Kalıyor canım kızımı okula almaya gidip geliyorum birde akşamları ara sıra arkadaşlarla yürüyüşe bile çıkıyorumEv işlerine halin kaliyormu
Al ver al ver gittim geldim ama nihayetinde 8 kilo verdim başlangıca göre canımKaç kilo verdin canim
Yaa ne güzelKalıyor canım kızımı okula almaya gidip geliyorum birde akşamları ara sıra arkadaşlarla yürüyüşe bile çıkıyorum
Bir kaç gün sonra enerjin gelir canım düzenli ilaç kullanınca gerçekten yükseliyor... yıllarca kilo alırım diye hep kaçmıştım demir ilacından ama daha önceki diyetimde de 72.5 dan 57 ye demir ilacı kullanarak düşmüştüm... hem saçlarım hem tırnaklarım güçlenmiş... bitmeyen bir enerjim oluyorduBen de başladım canım içiyorum
Cumartesi gittim pazar başladım canım ... eliptik tavsiye ederim çok kalori harcıyor gerçektenYaa ne güzelbende spor yapsam iyi olacak. Sitenin spor salonu var eliptik benimde hoşuma gitti kendime vakit ayırmam lazım.
Nezaman başladın diyetisyene
Cnm güzel bişeyhem kalori az hem protein de güzel almışsın üzülme çikolata yedin diye canım
Vücudun dengesini bozdun belliki.Al ver al ver gittim geldim ama nihayetinde 8 kilo verdim başlangıca göre canım
Canımın sıkıntısından yiyemedim başım çatlıyorAfiyet olsun canim aksam yemegi yememissin
Ayy ben de spor salonuna yazılmayı düşünüyorumCumartesi gittim pazar başladım canım ... eliptik tavsiye ederim çok kalori harcıyor gerçekten
Geç düştü benim jetonlar birtanem teşekkür ederim motivasyon için
Hatta 0.5-1 kg diyor diyetisyenler cnmVücudun dengesini bozdun belliki.
Takviyelerle vücut toparlar canım sıkma canını. Kiloda az olsun gitsin yeterki Dünya Sağlık örgütüne göre haftada 1-1.5 en sagliklisiymis
İnşallah canım, daha önceki yıllarda da başlamıştım sonra unutup bırakmıştım bu sefer devam edeceğim.Bir kaç gün sonra enerjin gelir canım düzenli ilaç kullanınca gerçekten yükseliyor... yıllarca kilo alırım diye hep kaçmıştım demir ilacından ama daha önceki diyetimde de 72.5 dan 57 ye demir ilacı kullanarak düşmüştüm... hem saçlarım hem tırnaklarım güçlenmiş... bitmeyen bir enerjim oluyordu
AaaaCanımın sıkıntısından yiyemedim başım çatlıyor
Saol canımAaaageçmiş olsun canım
Cekirdegi kabak cekirdwgi ile değiştir canim daha faydalı. Ara öğünlerde bile 1cb vermişti diyetisyenim. Ekmek yemwgin yanında 3 dilim fazla olmus . Oturmanın suyuna mi bandin09 Mayıs 2022
sabah 09.30
7 adet eti form (1 pakette 10 adet var)
1 kk beyaz peynir
domates salatalık kapya biber
öğlen 12.40
nohut yemeği
3 dilim ekmek
ayran
ara
2-3 kuru erik+ 3 hurma
akşam 19.30
etli patlıcan oturtma
3 dilim ekmek
çoban salata
1 avuç çekirdek
erik+ çilek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3062733
Öylemi. Daha dusukmus demekkiAyy ben de spor salonuna yazılmayı düşünüyorum
rica ederiim afiyet olsun balım
Hatta 0.5-1 kg diyor diyetisyenler cnm
Afiyet olsun canım ortağım9 Mayıs 2022 Pazartesi menüm
11.00 kahvaltı:
Kaşarlı yulaf tost(2,5 yk yulaf ezmesi, 2 yumurta,1 yk yoğurt, 2 dilim kaşar peyniri)
2 kk peynir, domates , salatalık, çay
13.30 ara: 1 sade Türk kahvesi, 2 kare %70 bitter çikolata
15.30 ara: 1 minik hind cevizi dolgulu çikolata (eşimin ikramı)
19.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 3 kaşık imam bayıldı, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 1 kase cacık
Su: 3 litre olmuştur
Zipzip-
Yıldız kaptanımın nick ini bulamadım. Değiştirmiş.
Tempus
evet haklısın ekmekler çok fazla oldu. yok yemeğin suyuna banmadım. delikli kaşıkla alıyorum tabağıma, suyu-sosu süzülüyorCekirdegi kabak cekirdwgi ile değiştir canim daha faydalı. Ara öğünlerde bile 1cb vermişti diyetisyenim. Ekmek yemwgin yanında 3 dilim fazla olmus . Oturmanın suyuna mi bandin
Evet canım bozdum. 3.5 kilo vermek istiyorum ama acelem yok 2 ay süre verdim kendimeVücudun dengesini bozdun belliki.
Takviyelerle vücut toparlar canım sıkma canını. Kiloda az olsun gitsin yeterki Dünya Sağlık örgütüne göre haftada 1-1.5 en sagliklisiymis
Amerika değil miydi yahu aaaa şaşırdımÖylemi. Daha dusukmus demekki
Türkiye obezitede dünyada 1. imiş bunu duydugumdan beri dikkat etmeye başladım o obezlerden biri olmak istemiyorumöyleyim ama haber etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?