- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
rabbim en kısa sürede güzel haberler almayı nasip eder inşallahEvet canım gebelik için. Bende pko var. Ve adet çok zor görüyorum. Açlık iyi geliyor. Birde şekeri ve karbonhidratı kesmek. O yüzden dünden itibaren kendimi baya kısıtladım. Yumurtlamayı görene kadar böyleyim
Afiyet olsun kaptanim
Günaydın kaptanimGünaydın enerjimiz bol olsunTüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin.
Daha uyusam uyurdum da sonra gecmisi kim okuyacak dedimUyku daha tatlı geliyor yatsan uyuyacan gibi.
Günaydın canimGüüünnnaayyydınnn kızlarBugün -200 gr ı gördüm. Cuma korkun benden.
Günaydınlar bende gördüm sabah cumaya bomba gibi geleceğiz
Afiyet olsun canim09.05.2022
Oruç tuttum sahur yapmadım
20:00
5 yk pirinç pilavı
3 yk et sote
2 yk irmik helvası
Su
1 lt
Spor
14868 adım
Zipzip- Cordelia North River @pastelfit
Insallah guzel haberlerini birlikte alırız canimEhh bir dahakine artıkbu ay gebelik istediğim için daha dikkatliyim. Ve haftada 1 kez 36 saatlik açlık yapmayı planlıyorum. Bugün ilk açlığıma başladım inşallah sonunu getirebilirim.
Kolay gelsin kaptanimİş güç beni bekler. Gelirim kahvemle kısmetse
@erenmothers ortaaaam nasılsın? Bugün akşama da balık yapcam ben
Selam canim iyiyim sen nasilsin bizde seni özledikSelam bebişlerr, hepinizi çok özlüyorum. Nasılsınız?
iyiyim tatlım bende. bir sıcak bir soğuk Ankara günleriyle baharı bekliyorum dört gözleSelam canim iyiyim sen nasilsin bizde seni özledik
Eki Görüntüle 3062839 12de ise gidicegim icin sporumu erken yapmak zorunda kaldim ve yarim saat anca yapabildim cocuklarin okul saatine kadar bundan sonra buyuk ihtimal artk hep bu saatlerde yapicam isten dolayi
Gecmis olsun canimBugün çok iyi değilim canım gece 3 te kalktım baş ağrısı ile ilk anlayamadım rüyamda başım ağrıyordu sanki uyandım boynum falan kötü ağrı kesici aldım ama 3 ten beri gözüme uyku girmedi sersem gibiyim anlayacağın biraz işleri hafifletirsem uyuyabilirsem yatarımakşama bende salata türü yine ayarlarım canım eşimde gaza geldi bugün diyete başladı ben yanında küçük kalıyormuşum bahaneye bak kilo aldı hemde çok ama beni gösteriyor işte sebep onu da teşvik edeyim diye salata ağırlıklı bir menü yaparım belki bende balık ekleyebilirim
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar
Günaydın fesangimSelamlar günaydın canlarım
Yaa sorma canim bahar gelseydi artikiyiyim tatlım bende. bir sıcak bir soğuk Ankara günleriyle baharı bekliyorum dört gözle
Geçen hafta inanılmaz soğuktu, kar yağmış bir yerlere onun ayazı vardı. İki üç gündür ısınıyor gibi yeniden bakalım. Kemiklerimize kadar soğuk işledi yeter gayrıYaa sorma canim bahar gelseydi artik
Ramazanda bir ara hava isindi dedik sonra tekrar sogudu
Sağol kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Günaydın kaptanim
Günaydınlar fesangcımSelamlar günaydın canlarım
Demi bideo var kaç sayfa okuncakDaha uyusam uyurdum da sonra gecmisi kim okuyacak dedim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Insallah guzel haberlerini birlikte alırız canim
Bezelyeler çıkıyor pazarda gördüm, çok severim. Ama pazarda 35 40 lira arasıydı, henüz pahalı. Afiyet olsunn9 Mayis Pazartesi
Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik
Ara 15.30
Kahve
Hurma
Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su :1,5 lt
Adim :11.582 adim
fesang
North River
Cordelia
Çok şükür canım ikisi de iyilerÇok geçmiş olsun annene de kızınada,şimdi iyilerdir umarım.
Daha önce başka konudada denk gelmiştik seninle,hatta yazışmıştık bile çok iyi hatırlıyorum.HanimKelesimiGetir ablacım seninle pek sohbet edemedik, tanışmıyoruz fazla ama ben seni de seviyorum. Hem çok duyarlı bir insansın toplumsal konularda, hem de çocuğun ve torunun ile olan ilişkinle ilgili bir konuda denk gelmiştim sana detayını hatırlamıyorum ama onlar için gösterdiğin çabadan aklımda kalmışsın. Yani umarım başka bir üyeyle karıştırmıyorumdur ama sen olduğuna eminim:)
Afiyetler olsun kuzum,adımlar gene muhteşem9 Mayis Pazartesi
Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik
Ara 15.30
Kahve
Hurma
Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su :1,5 lt
Adim :11.582 adim
fesang
North River
Cordelia
Çok sevindim iyi olmalarına,bende iyiyim ne olsun diyete devam hala arada bıkıyorum gerçide nereye kadar böyle diye diye.Çok şükür canım ikisi de iyilersizlerde iyisinizdir inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?