- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.263
- 1.423
- 61
Sen sevdiysen beğendiysen bende mutlu olurum,isim annesi gibi hissettim kendimişimdiAllah razı olsun
Teşekkürler szlerinde geçmiş bayramınız kutlu olsun..
15 bin hedefim var ama 12 binde bitiririm inşGayet süper daha akşamda yürürsün kesin
Hosgeldin canim seninde gecmis bayramin kutlu olsun
Hayirli olsun yildizcimEvet ben de onu beğendim. Yapıyorum
O ble fazla aslında vücudu yoruyoruz diyen ben 23.300 adım attım pert olmuştum kaç gün15 bin hedefim var ama 12 binde bitiririm inş
Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeni nickinEvet ben de onu beğendim. Yapıyorum
Bende en son hedefi tamamlayim diye 22 bin adim attim abla o gunden sonra cok adim atamadimO ble fazla aslında vücudu yoruyoruz diyen ben 23.300 adım attım pert olmuştum kaç gün
Hakikaten işkence etmişiz kendmize,bendede öyle oldu bacaklarım tutmadı resmen kaç gün,birde bayramda geldibitti çöktüm kaldım daha 3227 adımdayımBende en son hedefi tamamlayim diye 22 bin adim attim abla o gunden sonra cok adim atamadim
Fazla düşük. Sonuçu hemen doktora göster canımKizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
60kiloyum Hedef60kgolmak siz de bakar misiniz
Bayramda soguk ve yorucu gecti benim icinHakikaten işkence etmişiz kendmize,bendede öyle oldu bacaklarım tutmadı resmen kaç gün,birde bayramda geldibitti çöktüm kaldım daha 3227 adımdayım
Bayramda bende de olmadı ilk gün misafir vardı,sonrada biz gittik adım olmadı hiç.Bayramda soguk ve yorucu gecti benim icin
Bugun daha iyiyim
6470 adımdayim 8.000 i tamamlarim da en fazla 12 .000 adim atarım Bugun
Yapacağız demisti CordeliaBayramda bende de olmadı ilk gün misafir vardı,sonrada biz gittik adım olmadı hiç.
Senin gene iyiymiş yarın adım yarışı olacakmı dişarı çıkacam herhalde.
Yıldız 10 bin istiyorO ble fazla aslında vücudu yoruyoruz diyen ben 23.300 adım attım pert olmuştum kaç gün
Sevdiğin bi çiçek olabilir cnmBilsemSeçtiğim nicke baksana. Kendime hayrım yok Önerisi olan olursa liste yaparım yoksa iş başa düşecek.
Belki tek başına 50 sf yazıcekYakma benii
Affet benii
Tamam derseniz etiketlermisi benide haberim olsun.Yapacağız demisti Cordelia
Vayyyyy kaptan bomba gibi gelitor deseneYıldız 10 bin istiyor10 bin atariz
Tamam abla aksam duyuru yaparizTamam derseniz etiketlermisi benide haberim olsun.
Vayyyyy kaptan bomba gibi gelitor desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?