Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar sakin sakın tek öğün yapmayın iki yıla yakın ara ara yaptım mahvoldum hormonlarım bozulmuş
Bı video izlemiştim kadınlara tek öğün ve aralıklı öğün sürekli önerilmiyor pms öncesi sonrası bisiler vardı bulursam atarım

Afiyet olsun kaptanım
Adacayi bende çok ise yarar çok fazla çekmiştim zamanında
Aklımda bulunsun bizde ırsi maalesef annemden geçmiş

Cuma menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 3 yeşil zeytin 1 haş yumurta domates salatalık az çilek reçeli
Ara15.30 yarım bayram kömbesi
Akşam 20.00 1 tabak kuru fasulye 4 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 2lt
Cmt menüm
Sabah11.30 tost ekmeğinden kaşarlı tost
Ara16.00 1 dilim saray sarması
Akşam19.30 5 sarma 2 dolma 1 kase toğga
Su 2 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir

Cordelia cordeliaaaa yaktın kızımı cordeliaaaa
Ben ne yaptım ki.

Afiyet olsun kizlar
İyi geceler herkese. Zencefilli karışımı içip yatacağım . Regl olacağım galiba kasiklarim ağrıyor günü geçmiş haberim bile yok
İyi geceler canım

Burcum sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım var rezil oldu bütün günüm
geçmiş olsun tatlım
10 dk kadar dinledim ama açıkçası beklediğim şeyi bulamadim. Birebir terapi almadan çözülecek gibi değil. Bendeki hem tikanircasina yeme hemde gece yemesi iki cesitmis
o kısa yayınlar pek yeterli olmuyor. bize en iyisi barış uslu nun yöntemi.

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye , baktım şimdi internetten Yeşilçay yaptım. Ateşi 37,2’ye düştü ilaçla. Sabahı çıkarayım hastaneye götüreceğim. Teşekkür ederim
geçmiş olsun pastelim kuzuya idrar yoluysa çok fena. çok pis bişi. mahvediyor insanı. ben de kusma ve bayılma da yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…