Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

rabbim en kısa sürede güzel haberler almayı nasip eder inşallah

Uyku daha tatlı geliyor yatsan uyuyacan gibi.
Daha uyusam uyurdum da sonra gecmisi kim okuyacak dedim
Güüünnnaayyydınnn kızlar Bugün -200 gr ı gördüm. Cuma korkun benden.
Günaydın canim
Günaydınlar bende gördüm sabah cumaya bomba gibi geleceğiz

09.05.2022

Oruç tuttum sahur yapmadım

20:00
5 yk pirinç pilavı
3 yk et sote
2 yk irmik helvası

Su
1 lt

Spor
14868 adım

Zipzip- Cordelia North River @pastelfit
Afiyet olsun canim
Ehh bir dahakine artık bu ay gebelik istediğim için daha dikkatliyim. Ve haftada 1 kez 36 saatlik açlık yapmayı planlıyorum. Bugün ilk açlığıma başladım inşallah sonunu getirebilirim.
Insallah guzel haberlerini birlikte alırız canim

Eki Görüntüle 3062839 12de ise gidicegim icin sporumu erken yapmak zorunda kaldim ve yarim saat anca yapabildim cocuklarin okul saatine kadar bundan sonra buyuk ihtimal artk hep bu saatlerde yapicam isten dolayi

Gecmis olsun canim
Herkese günaydın kızlar
Günaydın canim

Yaa sorma canim bahar gelseydi artik
Ramazanda bir ara hava isindi dedik sonra tekrar sogudu
Geçen hafta inanılmaz soğuktu, kar yağmış bir yerlere onun ayazı vardı. İki üç gündür ısınıyor gibi yeniden bakalım. Kemiklerimize kadar soğuk işledi yeter gayrı

9 Mayis Pazartesi

Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik

Ara 15.30
Kahve
Hurma

Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt

Su :1,5 lt

Adim :11.582 adim

fesang
North River
Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20220510-100024_Samsung Health.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 26
HanimKelesimiGetir ablacım seninle pek sohbet edemedik, tanışmıyoruz fazla ama ben seni de seviyorum. Hem çok duyarlı bir insansın toplumsal konularda, hem de çocuğun ve torunun ile olan ilişkinle ilgili bir konuda denk gelmiştim sana detayını hatırlamıyorum ama onlar için gösterdiğin çabadan aklımda kalmışsın. Yani umarım başka bir üyeyle karıştırmıyorumdur ama sen olduğuna eminim:)

Bezelyeler çıkıyor pazarda gördüm, çok severim. Ama pazarda 35 40 lira arasıydı, henüz pahalı. Afiyet olsunn

Daha önce başka konudada denk gelmiştik seninle,hatta yazışmıştık bile çok iyi hatırlıyorum.
Kesin benimdir,benden başka çok torun muhabbeti yapan yok diye biliyorum,elimden ne geliyorsa onu yaptım onlara.
Ne mutlu bana o zaman faydalı olabiliyorsam,güzel sözlerin içinde ayrıca çok teşekkürler ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…