- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Hosgeldin canim
Geçmiş olsun canımCordişim hiç keyfim yok başımın ağrısı mahvetti bugün beni
PilavvvvvvMendi pilavi
İstemen yeterli canım, o sıralarda kendimi haftada 1 ödüllendirdiğimde bile fit tarifler tüketiyordum. 4 litre su içiyordum mesela. Ve hiç ağzım boş durmuyordu. Kuru kayısı, probiyotik yoğurt, kuru incir, hurma, uyumadan önce yoğurt kürü mutlaka yiyordum. Akşam çayın yanına 1 fincan leblebi gece açlığımı bastırıyordu. Şimdi aklıma gelince ne güzel günlerdi diyorumMaşallah baya vermişsin canım darısı başıma bi yirmi kilo versem yeter diyetisyen e gittim vücut kitle indeksine göre obezsin dedi 80 kilo olan bana
Toparlandım canım. Bugün annem geldi ona yemekler hazırladım, evimi hazırladım heyacandan akşama kadar hiçbirşey yiyemedimNasıl oldun, toparlanabildin mi?
İyi sayilir. Spagetti servis kasigi demissin, servis kasigi tahminim 4 yemek kasigina denk gelir. Menuler arasi da iyi. Afiyet olsun07 Mayıs 2022
sabah yok
öğlen 13.30
1 hurma + 1 cennet hurması kurusu
iki peynirli maydanozlu omlet
7 zeytin
nutella
avokado+ domates+kapya biber
simit
aralarda
1 avuç çekirdek
2 kepçe yoğurtlu kırık yarma çorbası
akşam 19.40
ızgara tavuk kanat
spagetti
marul havuç salatası
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3061657
Çok sevindim. Gözün aydın keyifli vakit geçirmelerToparlandım canım. Bugün annem geldi ona yemekler hazırladım, evimi hazırladım heyacandan akşama kadar hiçbirşey yiyemedimgeldiğinde bolca hasret giderdik terapi gibi oldu
Aynen canım farmasi çevrende yapan mutlaka vardır internette de sipariş edebilirsinTeşekkürler canım kahve severim tok tutma durumu varsa denemeliyimfarmasi de görmüştüm ordan mı alıyorsun yoksa farklı yerlerde aktar yada markette var mı
Yarın gidiyorlar canımDün seni konuşmuştuk yoğun olacağını düşündüm misafirler gitmedi sanırım.
ay kim gelmiiiiş
ay yılbaşına sayar gibiHadi hadi son 55
Resmen muhtesem, sabah 1 dilim ekmek bile yok. Aksam yemegi de yok gibi. Bu menuyle iyi kilo verilir. Afiyet olsun.Zipzip- Cordelia
Sabah 8.30
Salata: Marul, domates, salatalık, yeşil soğan, pancar, siyah zeytin, haşlanmış yumurta, peynir ve çay
Ara 12.00
Sütlü Türk kahvesi
5 badem (kabuklu)
Akşam 16.00
Yoğurtlu kabak
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3061700
Yoğurt kürü nasıl yapıyordun canımİstemen yeterli canım, o sıralarda kendimi haftada 1 ödüllendirdiğimde bile fit tarifler tüketiyordum. 4 litre su içiyordum mesela. Ve hiç ağzım boş durmuyordu. Kuru kayısı, probiyotik yoğurt, kuru incir, hurma, uyumadan önce yoğurt kürü mutlaka yiyordum. Akşam çayın yanına 1 fincan leblebi gece açlığımı bastırıyordu. Şimdi aklıma gelince ne güzel günlerdi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?