Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kalıyor canım kızımı okula almaya gidip geliyorum birde akşamları ara sıra arkadaşlarla yürüyüşe bile çıkıyorum
Yaa ne güzel bende spor yapsam iyi olacak. Sitenin spor salonu var eliptik benimde hoşuma gitti kendime vakit ayırmam lazım.
Nezaman başladın diyetisyene

Ben de başladım canım içiyorum
Bir kaç gün sonra enerjin gelir canım düzenli ilaç kullanınca gerçekten yükseliyor... yıllarca kilo alırım diye hep kaçmıştım demir ilacından ama daha önceki diyetimde de 72.5 dan 57 ye demir ilacı kullanarak düşmüştüm... hem saçlarım hem tırnaklarım güçlenmiş... bitmeyen bir enerjim oluyordu

Yaa ne güzel bende spor yapsam iyi olacak. Sitenin spor salonu var eliptik benimde hoşuma gitti kendime vakit ayırmam lazım.
Nezaman başladın diyetisyene
Cumartesi gittim pazar başladım canım ... eliptik tavsiye ederim çok kalori harcıyor gerçekten

Al ver al ver gittim geldim ama nihayetinde 8 kilo verdim başlangıca göre canım
Vücudun dengesini bozdun belliki.
Takviyelerle vücut toparlar canım sıkma canını. Kiloda az olsun gitsin yeterki Dünya Sağlık örgütüne göre haftada 1-1.5 en sagliklisiymis

09 Mayıs 2022

sabah 09.30
7 adet eti form (1 pakette 10 adet var)
1 kk beyaz peynir
domates salatalık kapya biber

öğlen 12.40
nohut yemeği
3 dilim ekmek
ayran

ara
2-3 kuru erik+ 3 hurma

akşam 19.30
etli patlıcan oturtma
3 dilim ekmek
çoban salata
1 avuç çekirdek
erik+ çilek

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Cordelia North River

Cumartesi gittim pazar başladım canım ... eliptik tavsiye ederim çok kalori harcıyor gerçekten
Ayy ben de spor salonuna yazılmayı düşünüyorum

Geç düştü benim jetonlar birtanem teşekkür ederim motivasyon için
rica ederiim afiyet olsun balım

Takviyelerle vücut toparlar canım sıkma canını. Kiloda az olsun gitsin yeterki Dünya Sağlık örgütüne göre haftada 1-1.5 en sagliklisiymis
Hatta 0.5-1 kg diyor diyetisyenler cnm

İnşallah canım, daha önceki yıllarda da başlamıştım sonra unutup bırakmıştım bu sefer devam edeceğim.

Zaten demir düşükken kilo vermek daha zormuş bırakmayalım aman diyim Adacım

Cekirdegi kabak cekirdwgi ile değiştir canim daha faydalı. Ara öğünlerde bile 1cb vermişti diyetisyenim. Ekmek yemwgin yanında 3 dilim fazla olmus . Oturmanın suyuna mi bandin

Ayy ben de spor salonuna yazılmayı düşünüyorum

rica ederiim afiyet olsun balım

Hatta 0.5-1 kg diyor diyetisyenler cnm
Öylemi. Daha dusukmus demekki
Türkiye obezitede dünyada 1. imiş bunu duydugumdan beri dikkat etmeye başladım o obezlerden biri olmak istemiyorum öyleyim ama haber etkiledi

Afiyet olsun canım ortağım

Bende biraz yürüyüş yapıp menümü yazıcam

Cekirdegi kabak cekirdwgi ile değiştir canim daha faydalı. Ara öğünlerde bile 1cb vermişti diyetisyenim. Ekmek yemwgin yanında 3 dilim fazla olmus . Oturmanın suyuna mi bandin
evet haklısın ekmekler çok fazla oldu. yok yemeğin suyuna banmadım. delikli kaşıkla alıyorum tabağıma, suyu-sosu süzülüyor

Evet canım bozdum. 3.5 kilo vermek istiyorum ama acelem yok 2 ay süre verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…