Geçmiş olsun canımEstağfurullah ikizim. Hata yaptım zaten. Yarın daha erken yiyeceğim baş ağrısından öldüm bugün hala geçmediben de seni seviyorum
Mendi pilaviGeçmiş olsun. İlaç etki eder de rahat bir uyku uyursun inşallah. Yarın bügünkü adımın kaçsa onu paylaş ama. Tabloya giriyor her türlü
Korktum ne oluyor diyeBir gün yapacağım pzt tartısı için. Korkma
Sen nasıl oldun? Acıktım ben çok. Pilav linki atsana arap mıydı neydi
Nasıl oldun, toparlanabildin mi?
Yerim o minnoşuAkşam sebze-et türü bir yemek aradı gözüm
Sol omzumun altı tutulmuş sanırım sürekli masaj yaptırıyorum bana mısın demiyor birickimGeçmiş olsun canımBol su iç baş ağrısının en etkili ilacı. Tabi aç kalmamak da önemli. Boziş doğru söylüyor. Aralıklı oruç yapıyorsan yemek yemesen bile su iç.
Tamam guveniyorum sana . Canin istemese de sabah zeytin, peynir at agzinaEstağfurullah ikizim. Hata yaptım zaten. Yarın daha erken yiyeceğim baş ağrısından öldüm bugün hala geçmediben de seni seviyorum
Tamam hadi bismillahHeyecanla eksiye dusmeni bekliyorum o zaman.
Sürprizlere bayılırım.
Enerjilerimizle tavan yapiciz inşallah.
Geçmiş olsun. Neden agrıyor uykusuz musun?Cordişim hiç keyfim yok başımın ağrısı mahvetti bugün beni
Canım sabah 10 civarı güzel bir kahvaltı yapıp öyle çıkacağım evdenTamam guveniyorum sana . Canin istemese de sabah zeytin, peynir at agzina
Ya sırtım tutuldu ondan, ya da sabah çok geç yedim ondan, bilmiyorum kaptanımGeçmiş olsun. Neden agrıyor uykusuz musun?
Dur bakayımMendi pilavi
Ah ikizim. Cok az daha duzeltsen menunu olacak, gucsuz dusmeyeceksin.Sol omzumun altı tutulmuş sanırım sürekli masaj yaptırıyorum bana mısın demiyor birickim
OleyyyyCanım sabah 10 civarı güzel bir kahvaltı yapıp öyle çıkacağım evden
Kantaron yağıyla masaj yaptir anında geçer canım. Çok geçmiş olsun. Kas gevşetici de iş görür varsa evde.Sol omzumun altı tutulmuş sanırım sürekli masaj yaptırıyorum bana mısın demiyor birickim
Geçmiş olsun canım. Yorgunluktan belli kiYa sırtım tutuldu ondan, ya da sabah çok geç yedim ondan, bilmiyorum kaptanım
İkiye kadar yememis ki bir sey. Ah ikizim.Geçmiş olsun canım. Yorgunluktan belli ki
:) Teşekkür ederim ikizimOleyyyybuyuk bir tabaga doldur, foto cek olmasa da olur. Ye de sen
Hmmm yağ yok ama kas gevşetici bakiyim vardır inşallahKantaron yağıyla masaj yaptir anında geçer canım. Çok geçmiş olsun. Kas gevşetici de iş görür varsa evde.
Bilmiyorum ki minnoşum teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Yorgunluktan belli ki
Regl stresine papatya çayı vs iyi gelir cnim içmeyi seversen. Pazartesi daha güzel olacağına eminim. Miktarları cok değilmiş telafi edilmeyecek gibi değil.nutella 1 tk, spagetti de evet 1 servis kaşığı.
menülerim pek güzel değil farkındayım baharcım. biraz depo demir ilacının etkisi, biraz sıkıldım evde olmaktan, biraz da regl halen gelmediondan.
yarın dikkat etmeye çalışırım. hareketi çoğaltmaya çalışıcam. ama pazartesi işle beraber öğünler daha güzel olacak.
Geçmiş olsun canım. Kaş gevseticinin üstüne de sıcak havlu koy sabah mis gibi olursunBilmiyorum ki minnoşum teşekkür ederim
İnşallah gecer canım.Cordişim hiç keyfim yok başımın ağrısı mahvetti bugün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?