Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kac saat once kopyalamistim baglantiyi. Atmamistim. Bakayim dedim duruyorsa gondereyim. Keyfim yok ama dayanamadim sarkiyi atiyorum. Kutlama diil hee bu sarkiyi mutlulukla aticam insaallah

Elhan ve HanimKelesimiGetir basta olmak uzere tum takim arkadaslarima gelsin

Devamkee

Alemlere akmiyoruz, tovbe tovbe, nakaratindaki devamke diyet icin

Maşallah baya vermişsin canım darısı başıma bi yirmi kilo versem yeter diyetisyen e gittim vücut kitle indeksine göre obezsin dedi 80 kilo olan bana
İstemen yeterli canım, o sıralarda kendimi haftada 1 ödüllendirdiğimde bile fit tarifler tüketiyordum. 4 litre su içiyordum mesela. Ve hiç ağzım boş durmuyordu. Kuru kayısı, probiyotik yoğurt, kuru incir, hurma, uyumadan önce yoğurt kürü mutlaka yiyordum. Akşam çayın yanına 1 fincan leblebi gece açlığımı bastırıyordu. Şimdi aklıma gelince ne güzel günlerdi diyorum

İyi sayilir. Spagetti servis kasigi demissin, servis kasigi tahminim 4 yemek kasigina denk gelir. Menuler arasi da iyi. Afiyet olsun

Teşekkürler canım kahve severim tok tutma durumu varsa denemeliyim farmasi de görmüştüm ordan mı alıyorsun yoksa farklı yerlerde aktar yada markette var mı
Aynen canım farmasi çevrende yapan mutlaka vardır internette de sipariş edebilirsin

Dün seni konuşmuştuk yoğun olacağını düşündüm misafirler gitmedi sanırım.
Yarın gidiyorlar canım bir haftadır hem çok güzel hem çok yoğun günler yaşadım diyetin esamesi bile yoktu iki yaşındaki bal damlası yeğenimle çok güzel zamanlar geçirdim hala hala diye etrafımda koşturdu zaman nasıl geçti hiç anlamadım canımın parçası yeğenlerim herşeyim benim

Resmen muhtesem, sabah 1 dilim ekmek bile yok. Aksam yemegi de yok gibi. Bu menuyle iyi kilo verilir. Afiyet olsun.

Yoğurt kürü nasıl yapıyordun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…