Afiyet olsun canim9 Mayıs 2022 Pazartesi menüm
11.00 kahvaltı:
Kaşarlı yulaf tost(2,5 yk yulaf ezmesi, 2 yumurta,1 yk yoğurt, 2 dilim kaşar peyniri)
2 kk peynir, domates , salatalık, çay
13.30 ara: 1 sade Türk kahvesi, 2 kare %70 bitter çikolata
15.30 ara: 1 minik hind cevizi dolgulu çikolata (eşimin ikramı)
19.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 3 kaşık imam bayıldı, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 1 kase cacık
Su: 3 litre olmuştur
Zipzip-
Yıldız kaptanımın nick ini bulamadım. Değiştirmiş.
@Tempus
Tatlım afiyet olsun. Verdiğin kiloyu görünce bu kızın menulerine bir bakayım dedim. İki hafta üst üste ben kilo veremiyorum da işin sırrı neymiş bir bakayım dedim. Gerçi herkesin metabolizması farklı çalışıyor ama bize de bir ekmek çıkar dedim fakirin umudu işte. Tek öğün yemişsinZipzip- Cordelia
Sabah 8.3
Sütlü Türk kahvesi
Öğle 13
Karışık kebap (Adana, ciğer, böbrek, yürek), soğan salatası, ezme salata, köz biber ve ayran
Akşam 20
Sütlü Türk kahvesi
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3062052
Tamamdır kaptanım, teşekkür ederim
Ayy böyle bir yarismi vardı
Bu menü fena değil benimkine benziyor.Zipzip- Cordelia
Sabah 8.30
Salata: Marul, domates, salatalık, yeşil soğan, pancar, siyah zeytin, haşlanmış yumurta, peynir ve çay
Ara 12.00
Sütlü Türk kahvesi
5 badem (kabuklu)
Akşam 16.00
Yoğurtlu kabak
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3061700
Bu tepkini anlayamadımhayırlı olsun
Geçmiş olsun cnm
Canım 600-700 kalori toplam zaten
Neden olmasın istersem olur sankiİki ayda 15 kilo
Yok yok olur tabi ki verirsin o anlamda demedim tatlım, hızlı kilo vermek artık gözümü korkutuyor şu yasadiklarimdan sonraNeden olmasın istersem olur sanki
Yeni geldim sayılır canım ara ara geliyordum ama istikrar sağlayamamıştım şimdi tekrar geldim ... iyiyim canım çok şükürİyiyim canım nasılsın
Yenimi geldin geçmişi okuyamiyorum
Evet canım maalesef aldım sende durumlar nasıl ?Oo baya almissin ama vereceğine inanıyorum yeterki iste
Bende aldım 84 üm gerçi Bayadır bu kilodayim Ramazanda 4 kilo verdim cumadan beri burdayım spor yapamiyorum oğlumu tuvalete alistiriyorum oyuzden pek başından ayrılamıyorumEvet canım maalesef aldım sende durumlar nasıl ?
Canım ferritinin düşmüş olabilir canım.. bi tahlil yaptır istersenValla kızlar her şeyi yazmıyorum ama vücudum inanılmaz düştü, en ufak bir harekette yoruluyorum ter boşanıyor bir anda garip garip şeyler oluyor son zamanlarda. Umarım bir an önce toparlanirim çünkü hem halsizlik hem ağrılar hem uykusuzluk bir arada beni mahvetti
Sen yeter ki iyi ol kuzumDiyet olayı benim için bitmiştir tövbe ettim asla ama asla diyet yapmayacağım. Sağlıklı beslenme de çok kilo alacağımı düşünmüyorum açıkçası. Ama şok diyet tek öğün vs bitti
En güzeli aslında hızlı verilince hızlı alınıyor önemli olan yaşam şekli haline getirebilmek düşük kalorili diyetlerle vücut düşüyor saçlar dökülüyor önemli olan saglikli beslenme konusunda istikrarli olmakDiyet olayı benim için bitmiştir tövbe ettim asla ama asla diyet yapmayacağım. Sağlıklı beslenme de çok kilo alacağımı düşünmüyorum açıkçası. Ama şok diyet tek öğün vs bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?