- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
yetişemediimAfiyet olsun canlar
İyi geceler canım.
180.000 e geçmişe gittim az denk geldi. Nasip.yetişemediim
Neden heyecanlı ?pazartesi tartıları çok heyecanlı
cnm ilacı kolay onun , tahlil yaptırın benceTeşekkür ederim inşallah idrar yolu enfeksiyonu değildir. Çok çişim geliyo dedi. 37,8 olmuş
pazartesi tartıları çok heyecanlı
hangi kaptan kazancek,bizim durumlar neNeden heyecanlı ?
Hikmeti ve sedayi yazsınlar ikisi de gitsin
Burcum sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım var rezil oldu bütün günüm1 günlük di mi
naberrrr
Ogeday olabilir mi cnm hiç tutturamıyorum gerçi
Teşekkürler ederiiim
çokm geçmiş olsun canımboğazı mı ağrıyor
fesang cnm iştahın da mı yoktu bugün noldu tam
Ne güzel olur. Hatta Berkan i da alsınlar. Boşnak boregine kavuşsun.Hikmeti ve sedayi yazsınlar ikisi de gitsin
Eveeeet aynenNe güzel olur. Hatta Berkan i da alsınlar. Boşnak boregine kavuşsun.
Düşün Evrim bile sevimli geliyor bunların yanındaEveeeet aynen
10 dk kadar dinledim ama açıkçası beklediğim şeyi bulamadim. Birebir terapi almadan çözülecek gibi değil. Bendeki hem tikanircasina yeme hemde gece yemesi iki cesitmisAmine Busra sabah canlı yayını izledin mi? ne dedi?
gerçekten derya 1,5 aydır yok.
1 saniye belki salise vallaHedef60kgolmak 180.000 ödülü senindir. Cuma günü 1 porsiyon Sütlü tatlı tatlı ya da çikolata yiyebilirsin. Afiyet olsun.
oyy kıyamam ya cnm tansiyonun var mıydı ,susuzluktan da olabilirBurcum sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım var rezil oldu bütün günüm
Kırmızı toz biber tatlı olan olmaz mı midem rahatsız aci yiyemiyom hiçUyumadan yarım saat önce 3 yk yoğurt, limon suyu, be bolca pul biber karıştır ye
Kesinlikle. Artık ünlüleri tutuyorumDüşün Evrim bile sevimli geliyor bunların yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?