Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

tebrikler valla çok güzel kilolar verilmiş benim artım da parlıyor

İnşallah canım, daha önceki yıllarda da başlamıştım sonra unutup bırakmıştım bu sefer devam edeceğim.

Zaten demir düşükken kilo vermek daha zormuş bırakmayalım aman diyim Adacım
Bırakmayalım canım demir düşük olan kişilerde tatlıya yemeğe eğilim fazla olurmuş bende de öyle oluyor dr bana en az 3 ay kullanmalısın en fazla 6 ay kullan ara ver demişti..

Afiyet olsun canim
Canımın sıkıntısından yiyemedim başım çatlıyor
Gecmis olsun canim

Bırakmayalım canım demir düşük olan kişilerde tatlıya yemeğe eğilim fazla olurmuş bende de öyle oluyor dr bana en az 3 ay kullanmalısın en fazla 6 ay kullan ara ver demişti..
Hmmm tamam canım ben Çarşamba gideceğim doktora bakalım ne diyecek? O da 3 ay der sanırım

Umarımm öyle olur. Meğer regl olacakmışım ondanmış bu şişlik.

Ahh sorma valla. Benimkininde gündüz uykusu cok az. Biz yemeği temizliği beraber yapıyoruz
Aynen bizde beraberiz valla geçen puseti tezgaha koydum öyle yemek yaptım arkamı dönünce ağlıyo . yakında yanlışlıkla tencereye atmazsam iyi

Çocuklarda çok fazla kilo alımları başlamış hep paketli ürünler Fast food yüzünden☹☹bu yüzden erken ergenlikler görülmeye başlanmış özellikle kız çocuklarında...
Yaaa e benim yavrum da abur cubur fast food yer durur ama bir deri bir kemik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…