve tarcinli filtre kahve iciyorum 1 saat sonra falan yesilcay ve biberiye cayi demleyip iciyorum sonrasinda ilk ogunumu bekliyorum
Hosgeldin tekrardan canimBenim adim selda 29 yasindayim 66.300 kilom baslangic kilom 74.600du mart 15den buyana 66lari gordum hedefim suanlik 60 o kiloya geldikten sonra 55i hedefliyorum9 sene once ikiz dogum yaptim gobegim gitmiyor santim santim incelmeye basladim hergun duzenli doris hoferin egzersizlerini en az 30 dakika yapiyorum aralikli oruc uyguluyorum ilk ogunum 12 gbi falan oluyor son ogunum en gec 6 oluyo sabah kalkar kalkmaz bir bardak su ve tarcinli filtre kahve iciyorum 1 saat sonra falan yesilcay ve biberiye cayi demleyip iciyorum sonrasinda ilk ogunumu bekliyorum
Süper bir düzen inşallah hedeflerine kısa zamanda ulaşırsın, HoşgeldinBenim adim selda 29 yasindayim 66.300 kilom baslangic kilom 74.600du mart 15den buyana 66lari gordum hedefim suanlik 60 o kiloya geldikten sonra 55i hedefliyorum9 sene once ikiz dogum yaptim gobegim gitmiyor santim santim incelmeye basladim hergun duzenli doris hoferin egzersizlerini en az 30 dakika yapiyorum aralikli oruc uyguluyorum ilk ogunum 12 gbi falan oluyor son ogunum en gec 6 oluyo sabah kalkar kalkmaz bir bardak su ve tarcinli filtre kahve iciyorum 1 saat sonra falan yesilcay ve biberiye cayi demleyip iciyorum sonrasinda ilk ogunumu bekliyorum
Hosgeldin tekrardan canim
Bende elif 32 yaşındayım
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Aklina takilanlar olursa sorabilirsin her zaman
Cok guzel kilo
Tesekkurler insallah hep beraber istedigimiz sonuclara ulasiriz hersey kendine inanmaktan geciyo bunu anladim birde 21 gun kurali 21 gun devam ettikce daha sonrasinda yasam bicimi haline geliyo herseyHosgeldin tekrardan canim
Bende elif 32 yaşındayım
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Aklina takilanlar olursa sorabilirsin her zaman
Cok guzel kilo vermişsin masallah
Hosbuldum insallah hep beraber ulasirizSüper bir düzen inşallah hedeflerine kısa zamanda ulaşırsın, Hoşgeldin
Asil tarti günümüz cuma resimli paylaşım yapıyoruzTarti gunu nezaman ben her pazar tartiliyordum smdi size gore tartilip resim atarim
Teşekkür ederim. Bana hâlâ çok yiyorum gibi geliyor. Yok canım bıraktı 7.ayda anne sütünüAfiyet olsun canim az yiyorsun bence emziriyorsunda
Teşekkür ederim canım. Doymuş gibiyim de suyu çok azalttım onu çoğaltmam gerek.canım afiyet olsun doydun mu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?