- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Aynen liste yapıyordumSitede sorun var giremiyorum
Ay ben de simdi yazdimAynen liste yapıyordum
Oo yeni nick hayırlı olsunElhan i alacaksın diye sabahtan beri ödem tuttum
Kuzum nasılsın hosgeldin
Aynen patlayacak bomba gibiyim
Adımları da ekler misin lütfen9 Mayıs 2022 Pazartesi menüm
11.00 kahvaltı:
Kaşarlı yulaf tost(2,5 yk yulaf ezmesi, 2 yumurta,1 yk yoğurt, 2 dilim kaşar peyniri)
2 kk peynir, domates , salatalık, çay
13.30 ara: 1 sade Türk kahvesi, 2 kare %70 bitter çikolata
15.30 ara: 1 minik hind cevizi dolgulu çikolata (eşimin ikramı)
19.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 3 kaşık imam bayıldı, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 1 kase cacık
Su: 3 litre olmuştur
Zipzip-
Yıldız kaptanımın nick ini bulamadım. Değiştirmiş.
Tempus
Bayram öncesi kiloma döndüm aslında. Persembeden beri 2.8 vermişim. Asıl bundan sonra gidecek olan önemliTatlım afiyet olsun. Verdiğin kiloyu görünce bu kızın menulerine bir bakayım dedim. İki hafta üst üste ben kilo veremiyorum da işin sırrı neymiş bir bakayım dedim. Gerçi herkesin metabolizması farklı çalışıyor ama bize de bir ekmek çıkar dedim fakirin umudu işte. Tek öğün yemişsin
Sıfır karbonhidrat ...bu her gun mü böyle dur önceki menülere de bakayım.
O gün rendeleyip sotelemiştim. Ama yağsız tavada 3-5 dk kadar. Genelde çiğden rendeleyip koyuyorum. Cacık gibiBu menü fena değil benimkine benziyor.
Kabağı çiğ mi kullandin soteledin mi? Yarın nöbetim var. Yoğurtlu kabak goturebilirim okula.afiyet olsun bitanem
İkimiz de balık menüsü yapmışız ortaaam
Evet giremedik sorun vardıBi ara siteye giremedim, size de oldu mu, baska siteleri denedim, olmustu
Evet kızım 8 yaşında belirtilerini gösterdi ve 10 yaşında regl oldu. Doktora götürdüğümde artık 9 yaşında regl olmayı normal kabul ettiklerini söyledi.Çocuklarda çok fazla kilo alımları başlamış hep paketli ürünler Fast food yüzünden☹☹bu yüzden erken ergenlikler görülmeye başlanmış özellikle kız çocuklarında...
KoçCnm burcun ney
Evet. Tecrübenden istifade ettim teşekkür ederimŞekillide yapınca daha güzel oldu bence.
İçmesen şunu. Bağımlı değilmişsin zaten. Çıkar hayatındanSigaram bitti banka kartımda süresi doldu alamiyom bişi lanet bişi
Gözün aydınSorun yok sukur. Biraz demir az. Hap verdi. Bi de az mglik pisk.ilac. arada atak gibi bi sey oluyo ya, insaallah piskyatriye gitmeme gerek kalmaz. Oyle bi seyler dedi
Yarın misafirlerim var canım onlara yapıyorum ben yememPasta mıı kimeee
Benim kızımda 10 yaşında oldu maalesef hersey katkılı bizde küçükken cips hamburger almadık kola içmezler ama biraz büyünce yemeye başladılarEvet kızım 8 yaşında belirtilerini gösterdi ve 10 yaşında regl oldu. Doktora götürdüğümde artık 9 yaşında regl olmayı normal kabul ettiklerini söyledi.
Ooo mikemmelerenmothers Cordelia Zipzip-
Sabah 8.30
Dereotlu ve peynirli omlet, sövüş domates, salatalık, yeşil soğan, çeyrek avokado, çeyrek yufka ve çay
Ara 13.30
Sütlü Türk kahvesi
5-6 badem (kabuklu)
Akşam 18.30
Somon (2 dilim), marul salatası, köz domates ve biber, sade soda
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3062754
Sen nasıl oldun?Ooo mikemmel
ev yemeği yesin ya da sen hazırla o tarz şeyleri. dışarıdakiler katkılı.Yaaae benim yavrum da abur cubur fast food yer durur ama bir deri bir kemik..
Hımm yıldızlı mavi resim astral ismi vs balık olabilir demiştim
Ne yapıyossuuunnYarın misafirlerim var canım onlara yapıyorum ben yemem
Afiyet olsuunerenmothers Cordelia Zipzip-
Sabah 8.30
Dereotlu ve peynirli omlet, sövüş domates, salatalık, yeşil soğan, çeyrek avokado, çeyrek yufka ve çay
Ara 13.30
Sütlü Türk kahvesi
5-6 badem (kabuklu)
Akşam 18.30
Somon (2 dilim), marul salatası, köz domates ve biber, sade soda
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3062754
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?