İnşallah hep beraber tekrardan vereceğizBende aldım 84 üm gerçi Bayadır bu kilodayim Ramazanda 4 kilo verdim cumadan beri burdayım spor yapamiyorum oğlumu tuvalete alistiriyorum oyuzden pek başından ayrılamıyorum
Gecmis olsun fesangimValla kızlar her şeyi yazmıyorum ama vücudum inanılmaz düştü, en ufak bir harekette yoruluyorum ter boşanıyor bir anda garip garip şeyler oluyor son zamanlarda. Umarım bir an önce toparlanirim çünkü hem halsizlik hem ağrılar hem uykusuzluk bir arada beni mahvetti
Evet canim cuma gunu en cok kiloyu veren ortaklar kazanıyorAyy böyle bir yarismi vardıyeni anladım desem @sandriyon az önce ortak demiştin yeni anladım .
yarisiyormuyuz
Afiyet şifa olsun canım9 Mayıs
Sabah 9.00 Bir yumurta, maydanoz, domates salatalık, zeytin, peynir
12.00 Sade Türk kahvesi
13.30 Çeyrek yufka arasına bir dilim hindi füme , marul, peynir ( okula gitmeden acıktım ) elim ayağım titredi hiç böyle olmazdı.
18.30 Dört minik kanat ızgara, salata
Eki Görüntüle 3062730
Zaten sağlıklı beslenme ile ideal kiloya ulaşıyorsun canım biraz yavaş oluyor ama sporla desteklenince gidiyor... ben şuan diyete başladım aynı zamanda demir ilacınada başladım 3 ay kullanacağım yoksa enerjim olmuyor... ve demir ilacı içinde folik asitte var... bana enerji veriyorDiyet olayı benim için bitmiştir tövbe ettim asla ama asla diyet yapmayacağım. Sağlıklı beslenme de çok kilo alacağımı düşünmüyorum açıkçası. Ama şok diyet tek öğün vs bitti
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun Elhoşumm9 Mayıs
Sabah 9.00 Bir yumurta, maydanoz, domates salatalık, zeytin, peynir
12.00 Sade Türk kahvesi
13.30 Çeyrek yufka arasına bir dilim hindi füme , marul, peynir ( okula gitmeden acıktım ) elim ayağım titredi hiç böyle olmazdı.
18.30 Dört minik kanat ızgara, salata
Eki Görüntüle 3062730
Sen eliptik yapıyordun demi yine devammiZaten sağlıklı beslenme işe ideal kiloya ulaşıyorum canım biraz yavaş oluyor ama sporla desteklenince gidiyor... ben şuan diyete başladım aynı zamanda demir ilacınada başladım 3 ay kullanacağım yoksa enerjim olmuyor... ama demir ilacı içinde folik asitte var... bana enerji veriyor
Hiç keyfin yok son zamanlardaValla kızlar her şeyi yazmıyorum ama vücudum inanılmaz düştü, en ufak bir harekette yoruluyorum ter boşanıyor bir anda garip garip şeyler oluyor son zamanlarda. Umarım bir an önce toparlanirim çünkü hem halsizlik hem ağrılar hem uykusuzluk bir arada beni mahvetti
Teşekkür ederim bitanemAfiyet şifa olsun canım
Cnm güzel bişeyBu tepkini anlayamadımyani az mı üzüleyim çiiizkekimmm
Yaptırdım canım düşük çıktıCanım ferritinin düşmüş olabilir canım.. bi tahlil yaptır istersen
Devam canım , sabah aç karnına 60 dk yapıyorum... Sabah aç karnına spor bende işe yarıyorSen eliptik yapıyordun demi yine devammi
Aaa evet onu unuttum saçlarım tutam tutam dökülüyor neyse geçecek inşallahEn güzeli aslında hızlı verilince hızlı alınıyor önemli olan yaşam şekli haline getirebilmek düşük kalorili diyetlerle vücut düşüyor saçlar dökülüyor önemli olan saglikli beslenme konusunda istikrarli olmak
Sağol ortim zıpzıpımGecmis olsun fesangim
Ev işlerine halin kaliyormuDevam canım , sabah aç karnına 60 dk yapıyorum... Sabah aç karnına spor bende işe yarıyor
Ben de başladım canım içiyorumZaten sağlıklı beslenme ile ideal kiloya ulaşıyorsun canım biraz yavaş oluyor ama sporla desteklenince gidiyor... ben şuan diyete başladım aynı zamanda demir ilacınada başladım 3 ay kullanacağım yoksa enerjim olmuyor... ve demir ilacı içinde folik asitte var... bana enerji veriyor
Kaç kilo verdin canimAaa evet onu unuttum saçlarım tutam tutam dökülüyor neyse geçecek inşallah
Çarşamba gideceğim biricikim. Kara üzüme başladım kan hapı içiyorum bol limonlu yeşil salata yiyorum sağlıklı besleniyorum birkaç gündür. İyi olucam inşallah canım benimHiç keyfin yok son zamanlarda
Kuru üzüm, incir , ceviz, fındık , pekmez ye tatlım biraz enerji verir belki. Sonrasında doktor yolu görünüyor sana
Allah şifa versin bitaneme. Çok üzüldüm durumuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?