Afiyet olsun canımSabah
2 yumurta
1 salatalık
Domates
1 dilim peynir
Akşam
Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
2 yk pilav
Ara
1 avuç( dolu avuç ) kabak çekirdeği
@Zipzip- @HanimKelesimiGetir
İyi geceler canımİyi geceler tatlı rüyalar kızlar
Canım benim sen iyi ol daMerhaba kızlar sağolun merak etmişsiniz haber vermediğim için üzgünüm ama hiç müsait değilim ve çok yoğunum misafirlerim yarın gidiyor yorgun yoğun uykusuz ödemli ve artı dört kiloyum yarından sonra gelecem inşallah bu hafta hiç bir takımda olmak istemiyorum çünkü dinlenip ödem atmakla ilgilenecem
Hepinizi çok özledim
Teşekkür ederim.Afiyet olsun canımkucağında kediyle iyi adım atmışsın
İnşallah aşkitom, ben de en az 500 vermeliyim ki artım gitsin
Nasıl oldun canım,?Canım benim sen iyi ol da
İyiyim bitanemmm
Geçmiş olsun. İlaç etki eder de rahat bir uyku uyursun inşallah. Yarın bügünkü adımın kaçsa onu paylaş ama. Tabloya giriyor her türlüİyi akşamlar kızlar
Canım kırmızı takımim ve_ASTRAL_ kaptanım bugün için affınızı istiyorum uyumuşum ağrıdan adım sayım olmadı eşim de yürüyüşe çıkarmadi halsizim diye
Sadece menü paylaşımım var,
07.05 cumartesi
10.30< omlet, 7 zeytin, salatalık, 2/3 dilim fıstık ezmeli ve çikolatali ekmek (benim ekmeğim)
Aralarda bitki çayı 3 hurma
Türk kahvesi mini kek
20.00< 1 tabak ıspanak yemeği, 4/5 yk pilav bolca salata 3 dilim çok tahıllı ekmek özel geldi tost makinasın da kızarmıştı dayanamadim
Daha birşey yemem sancim çok ilaç alicam
Kapanış verdim
2 litre su
Cordelia @Zipzip-
Korktum ne oluyor diyeEvet sanırım oydu aman aman_ASTRAL_
Nasıl oldun, toparlanabildin mi?Bugünkü menüm
Kahvaltı
Sade kahve :d
Öğle
Sade kahve :d
Akşam saat 16.30
4 yk pirinç pilavı
2 avuç içi kadar tepsi kebabı
Semizotu salatası
Damla sakızı aromalı Sade kahve (Annem getirmiş bi kavanoz onu denedik )
Şuan ananaslı slim çay içiyorum
Su bolca içtim daha da içerim
Adım şuan 2628
Gece 12 ye kadar yürürüm diye düşünüyorum sayıyı güncellerim
@Zipzip-Cordelia _ASTRAL_
Yerim o minnoşu7 Mayıs menüm
Sabah 08.00
1 kk peynir
2dilim ekmek ile tost
6 zeytin
1 bardak süt
Ara 12.00
2 elma
Öğle 16.00
3 yumurtadan omlet
50 gram leblebi
Akşam 19.30
1 kk peynir
7 zeytin
8 kiraz domates
2 dilim tbe
@Zipzip-_ASTRAL_ Eki Görüntüle 3061693
Her gün düzenli antreman bir gün dinlenme çok faydalı gerçektenHIZLI KİLO VERMEK İÇİN HER GÜN YAPIN! 15 Dakika kolay Yağ Yakma Egzersizleri
Squatgirl
6 Dakika: Alt Karın Eritme Hareketleri
Squatgirl
En Etkili Alt Karın Egzersizi: EVDE SIXPACK ANTRENMANI
Squatgirl
Hergun duzenli olarak bunlari yapiyorum sirasiyla gercektende etkisini cok gordum sizlerede tavsiye ederim
Hoşgeldin hayatım, biz de artıyız genel olarak . Hep beraber vereceğiz inşallahMerhaba kızlar sağolun merak etmişsiniz haber vermediğim için üzgünüm ama hiç müsait değilim ve çok yoğunum misafirlerim yarın gidiyor yorgun yoğun uykusuz ödemli ve artı dört kiloyum yarından sonra gelecem inşallah bu hafta hiç bir takımda olmak istemiyorum çünkü dinlenip ödem atmakla ilgilenecem
Hepinizi çok özledim
Yaparsın canım, arada bozuyoruz maalesef. Önemli olan geri dönmekkaç gündür evdeyim sıkıldım. işlerim hala bitmedi. diyet de istediğim gibi olmadı. karboyu azaltmam lazım. ama pazartesi normale dönerim.
Sende hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınHosgeldin canım nasılsın aynı zamanda geldik bende dün geldim
Teşekkür ederim
Hamdolsun iyiyim bende .Sende hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Benim gözümde aradı o yemeği.Geçmiş olsun. İlaç etki eder de rahat bir uyku uyursun inşallah. Yarın bügünkü adımın kaçsa onu paylaş ama. Tabloya giriyor her türlü
Korktum ne oluyor diyeBir gün yapacağım pzt tartısı için. Korkma
Sen nasıl oldun? Acıktım ben çok. Pilav linki atsana arap mıydı neydi
Nasıl oldun, toparlanabildin mi?
Yerim o minnoşuAkşam sebze-et türü bir yemek aradı gözüm
Benimki de bahardan dolayı hareketlendi. Sonra 6 saat uyuyo amaTeşekkür ederim.Birlikte spor yaptik sonra uyudu.
Estağfurullah ikizim. Hata yaptım zaten. Yarın daha erken yiyeceğim baş ağrısından öldüm bugün hala geçmediAfiyet olsunfesang ikizim. Mesajlarindan girip usenmedim.menune baktim. Begendim .sadece sabah daha erken vucudunu calistirmak icin yemeye baslasan iyi olur. Gerci senin gibi zayif birine yorum yapmam mantikli mi bilmiyorum kendime bakip oyle konusmam gerek ama seviyorum seni napim
Dün seni konuşmuştuk yoğun olacağını düşündüm misafirler gitmedi sanırım.
Selam, bence gayet iyi. Sadece aksam kisirin yanina vitaminli az bir sey olabilirdi. Afiyet olsunMenim
Bugün çok ayarsız oldu
Sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 ceviz
1 küçük Akdeniz ekmeği küçük
3 zeytin
Ara 15.00
Sade kahve
Akşam 19.00
1 tabak kısır sadece şekersiz çay
Su 2 lt spor yok spor eklemem gerekirse adım sayari takayım
@Zipzip-Cordelia @HanimKelesimiGetir
Cordişim hiç keyfim yok başımın ağrısı mahvetti bugün beniNasıl oldun canım,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?