Hastayken daha çok dikkat etmen lazım ama. Öğün atlama, güçten düşmeHastayım kaptanım üstüne grip
Geçmiş olsunBugün çok iyi değilim canım gece 3 te kalktım baş ağrısı ile ilk anlayamadım rüyamda başım ağrıyordu sanki uyandım boynum falan kötü ağrı kesici aldım ama 3 ten beri gözüme uyku girmedi sersem gibiyim anlayacağın biraz işleri hafifletirsem uyuyabilirsem yatarımakşama bende salata türü yine ayarlarım canım eşimde gaza geldi bugün diyete başladı ben yanında küçük kalıyormuşum bahaneye bak kilo aldı hemde çok ama beni gösteriyor işte sebep onu da teşvik edeyim diye salata ağırlıklı bir menü yaparım belki bende balık ekleyebilirim
Hasta hasta yarış mı soruyorsun
Değişirsen girişte yeni nicki istiyor haberin olsunNick degiştirsem mi acaba
Gözün aydın. Enerjin moralin daim olsun. 15 kilo 3 beden demek. Bayama gardrop yenilecek gibi duruyorDiyetisyen kontrolüm süper geçti kilo almışım evet ama hepsi ödemmiş dahası 1 kilo yağ yakmışım ama ödemlerden dolayı tartıya yansımamış sağlık olsun önemli olan bundan sonrası dedik ve yeni listemle start verdik ayrıca daha ben demeden diyetisyenim kurban bayramına kadar 15 - 17 arası kilo verelim mi dedi tam bende bunu istiyorum dedim ve en güzelide hiç aç kalmadan kibrit kutusu peynir yada kaşık kaşık yemek saymalar olmadan yiyip yiyip kilo verecem bundan iyisi şamda kayısı
Günaydın CordisimGünaydın Maviş kaptanım
Çok sevindimmmm
Teşekkür ederim canımGünaydın Maviş kaptanım
Çok sevindimmmm
WaowwwwDünden giden 1,900 gr
Keşke hep böyle gitseler
Ben de öyle düşündüm. Zaten yürüyüş ve ufak spor yapıyorum. Kollar jöle gibi , sezeryan göbeği de gitmiyo. Biraz daha hızlandırayım olayı dedimAa ne guzel cok iyi düşünmüşsun şimdi sıkılasma vakti
Sağol bir bossGünaydın kaptanim afiyet olsun
O benimdi son dk kaptırdım sanaSüpersin abla soteledin mi kapakları benimde persembe menum olabilir sabah akşam yerim
Geçmiş olsun abla
Yarın gideceğim canim eşim evde bebisi ona bırakırım
Sağol abla , ceviz var evde onu da denerim
Sayende marke etmenin ne demek olduğunu öğrendim. Öğrenmenin yaşı yok
Alamadık abla cordisi Kırmızı o
Süpersin canım
Oo Yeşil takimda atağa geçti
Afiyet olsun, Allah kabul etsin canim
Hala kızımın etrafında mi dolaşıyorsun sen
Canim bu uzun süre açlık ters tepmesin . Hormon dengeni etkilerle hamile kalmakta zorlaşıyor. Doktor mu dedi
Geçmiş olsun canım annene
Afiyet olsun . Kızartması süper olur balığında
Geçmiş olsun canım. İyi ki sana ye demiyor kendi harekete geçiyor
Afiyet olsun kaptanim menüde adimlarda cok güzel
Teşekkür ederim kaptanımSüpersin abla soteledin mi kapakları benimde persembe menum olabilir sabah akşam yerim
Geçmiş olsun abla
Yarın gideceğim canim eşim evde bebisi ona bırakırım
Sağol abla , ceviz var evde onu da denerim
Sayende marke etmenin ne demek olduğunu öğrendim. Öğrenmenin yaşı yok
Alamadık abla cordisi Kırmızı o
Süpersin canım
Oo Yeşil takimda atağa geçti
Afiyet olsun, Allah kabul etsin canim
Hala kızımın etrafında mi dolaşıyorsun sen
Canim bu uzun süre açlık ters tepmesin . Hormon dengeni etkilerle hamile kalmakta zorlaşıyor. Doktor mu dedi
Geçmiş olsun canım annene
Afiyet olsun . Kızartması süper olur balığında
Geçmiş olsun canım. İyi ki sana ye demiyor kendi harekete geçiyor
Afiyet olsun kaptanim menüde adimlarda cok güzel
Ödem kuzum, hâlâ varWaowwww
Selamm:) doktora gittim çok tatlı bir kadın bayıldım, çok sorun yok ama esnemen lazım dedi kaslar kısa dedi . Bir kaç hafta esneme çalışıp tenise dönebilirim inşallah. Mi bandi sevdim alıştık hemen ve adım konsuunda cidden fark ediyor , şu anda bile telle arasında 500 adım fark var ahah :) insallah cumaya takımlara girerim
İnşallah kavuşursunÖdem kuzum, hâlâ var
Cumaya 73 görsem çok güzel moral olacak
Bende ama ben açlık ta daha mutluyum, ortası yokSağol bir bossbebis uyudu, yumurtam haşlandi yemek yerken çok mutlu oluyorum
İyiyim canım sen ilgilenmediğin için değil her hafta oluyor beynim reset sanki. Yani benden ötürüNorth River beni marke eder. Diğer takım üyelerinden seç istersen. Hepsinin masAllahı var
Öyleymiş
İştahın mı yok neden bir şey yemedin
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Görsellerine bayılıyorum
Yeterince ilgilenemediğimdendir. Nasılsın kaptanım
Kız alsaydın ya dün o zamanO benimdi son dk kaptırdım sana
Balığı hep fırında yapıyorum. Kolay ve temiz iş
Kırmızıyım ben ortim.Aaaa cordiş kırmızı mi
Astral kaptanım sen 1.600 gram verdin iki günde. Şeyhim sensinyanlis miyim varsa hata B12 eksikligime verin
Bugün enerjin güzel geldi amaİyiyim canım sen ilgilenmediğin için değil her hafta oluyor beynim reset sanki. Yani benden ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?