Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne yapmam lazım onu düzeltmek için?
rafine şeker, beyaz un yeme. karbonhidratı karabuğday, yulaf vs olarak ölçülü tüket. protein, salata, sebze, kuruyemiş ve glisemik indeksi düşük meyve olarak tüket. 3 ana öğün ya da 2 ana 1 ara öğün yap bunlarla.

Ne yapmam lazım onu düzeltmek için?
Kendin düzeltemezsin. Önce takibe alman lazım dr kontrolünde. Gerçekten sorun var mı o gün mü öyle çıktı sonucun dr değerlendirir. Gerekirse ilaç tedavisine başlar. Beraberinde diyetisyene yönlendirir seni. Kayınvalidemden biliyorum 50 lere düşüyordu onun başını kaldıramıyordu. İlaç tedavisi+diyetle çok daha iyi şimdi. İhmal etme bir kontrol ettir. Sağlıkta tedbirin fazlası olmaz

Evet bazen bana anne bu ne zamana kadar sürecek diyor. O soruyu duyduğumda çok üzülüyorum. Ama buna şükür
Allah sağlık versin nesil,yiyecek icecek, zaman ,iklim ,sartlar herşey değişiyor.. bizim anneannelerimizin şartlarında yaşamadığımız gibi .. Allah evlatlarımiza sağlık ve huzur versin

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta bi dilim kaşar
Bir dilim peynir
7 zeytin
3 dilim tb ekmeği
Ara
Sade Türk kahvesi
4 kayısı
2 ceviz
Öğle
8 yk susuz kuru fasulye
3 yk kaşığı yoğurt
Ara
Fitomilk
Biraz çağla(yeşil badem)
Akşam
6 yk bulgur pilavı
bir kepçe kuru fasulye susuz
3 4 yk yoğurt salata
Su 3 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia

Aynen bizde beraberiz valla geçen puseti tezgaha koydum öyle yemek yaptım arkamı dönünce ağlıyo . yakında yanlışlıkla tencereye atmazsam iyi
Ah oğlum öyleydi ne çabuk geçti yillar
Yaaa e benim yavrum da abur cubur fast food er durur ama bir deri bir kemik..
Benimki de ama ilerde çıkmaz inşallah acısı. Sonuçta bu yeme tarzı alışkanlık olacak
Avrupada birinci
Dünyada dorduncuymusuz gecen sene

Bu sene dunya saglik örgütü 53 ulke arasında yaptığı arastirmada birinci olmusuz

Turkiyenin %32 si obezmis
%5 inin kk da olduğuna eminim
Benimde aklımda Cordis , Eren , Icetea vardı aklim hala alamadıklarımda
Evet kızım 8 yaşında belirtilerini gösterdi ve 10 yaşında regl oldu. Doktora götürdüğümde artık 9 yaşında regl olmayı normal kabul ettiklerini söyledi.
Off daha ped takmayı bilmez 11 yaşında olmuştum bende ablamdan önce annem bile inanmamıştı. Ama ben ilaç kullanıyordum erken olacağımı söylemişti doktor
Anket varmış. En iyi pişik kremini soruyor. Tüyo verin neyi işaretleyeyim
Sudocrem sadece pişik değil yanıkta bile çoğu yanık kremlerinden üstün. Ayni şekilde kesik vs de de. Her evde olmalı
artanları bana gönder
Zopaaa var gonderiyim mi

Bnm oğlum resmen bebek arabasında durmuyor ya acaba alışırsa durur mu ki
Bazı bebek sevmiyor ama zamanla alışır bence . Hemen indirme aa kedi ,köpek derken ritme uyum sağlar. Büyüdükçe,anladikca durur ama yürümeye başlayınca da inip yürümek isteyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…