Olsun kuzum tamamlarsin daha vakit var.
Afiyet olsun canimSabah
1 yumurta+ 1 yumurta beyazı
Salatalık
Domates
1 dilim peynir
Ara
1 muz
2 ceviz
3 kare bitter çik
Akşam
Yayla çorbası
Taze fasulye
Haşlanmış 1 küçük patates
30 dk hiit kardiyo
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
Vücuduna sağlıklı yağ almışsın canım mutlaka faydası olmuştur.Elhan gecenlerde birkac kere, duzenli gunde bir kere , (cumlenin girisine bak ) hundistan cevizi yagi ekledim kahveme. Hic etkili olmadi ben de. Yine ayni araliklarda zatifladim
59219 bin10 bin kapanir
Ya ben yürüyüş insanı değilim aslında ipsiz atlama ile haftada 2 kg veririm netttOlsun kuzum tamamlarsin daha vakit var.
Neyden keyif aliyorsan onu yap canim. Takımlarda olursan adım şart onu da takımının hatrina yapiver işteYa ben yürüyüş insanı değilim aslında ipsiz atlama ile haftada 2 kg veririm nettt
Aynen bu hafta bir acemilik olduNeyden keyif aliyorsan onu yap canim. Takımlarda olursan adım şart onu da takımının hatrina yapiver işte
Ne güzel bağırsakların var insan imreniyorBide ishalim yetmez gibi dün akşam hiç düşünemedim, ananaslı çay içtim sabah bir faciaydı
Biraz uzun geliyo bana veriym mi yarısınıNe güzel bağırsakların var insan imreniyor
Geçecek inşallah.Aynen bu hafta bir acemilik oldu
aşk olsun başka türlü hatırlamıyor musunİyiyim canım sabah 60 kiloyu görünce nedense aklıma geldinizbı selam vereyim dedim
afiyet olsun canım. sarımsaklı omleti nasıl yapıyorsun? rende sarımsak mı yoksa taze sarımsak mı?Sabah 11.00
Sarımsaklı 2 yumurta
Peynir zeytin 3 ceviz
2 dilim ekmek
Saat 15.00
Filtre kahve
8 -9 tane dut
5 erik
Saat 18.00
Kremalı mantarlı tavuk ( hala kaşık hesabı yapmaya alışamadım )
1 dilim ekmek
2 kadeh şarap
Herhalde artık yemem diye düşünüyorum ahah
Allah rahmet eylesin saracım. mekanı cennet olsun anneciğininBugün annemin olmadığı ilk anneler günü bundan sonra anneler günü benim için hep boynu bükük olacak içimdeki çocuk öksüz kalacak bundan dolayıdır ki bugün günlerden hüzün benim için üstüne kardeşim ve yeğenlerim gitti evde onların yokluğundan dolayı ev bomboş sanki tüm bunların üstüne hava yağmurlu ve kapalı anlayacağınız bugün hiç tadım yok hiç bir şey tat vermiyor
Ama yarın toparlarım gibi biliyorum hayat devam ediyor ama insanız işte bide benim gibi duygusalsanız böyle zamanlar geçmek bilmiyor oysa geçen bir hafta ne kadarda çabuk geçmişti........
Bu ay doğum günü var evlilik yıldönümü var gideriz Yemeğe. Yazdım tabi kiBorç olarak yaz bir yere vazgeçme
Bize geldiğinde yatar uyurBiraz uzun geliyo bana veriym mi yarısını
Teşekkür ederim canısıGeçecek inşallah.
Moral motivasyon tavan burada ne zaman sıkışırsan içini bize dök tatlım.
Bende 115 gördüm zaten sorun orda...cnm tıkınmanın başka kriteri yok mu? sonuçta 100 hatta 200 kilo üstü insanlar var aynı olamazbi de kilon dar bir aralıkta oynuyor di mi kontrol ediyosun sonuçta balım
Taze sarımsak o yeşil yerleri, pırasa güzel olur taze soğan da ben içine sert peynir atmayı da seviyorum :) öneririmaşk olsun başka türlü hatırlamıyor musun
afiyet olsun canım. sarımsaklı omleti nasıl yapıyorsun? rende sarımsak mı yoksa taze sarımsak mı?
Allah rahmet eylesin saracım. mekanı cennet olsun anneciğininşimdi ilk bayramı, anneler günü ya zorlar haklısın. kolay değil. bol bol dua et ruhuna.
Allah rahmet eylesin canım. Dünyanın düzeni böyle sevdiklerimiz veda edince kalakaliyoruz huznumuzle. Dua edince biraz hafifliyoruz. Çok üzülme saracim üzüntü üzüntüyü getiriyor.Bugün annemin olmadığı ilk anneler günü bundan sonra anneler günü benim için hep boynu bükük olacak içimdeki çocuk öksüz kalacak bundan dolayıdır ki bugün günlerden hüzün benim için üstüne kardeşim ve yeğenlerim gitti evde onların yokluğundan dolayı ev bomboş sanki tüm bunların üstüne hava yağmurlu ve kapalı anlayacağınız bugün hiç tadım yok hiç bir şey tat vermiyor
Ama yarın toparlarım gibi biliyorum hayat devam ediyor ama insanız işte bide benim gibi duygusalsanız böyle zamanlar geçmek bilmiyor oysa geçen bir hafta ne kadarda çabuk geçmişti........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?