Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunler sonra biraz da olsa iyi hissettim bugun cok sukur. Su iki haftayi ataksiz gecireyim amin. İki hafta sora izne ayrilip tum izinlerimi kullanicam insaallah ve bir daha ki esimin gelisinde de ucretsiz izin insaallah ama tabi sagligim elvermesse hemen de kullanirim. İyi dusunuyorum elimden geldigince. Eski sagligim ve nesemin gelecegini hissediyorum.neyse derin dusunup kafayi yiyemem suan. Kiloma konsantre olayim. Devamke

Canım benim sen iyi ol da

Geçmiş olsun. İlaç etki eder de rahat bir uyku uyursun inşallah. Yarın bügünkü adımın kaçsa onu paylaş ama. Tabloya giriyor her türlü
Evet sanırım oydu aman aman _ASTRAL_
Korktum ne oluyor diye Bir gün yapacağım pzt tartısı için. Korkma

Sen nasıl oldun? Acıktım ben çok. Pilav linki atsana arap mıydı neydi
Nasıl oldun, toparlanabildin mi?
Yerim o minnoşu Akşam sebze-et türü bir yemek aradı gözüm

Her gün düzenli antreman bir gün dinlenme çok faydalı gerçekten
Hoşgeldin hayatım, biz de artıyız genel olarak . Hep beraber vereceğiz inşallah
kaç gündür evdeyim sıkıldım. işlerim hala bitmedi. diyet de istediğim gibi olmadı. karboyu azaltmam lazım. ama pazartesi normale dönerim.
Yaparsın canım, arada bozuyoruz maalesef. Önemli olan geri dönmek

Benim gözümde aradı o yemeği. teşekkür ederim kaptanım.

Estağfurullah ikizim. Hata yaptım zaten. Yarın daha erken yiyeceğim baş ağrısından öldüm bugün hala geçmedi ben de seni seviyorum

Selam, bence gayet iyi. Sadece aksam kisirin yanina vitaminli az bir sey olabilirdi. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…