Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

9 Mayıs
Sabah 9.00 Bir yumurta, maydanoz, domates salatalık, zeytin, peynir
12.00 Sade Türk kahvesi
13.30 Çeyrek yufka arasına bir dilim hindi füme , marul, peynir ( okula gitmeden acıktım ) elim ayağım titredi hiç böyle olmazdı.
18.30 Dört minik kanat ızgara, salata

Gecmis olsun fesangim

Afiyet şifa olsun canım

Diyet olayı benim için bitmiştir tövbe ettim asla ama asla diyet yapmayacağım. Sağlıklı beslenme de çok kilo alacağımı düşünmüyorum açıkçası. Ama şok diyet tek öğün vs bitti
Zaten sağlıklı beslenme ile ideal kiloya ulaşıyorsun canım biraz yavaş oluyor ama sporla desteklenince gidiyor... ben şuan diyete başladım aynı zamanda demir ilacınada başladım 3 ay kullanacağım yoksa enerjim olmuyor... ve demir ilacı içinde folik asitte var... bana enerji veriyor

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun Elhoşumm

Sen eliptik yapıyordun demi yine devammi

Hiç keyfin yok son zamanlarda
Kuru üzüm, incir , ceviz, fındık , pekmez ye tatlım biraz enerji verir belki. Sonrasında doktor yolu görünüyor sana
Allah şifa versin bitaneme. Çok üzüldüm durumuna.

Aaa evet onu unuttum saçlarım tutam tutam dökülüyor neyse geçecek inşallah

Ben de başladım canım içiyorum

Hiç keyfin yok son zamanlarda
Kuru üzüm, incir , ceviz, fındık , pekmez ye tatlım biraz enerji verir belki. Sonrasında doktor yolu görünüyor sana
Allah şifa versin bitaneme. Çok üzüldüm durumuna.
Çarşamba gideceğim biricikim. Kara üzüme başladım kan hapı içiyorum bol limonlu yeşil salata yiyorum sağlıklı besleniyorum birkaç gündür. İyi olucam inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…