- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Pzt için yükleniyorum. Takımın sorumluluğu oluncaResmen muhtesem, sabah 1 dilim ekmek bile yok. Aksam yemegi de yok gibi. Bu menuyle iyi kilo verilir. Afiyet olsun.
Canııııııımay kim gelmiiiiş
ay yılbaşına sayar gibi
Ne guzel 25 kilo verdin dimi? Sonra hamilelik veya saglik sorunu vb neden kilo aldin, cok mu aldin geri, 10 kilo falan mi ? En korktugum sey geri almak ki kesin alirim. Omrumuz diyetle gececek gibi. Kilo verdigime bile tam sevinemiyorum bu yuzden.İstemen yeterli canım, o sıralarda kendimi haftada 1 ödüllendirdiğimde bile fit tarifler tüketiyordum. 4 litre su içiyordum mesela. Ve hiç ağzım boş durmuyordu. Kuru kayısı, probiyotik yoğurt, kuru incir, hurma, uyumadan önce yoğurt kürü mutlaka yiyordum. Akşam çayın yanına 1 fincan leblebi gece açlığımı bastırıyordu. Şimdi aklıma gelince ne güzel günlerdi diyorum
Benimde bir an önce başlamam lazım sağlıklı beslenmeyeP.tesi yumurta diyeti yapacağım. Niyetim o yönde.
Bence bosver kaptanim. Acelesi yok ki, her seyden az az yemek en iyisi nacizane fikrim.P.tesi yumurta diyeti yapacağım. Niyetim o yönde.
İyi geceler canım.Elimden bir kaza çıkmadan uyuyayım benİyi geceler Allah rahatlık versin.
@North River yarın bol eksiler
Doğru söylüyorsun da bir disipline girmek istiyorum. Moral olur. Kararsızım.Bence bosver kaptanim. Acelesi yok ki, her seyden az az yemek en iyisi nacizane fikrim.
Evet dogru ya, beni de takima ilk sectikleri vb durumlarda, tabiri caizse kendimi parcaliyordum, mahcup olmamak icin . Olacagini sanmiyorumPzt için yükleniyorum. Takımın sorumluluğu oluncaMahcup olmam inşallah.
Ben sana veririm moralDoğru söylüyorsun da bir disipline girmek istiyorum. Moral olur. Kararsızım.
Teşekkür ederim canım kaptanımGeçmiş olsun canım. Kaş gevseticinin üstüne de sıcak havlu koy sabah mis gibi olursun
İkiye kadar yememis ki bir sey. Ah ikizim.
Bak yemek yememişsin ah fesangBilmiyorum ki minnoşum teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun.Kızın ateşi var, bi kaç gündür halsizmiş yeni söylüyo. Büyük çocuk da ayrı bi sorun. Niye söylemezsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?