Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye , baktım şimdi internetten Yeşilçay yaptım. Ateşi 37,2’ye düştü ilaçla. Sabahı çıkarayım hastaneye götüreceğim. Teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin

cnm ilacı kolay onun , tahlil yaptırın bence

10 dk kadar dinledim ama açıkçası beklediğim şeyi bulamadim. Birebir terapi almadan çözülecek gibi değil. Bendeki hem tikanircasina yeme hemde gece yemesi iki cesitmis
cnm tıkınmanın başka kriteri yok mu? sonuçta 100 hatta 200 kilo üstü insanlar var aynı olamaz bi de kilon dar bir aralıkta oynuyor di mi kontrol ediyosun sonuçta balım

Zipzip- Cordelia North River Elhan

Kahvaltı 11.30
1 d peynir 2 zeytin
Domates biber salatalık
3 parmak kadar kızarmış hamur

Ara 13.30
Yulaf bar

Akşam 20.15
1 büyük haşlanmış kabak
6 kaşık sulu ev yoğurdu
10 badem 2 kayısı

Su 2,5 lt

Spor
25 dk tempolu yürüyüş
20 dk ağırlık ile bölgesel
10 dk kardio
Adım 8.619

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye , baktım şimdi internetten Yeşilçay yaptım. Ateşi 37,2’ye düştü ilaçla. Sabahı çıkarayım hastaneye götüreceğim. Teşekkür ederim
tamam cnm sevindim ateş düşmesine

Ben birini tam tutuyorum saçmalıyor bırakıyorum.
Ayşe'nin performansı arttı ama ,ona devamım bi de Evrim'e :)

Harika canım

Elimden bir kaza çıkmadan uyuyayım ben İyi geceler Allah rahatlık versin.

North River yarın bol eksiler
İyi geceler canım. Rakiplik bir yana ama çokta azaltma sonra senin bünyen için sıkıntı
Kızın ateşi var, bi kaç gündür halsizmiş yeni söylüyo. Büyük çocuk da ayrı bi sorun. Niye söylemezsin ki
Geçmiş olsun abla. Adacayi varsa iyi geliyor idrar yoluysa eğer
Süpersin canım nerde yaptın bu kadR adımı
Adimlar eksik kalmış Cordelia North River farkedemedim evde kaos vardi yine. anca uyudu çocuklar. Menüyü de sabah verecegim
Aaa ucundan kaçmış hafta sonu zor oluyor çoluk çocuk . Bende kızımı.adim atarak uyuttumda bitti.

Anneler gününüz kutlu olsun.
Senin de canım kalbi anne olan herkesin anneler günü kutlu olsun
Afiyet olsun canim akşam hele.super

Yeşilçay gördüm internette adaçayı da yaparım. Teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…