Şuan bebek olunca plan yapamıyorum ama inşaAllah ilerde diyeyim. Tabi yaş gidiyor da zor gibiAoften okusan canım
Aslında AÖF için devam konusunda bebiş çok zorlamaz yavs yavs sınavları halledersin , hayırlısı olsun ama . Edebiyat çok zor bir bölüm ben de lisans olarak okuyamadım içimde kaldı diye , aoften yazıldım sağlam ders çalışmak lazım. Meslek olarak düşünmüyorsan yazma üzerine online atölyelere fln katılabilirsinŞuan bebek olunca plan yapamıyorum ama inşaAllah ilerde diyeyim. Tabi yaş gidiyor da zor gibi
Yok canım değil. Daha 2 yaşında. Hastalığının farkında ama o baygınlık meselesinin çok farkında olacağını sanmıyorum. Yada belki farkındaydı hiç konuşmak aklıma gelmedi bunu. Bugün bir sorayım.Kızın ne kadar farkında canım , o nasıl hissediyor hiç konuştu mu olayla ilgili
Sağol canım benim seninde kutlu olsun
Yorgun düştü tabi kolay değil miniğin içinde atlatacak bunuda inşallah
Teşekkürler canlarCok gecmis olsun canim
Kuzu başladın sende maratona gayet süper8 Mayis Pazar
Kahvalti 10.30
2 Tam bugday ekmegi ile beyaz peynirli tost
Salatalik
Domates
5 zeytin
Ara 14.30
7-8 cilek
2 hurma
Kahve
Aksam 18.30
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Su:2lt
Adim :8007
Eki Görüntüle 3062160
Geçmiş olsun canımKaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
Canım her şeyin yoluna girmesini ümit ediyorum.Beni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza_ASTRAL_ kusuruma bakma kaptanım Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum görüşürüz
Annemler olmayinca daha rahat ayarlayabiliyorum yediklerimi ablacimKuzu başladın sende maratona gayet süper
O nasıl bir eksidir öyle
Ortaaaam. Yakıyorsun
Allah gönlüne ferahlık versin. Her ne sıkıntın varsa selamete çıkartsınBeni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza_ASTRAL_ kusuruma bakma kaptanım Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum görüşürüz
O 85 buraya gelecek
Uyutmadı cadiGünaydın canım geçmiş olsun inşallah biraz daha uyuyabilirsin
Günaydın canım afiyet olsun
Günaydın canım
Wuhuuuuu işte fesangim
Allah kavuştursunGunaydinn bayanlar benim ilk menum sade tarcinli filtre kahve bugun tartildim dunde tartilmistim 6.100dum dun bugun 66.300 ciktim sanirim dun kardesimin asker mevludunde kacirdim birazcik ama olsun arayi bugun kapatirim dun en son ogunum 4deydi cunku pilav yemistim
Baslangicin hayırlı olsunBaşlangıç tarihi :09.05.2022
Başlangıç kg :79.2
Sağol Cordisim ❤Geçmiş olsun canim
Hayırlı olsun başlangıcın pamugumGünaydın arkadaşlaaarrr….
Yeni ve artılı bir güne Merhaba ama bunu arrı saymıyoruz çünkü sıfırdan başlıyoruz
En son 68.1 mişim
Bugün ise 69.4 ile başlıyorum.
Hepimize başarılar diliyorumYolumuz açık olsun
Bu anlık değişmeleri dikkate alma tatlım. Hafta içi halledersin.
Beklentiyi az tutmak iyi olur dedim Allah verdi işteUyutmadı cadi
Wuhuuuuu işte fesangim
Allah kavuştursun
Baslangicin hayırlı olsun
Sağol Cordisim ❤
tebrikler canım
Hayırlı olsun başlangıcın pamugum
300 g haa
Tatlım cuma günkü kilonu hafızaya almadım inşallah eksidir.Selam bu sabah ki kilom 72.8 fark 500 grZipzip- Cordelia North River
7 mayis cumartesi menüsü
Sabah
peynirli yumurta,2 dilim ekmek, çay, 1 kaşık çikolata, 1 dlm peynir, 1 dlm kaşar
13.00
Çiğ kofte dürüm ayran
16.30
3 findik 3 badem
2 kuru kayisi
18.45
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt, salata
---------------------------------------
8mayis menüsü
10.30
Patates kizartmasi, peynir zeytin
Salatalik, nescafe
Ara da yeşilçay
15.30
Türk kahvesi
2 lokum, 2 buskuvi
19.30
Yarim tabak çorba, et yemegi
3 kaşık makarna, salata
Eksinin güzelliğine
Edebiyat alanını sevmen çok güzel.Elhan ablam profilin süperrrr maşallah
Abla biliyor musun benim de hayalim idealim Edebiyat Öğretmenliği idi. Çünkü kitap okumayı ve amatör de olsa yazmayı çok seviyorum.
Herşeyi ayarladık babamla bunun için ama gel gör ki evlilik nasip oldu. Sonra İlahiyat okudum artık eşimin de ricası ile
Hâlâ uktedir içimde Edebiyat Öğretmenliği
Teşekkür ederim bitanemEksinin güzelliğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?