- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Sağol kuzum ona göre dışarı çıkarım bende nasılsa gitmem lazımdaTamam abla aksam duyuru yapariz
Afiyet olsun ablacimKabak yiyom gene
Sağol kuzum lahmacunun intikamını almam lazımAfiyet olsun ablacim
Arada durmasi normal ablacim nerdeyse 12 kilo verdinSağol kuzum lahmacunun intikamını almam lazımbu aralar gene durdu sanki gitmiyor.
İki güne yakındır gelemedim
Hosgeldin canimİki güne yakındır gelemedimnasılsın canım
Hemşire hanım gelmiş iyi bayramlar canım. Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.
Selam zeynepcimSelam millet.okudugum kadarıyla herkes iyi sayılır.saglik sorunu olanlara geçmiş olsun
Havadan sudan sebepsiz anksiyetem tavan yaptı canım.kizim hasta faranjit oldu.bugun doktora götürdüm ilaç verdi.geri yandan iyiyimHosgeldin canim
Bir sorun yoktur insallah iyi misin
SagolGecmis olsun canim hic bilmiyorum
SagolHoşgeldin abla
Geçmiş olsun canım ben hiç anlamıyorum
TesekkurlerBırakma sakın kendini lütfen,bak 115 kilodan düşemek biile o kadar muhteşem bir duygu ki,arada hepimiz yaşıyotuz bunu gayet normal bunu hissetmen.
27 aylıkmış gayet güzel emmiş b zamana kadar,hem biliyorsun süre uzadıkça anne sütündeki değerlar zaten azalmaya başlıyor.Bağ olayında haklsın ama üzülme ne olur gayet uzun sire emmiş zaten.
Bendekiler matrak nickler komik olanlar hep.
Sanki yüzdesi alınmış gibi gözüküyor.
SagolHic anlamam canım
Sagol diilmisDaha once hic gormedim canim inşallah onemli degildir
SagolFazla düşük. Sonuçu hemen doktora göster canım
Sagol@19Temmuzda69um cnm aly hiç duymadım cnm belki tekrar bakar
Gecmis olsun. Bende de bir seyler tavan yapiyo ama neyse sindilik bosverHavadan sudan sebepsiz anksiyetem tavan yaptı canım.kizim hasta faranjit oldu.bugun doktora götürdüm ilaç verdi.geri yandan iyiyimsen nasılsın canım
Çok geçmiş olsun canımHavadan sudan sebepsiz anksiyetem tavan yaptı canım.kizim hasta faranjit oldu.bugun doktora götürdüm ilaç verdi.geri yandan iyiyimsen nasılsın canım
OlmuşSen sevdiysen beğendiysen bende mutlu olurum,isim annesi gibi hissettim kendimişimdi
Gecmis olsun kizina canimHavadan sudan sebepsiz anksiyetem tavan yaptı canım.kizim hasta faranjit oldu.bugun doktora götürdüm ilaç verdi.geri yandan iyiyimsen nasılsın canım
Hayırlı olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?