çok kücük daha yavrum yaEvet kızım 8 yaşında belirtilerini gösterdi ve 10 yaşında regl oldu. Doktora götürdüğümde artık 9 yaşında regl olmayı normal kabul ettiklerini söyledi.
İyi diyeyim iyi olayım canımSen nasıl oldun?
Onu da yiyor diğerlerini de yiyor ama kilo almıyor hiçev yemeği yesin ya da sen hazırla o tarz şeyleri. dışarıdakiler katkılı.
gün mü var?Yarınki menüm
Köfte
Havuç tarator
Patatesli börek
Fırında mücver
Salata
Zeytinyağlı enginar (bunu yengem getirecek)
Mozaik pasta.
Pasta hariç hepsinden az az yiyeceğim
Kan değerlerine baktırdın mıValla kızlar her şeyi yazmıyorum ama vücudum inanılmaz düştü, en ufak bir harekette yoruluyorum ter boşanıyor bir anda garip garip şeyler oluyor son zamanlarda. Umarım bir an önce toparlanirim çünkü hem halsizlik hem ağrılar hem uykusuzluk bir arada beni mahvetti
Köfte, patatesli börek, havuç tarator, salata, fırında mücver, mozaik pastaHımm yıldızlı mavi resim astral ismi vs balık olabilir demiştimçok güzel cnm
Ne yapıyossuuunn
Afiyet olsuun
Yarın akşama misafirim var canımgün mü var?
Baktırdım canım düşük çıktıKan değerlerine baktırdın mı
Geçen buldum o resmi çok hoşuma gitti parıl parılHımm yıldızlı mavi resim astral ismi vs balık olabilir demiştimçok güzel cnm
Ne yapıyossuuunn
Afiyet olsuun
Evet bazen bana anne bu ne zamana kadar sürecek diyor. O soruyu duyduğumda çok üzülüyorum. Ama buna şükürçok kücük daha yavrum ya
YaaaaaEvet bazen bana anne bu ne zamana kadar sürecek diyor. O soruyu duyduğumda çok üzülüyorum. Ama buna şükür
Açlık kan şekerin de düşük. Lütfen onu bir takip ettir. Dün müydü menünde gördüm elim ayağım titredi yazmıştın. İhmal etmeBaktırdım canım düşük çıktı
Öperim tabiki teyzesi, zevkleYaaaaaop benim için
Ne yapmam lazım onu düzeltmek için?Açlık kan şekerin de düşük. Lütfen onu bir takip ettir. Dün müydü menünde gördüm elim ayağım titredi yazmıştın. İhmal etme
Karatay denedin mi hiç? Kahvaltına kuruyemiş ve 1 porsiyon meyve eklesen mesela, kahven sütlü olsa acıkma süren uzar9 Mayıs
Sabah 9.00 Bir yumurta, maydanoz, domates salatalık, zeytin, peynir
12.00 Sade Türk kahvesi
13.30 Çeyrek yufka arasına bir dilim hindi füme , marul, peynir ( okula gitmeden acıktım ) elim ayağım titredi hiç böyle olmazdı.
18.30 Dört minik kanat ızgara, salata
Eki Görüntüle 3062730
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?