rafine şeker, beyaz un yeme. karbonhidratı karabuğday, yulaf vs olarak ölçülü tüket. protein, salata, sebze, kuruyemiş ve glisemik indeksi düşük meyve olarak tüket. 3 ana öğün ya da 2 ana 1 ara öğün yap bunlarla.Ne yapmam lazım onu düzeltmek için?
Kendin düzeltemezsin. Önce takibe alman lazım dr kontrolünde. Gerçekten sorun var mı o gün mü öyle çıktı sonucun dr değerlendirir. Gerekirse ilaç tedavisine başlar. Beraberinde diyetisyene yönlendirir seni. Kayınvalidemden biliyorum 50 lere düşüyordu onun başını kaldıramıyordu. İlaç tedavisi+diyetle çok daha iyi şimdi. İhmal etme bir kontrol ettir. Sağlıkta tedbirin fazlası olmazNe yapmam lazım onu düzeltmek için?
küçükken regl zor yaaEvet bazen bana anne bu ne zamana kadar sürecek diyor. O soruyu duyduğumda çok üzülüyorum. Ama buna şükür
Allah sağlık versin nesil,yiyecek icecek, zaman ,iklim ,sartlar herşey değişiyor.. bizim anneannelerimizin şartlarında yaşamadığımız gibi .. Allah evlatlarımiza sağlık ve huzur versinEvet bazen bana anne bu ne zamana kadar sürecek diyor. O soruyu duyduğumda çok üzülüyorum. Ama buna şükür
Çok yürümüşsün bugün. Ondan da olabilir. Dinlen birazdemirden mi ne bende de aşırı bir halsizlik var
Size gelmek istiyooomKöfte, patatesli börek, havuç tarator, salata, fırında mücver, mozaik pasta
Düzelir inşallahBaktırdım canım düşük çıktı
UuuuuuuKöfte, patatesli börek, havuç tarator, salata, fırında mücver, mozaik pasta
İyi geceler kaptancımİyi geceler Allah rahatlık versin
BecerikliiKöfte, patatesli börek, havuç tarator, salata, fırında mücver, mozaik pasta
Sende haklısın canım ama böyle bir ileri iki geri sıkıldım artık bakalım yarın diyetisyenimle konuşacam bakayım o ne diyecekYok yok olur tabi ki verirsin o anlamda demedim tatlım, hızlı kilo vermek artık gözümü korkutuyor şu yasadiklarimdan sonra
Bnm oğlum resmen bebek arabasında durmuyor ya acaba alışırsa durur mu kiMenü
Sabah
1 simit
1 üçgen peynir
Çay
Öğle-aksam
4 köfte
Salata
1 bardak ayran
Su:1.5 şuan adım:Eki Görüntüle 3062676 Eki Görüntüle 3062675 telefonun 4900 adımı bebek arabasıyla 4900+5699 = 10599 şuan daha da sürünerek gezerimCordelia Zipzip-
09 Mayıs 2022
sabah 09.30
7 adet eti form (1 pakette 10 adet var)
1 kk beyaz peynir
domates salatalık kapya biber
öğlen 12.40
nohut yemeği
3 dilim ekmek
ayran
ara
2-3 kuru erik+ 3 hurma
akşam 19.30
etli patlıcan oturtma
3 dilim ekmek
çoban salata
1 avuç çekirdek
erik+ çilek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia North River
Eki Görüntüle 3062733
Ah oğlum öyleydi ne çabuk geçti yillarAynen bizde beraberiz valla geçen puseti tezgaha koydum öyle yemek yaptım arkamı dönünce ağlıyo . yakında yanlışlıkla tencereye atmazsam iyi
Benimki de ama ilerde çıkmaz inşallah acısı. Sonuçta bu yeme tarzı alışkanlık olacakYaaae benim yavrum da abur cubur fast food er durur ama bir deri bir kemik..
%5 inin kk da olduğuna eminimAvrupada birinci
Dünyada dorduncuymusuz gecen sene
Bu sene dunya saglik örgütü 53 ulke arasında yaptığı arastirmada birinci olmusuz
Turkiyenin %32 si obezmis
Benimde aklımda Cordis , Eren , Icetea vardı@Elhan @pastelfit ve @fesang ı almak isterdimAma takımımdan kimseyi veremem. O yüzden değişim fikrim hiç olmadı
Adımları da ekler misin lütfen
Bayram öncesi kiloma döndüm aslında. Persembeden beri 2.8 vermişim. Asıl bundan sonra gidecek olan önemli
26.5 yaşındayım ben de aynıdır metabolizmamızTartı öncesi bir günlük menüydü o. Gerçi iyi yedim Allah var
O gün rendeleyip sotelemiştim. Ama yağsız tavada 3-5 dk kadar. Genelde çiğden rendeleyip koyuyorum. Cacık gibi
İkimiz de balık menüsü yapmışız ortaaam
Off daha ped takmayı bilmez 11 yaşında olmuştum bende ablamdan önce annem bile inanmamıştı. Ama ben ilaç kullanıyordum erken olacağımı söylemişti doktorEvet kızım 8 yaşında belirtilerini gösterdi ve 10 yaşında regl oldu. Doktora götürdüğümde artık 9 yaşında regl olmayı normal kabul ettiklerini söyledi.
Sudocrem sadece pişik değil yanıkta bile çoğu yanık kremlerinden üstün. Ayni şekilde kesik vs de de. Her evde olmalıAnket varmış. En iyi pişik kremini soruyor. Tüyo verin neyi işaretleyeyim
Zopaaa var gonderiyim miartanları bana gönder
Bazı bebek sevmiyor ama zamanla alışır bence . Hemen indirme aa kedi ,köpek derken ritme uyum sağlar. Büyüdükçe,anladikca durur ama yürümeye başlayınca da inip yürümek isteyecekBnm oğlum resmen bebek arabasında durmuyor ya acaba alışırsa durur mu ki
Ayaklarına sağlık canım
Off öksürüğüm geçmiyor sanırım alerjik. Doktor yolları göründü doğal yöntemler ise yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?