- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.259
- 1.423
- 61
Teşekkür ederimTam da bunu arıyordum
Teşekkür ederim
Ödemdi benimki biliyodum çünkü bayramda yemedim. Hareketsizlik ve susuzluktan olmuştu700,900 havada ucusuyorbana da biraz eksi verin
Teşekkür ederimDoğru söylüyorsun ablacımben etli butlu deyince kilo bakımından dedin sandım Canlı görmek apayrı ve harika bir duygu inşallah nasip olsun canımmmm bize de
Eline alıp burnuna götürme eylemi
tebrikler canımmm
Teşekkür ederim kaptanım
Günaydın fulyacim
Artin cok degil cumaya eksiye duser
Aaaa ama ben keciorendeyimŞimdi haber izliyorum da güleyim mi kızayım mı bilemedim
Ankara Keçiören’de oturan varsa tayt hırsızı varmış 60 tayt çalmış adamtaytınızı balkona asmayın
Sende Allaha emanet ol canim insallah sorunlarn neyse çözülürBeni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza @yildiz4kc kusuruma bakma kaptanım Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum görüşürüz
İnşallah abla. Birde regl öncesindeyim onun da etkisi var sanırım. İnşallah halledicem desteğinizle. Bu kadar başladım ya başarırımVerirsin merak etme bayram hafta sonu derken çoğumuz aldık zaten
Aynen regl sıkıntılı bu dönemde zaten,ben kurtuldum ondan çok rahatım artık.İnşallah abla. Birde regl öncesindeyim onun da etkisi var sanırım. İnşallah halledicem desteğinizle. Bu kadar başladım ya başarırım
3 saatlik uykuyla işe geldim ablaBalonunu ısiririm senin
Geceyi uykusuz geçirmiş gibi bir halin var....
Aoften okusan canım@Elhan ablam profilin süperrrr maşallah
Abla biliyor musun benim de hayalim idealim Edebiyat Öğretmenliği idi. Çünkü kitap okumayı ve amatör de olsa yazmayı çok seviyorum.
Herşeyi ayarladık babamla bunun için ama gel gör ki evlilik nasip oldu. Sonra İlahiyat okudum artık eşimin de ricası ile
Hâlâ uktedir içimde Edebiyat Öğretmenliği
vur kır parçala bu maçı kazanİnşallah abla. Birde regl öncesindeyim onun da etkisi var sanırım. İnşallah halledicem desteğinizle. Bu kadar başladım ya başarırım
Günaydın fulyacim
Artin cok degil cumaya eksiye duser
Aaaa ama ben keciorendeyim
Neyseki 4.kattan calamaz
Sende Allaha emanet ol canim insallah sorunlarn neyse çözülür
Günaydın ablacim seninde anneler gunun kutlu olsunGünaydınlar hanımlar,hepinizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum iyiki varsınız hanımlar
Iyi uykular canimBebem uyudu, ben de go to bed
Cok gecmis olsun canimKaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
Afiyet olsun canim07.05.2022
11:00
1 adet tost
18:00
1 yt et haşlama
1 kase çorba
3 yk bulgur pilavı
Su
2 lt
Spor
4776 adım
Zipzip- @Cordelia @North River
Günaydın canimGünaydın canlarrr
Guzel eksi tebrik ederim canim cumaya 85 ler gelirKilomu yazıp gideyim
Geçen Cuma 87,1
Bugün 86,8
Fark 300 gr
Cuma’ya 85 i görmek istiyorum
Zipzip- @yildiz4kc
Afiyet olsun canim08.05.2022
11:00
3 yk sucuklu yumurta
5-6 adet kızartma patates
1 simit
2 dilim peynir
Salatalık domates
Bal-kaymak
15:00
1 elma
3 çilek
20:00
1 yt mantarlı tavuklu makarna
Su
2 lt
Spor
3857 adım
Zipzip- @Cordelia @North River
Günaydın kuzum,çok sağol teşekkürlerGünaydın ablacim seninde anneler gunun kutlu olsun
Iyi uykular canim
Günaydın Baloncukumginiydinnnnn
Günaydın pastelfitimGüüüüünaaaydııııııın
Artin cok degil cumaya eksiye düşer canim
Afiyet olsun ablacim6 mayıs menü.
Sabah 2 yumurta,maydonoz az peynir çay.
Ara 1 yeşil çay,2 ceviz.
Akşam 1 tabak çorba salata.
Su 1,5 lt.
7 Mayıs
Sabah 2 yumurta,az peynir 3 dilim sucuk,domates ,salatalık 3 zeytin.
Ara 1 kayısı çayı.
Akşam 2 lahmacun 1 cola
Su 1,8 lt
Adım 11.015
8 Mayıs.
Sabah 1 yumurta,domates salatalık peynir 3 dilşm sucuk bir parça simit.
Akşam misafirlikteydik
3 ızgara köfte,salata çeşitleri 1 kaşık barbunya 1 kaşık makarna.
Su 1,5 lt
Adım çok azdı 5000 oda.
Zipzip- @Cordelia
Afiyet olsun Elhoşumm iyi yürüyüşlerUyananlar geçmişi okuyadursun ben kahvaltımı hazırlayıp yürüyüşe çıkayım. Dersim öğleden sonra. Görüşürüz şimdilik.Canım kaptanlarim @yildiz4kc , @North River gelince kucaklaştığınizi göreyim tamam mı
Yoksam ciğerciye üzerine de kunefeciye giderim.
Eksin cok guzel tebrik ederim Pastelfitim
Afiyet olsun pastelfitimİyi yürüyüşler hayatım. Ben de kahvaltı edeyim gelirim
Günaydın canim reglin etkisi olabilir artin cok degil cumaya eksiye düşersin
Tum ilceleri sirayla gezermis4. Kat gelemez abimiz rahat ol kaptanım Keçiören’den alacağını almış zaten (60 tayt) Yenimahalle’ye geçmiştir
Sağol canısıArtin cok degil cumaya eksiye düşer canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun Elhoşumm iyi yürüyüşler
Eksin cok guzel tebrik ederim Pastelfitim
Afiyet olsun pastelfitim
Bide çamaşir asmiş deterjan kokulu adam gitsin deterjan alsin oda bi tuhafDoğru söylüyorsun ablacımben etli butlu deyince kilo bakımından dedin sandım Canlı görmek apayrı ve harika bir duygu inşallah nasip olsun canımmmm bize de
Eline alıp burnuna götürme eylemi
tebrikler canımmm
Teşekkür ederim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?