Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oo yeni nick hayırlı olsun Elhan i alacaksın diye sabahtan beri ödem tuttum

Kuzum nasılsın hosgeldin

Aynen patlayacak bomba gibiyim
Elhan pastelfit ve fesang ı almak isterdimAma takımımdan kimseyi veremem. O yüzden değişim fikrim hiç olmadı
Adımları da ekler misin lütfen
Bayram öncesi kiloma döndüm aslında. Persembeden beri 2.8 vermişim. Asıl bundan sonra gidecek olan önemli

26.5 yaşındayım ben de aynıdır metabolizmamızTartı öncesi bir günlük menüydü o. Gerçi iyi yedim Allah var
Bu menü fena değil benimkine benziyor.
Kabağı çiğ mi kullandin soteledin mi? Yarın nöbetim var. Yoğurtlu kabak goturebilirim okula. afiyet olsun bitanem
O gün rendeleyip sotelemiştim. Ama yağsız tavada 3-5 dk kadar. Genelde çiğden rendeleyip koyuyorum. Cacık gibi
İkimiz de balık menüsü yapmışız ortaaam

Çocuklarda çok fazla kilo alımları başlamış hep paketli ürünler Fast food yüzünden☹☹bu yüzden erken ergenlikler görülmeye başlanmış özellikle kız çocuklarında...
Evet kızım 8 yaşında belirtilerini gösterdi ve 10 yaşında regl oldu. Doktora götürdüğümde artık 9 yaşında regl olmayı normal kabul ettiklerini söyledi.

Koç
Şekillide yapınca daha güzel oldu bence.
Evet. Tecrübenden istifade ettim teşekkür ederim
Sigaram bitti banka kartımda süresi doldu alamiyom bişi lanet bişi
İçmesen şunu. Bağımlı değilmişsin zaten. Çıkar hayatından
Sorun yok sukur. Biraz demir az. Hap verdi. Bi de az mglik pisk.ilac. arada atak gibi bi sey oluyo ya, insaallah piskyatriye gitmeme gerek kalmaz. Oyle bi seyler dedi
Gözün aydın

Evet kızım 8 yaşında belirtilerini gösterdi ve 10 yaşında regl oldu. Doktora götürdüğümde artık 9 yaşında regl olmayı normal kabul ettiklerini söyledi.
Benim kızımda 10 yaşında oldu maalesef hersey katkılı bizde küçükken cips hamburger almadık kola içmezler ama biraz büyünce yemeye başladılar

Hımm yıldızlı mavi resim astral ismi vs balık olabilir demiştim çok güzel cnm

Yarın misafirlerim var canım onlara yapıyorum ben yemem
Ne yapıyossuuunn

Afiyet olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…