Elon muskun bankasıPaypal ne kiz
Hadibeee cahal kafamPara gonderme icin kullanılıyor
Olabilir canımİnsanlık hali canım
Bu hesaptan para göndermek ve almak daha garantili . Hesabından para hemen çekilmiyor bu parayı yolluyor sonra hesabından çekiliyor. Güzel bir sistemPaypal ne kiz
Hımmm anladim canim hic bilmiyorum uzun zaman oldu hesaplarımı kapatali işten cikinca kartlarimi bile iptal ettimBu hesaptan para göndermek ve almak daha garantili . Hesabından para hemen çekilmiyor bu parayı yolluyor sonra hesabından çekiliyor. Güzel bir sistem
Amin canım Amin cümlemizin inşaAllah. Kazancımız bereketlensin. Aldığımız miktar önemli değil bereket önemli. Allahım hayırlı kazançlar versin hepimize
En kısa zamanda istediğin işe kavuşursun inşaAllah canımm. Bu arada işe girersen bahçe işlerinden kurtulabiliyor musunHımmm anladim canim hic bilmiyorum uzun zaman oldu hesaplarımı kapatali işten cikinca kartlarimi bile iptal ettim
Paypal kullanıyorum ama kimin kurucusu falan bilmiyorumElon muskun bankası
Canim egerki sigortali işe girersem çıkma ihtimalim yok tarlaya gidemem ama şu işe gidip baksam iyi olcakEn kısa zamanda istediğin işe kavuşursun inşaAllah canımm. Bu arada işe girersen bahçe işlerinden kurtulabiliyor musun
Bugunde Perşembe akşama ne yapım diye düşünüyorumarada vakit olmuyor yorgun oluyor insan salata yetişmiyor işte , senin miden sabaha kadar dans misali guruldadı durdu sana yazık oldu gülüm yaa
Elon muskun adamın cocugu ismi matematik adıydı x2 bilmem ne o aklıma geliyorPaypal kullanıyorum ama kimin kurucusu falan bilmiyorum
Yarın tartı günü kendini fazla zorlamasan mı ? Ödem mödem olur9500 adımkalan 5500
Kabak yeBugunde Perşembe akşama ne yapım diye düşünüyorumhafif bişey yapsam bari yarın yüzüm gülsün biraz
10 bin tamam diyecegim ayaklar durmuyorYarın tartı günü kendini fazla zorlamasan mı ? Ödem mödem olur
Bencede git bak değerlendir Eylül içinde iyi olur inşaAllahCanim egerki sigortali işe girersem çıkma ihtimalim yok tarlaya gidemem ama şu işe gidip baksam iyi olcak
Sen çalışmıyor musun ?10 bin tamam diyecegim ayaklar durmuyor
İşteyim ama eskisi kadar masabaşında durmuyom işimi bitince yürüyomSen çalışmıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?