- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Canım afiyet olsun nerelerdesinCuma menüm
Aksam:17.00
1kase işkembe çorbası
3dilim ekmek
Salata
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3062211
Cumartesi menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
1baharatlı fırın patates
1dilim süzme peynir
1dilim ekmek
1kase işkembe çorbası
Salata
2dilim ekmek
Su:3 litre
Spor:Eki Görüntüle 3062212
Pazar menüm:
Kahvaltı:10.00
1dilim börek
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Bal
1ck kaymak
Domates
Salatalık
4yk taze fasulye
4yk pilav
Salata
Ayran
Su:3 litre
Spor:Eki Görüntüle 3062215
Zipzip- @Cordelia @yildiz4kc
Selamlar dırdaydım yeni geldim eveYap yap yap
E size çekmiş iştebenle babam hep kiloluyduk
Helloyun selam
Hoşgeldin cnm biz de annemle balık yemeye çıkıyoruzSelamlar dırdaydım yeni geldim eve
Ne oldu yine canimValla bak Birilere hiç dert anlatılmıyo ben hep yanlış anlatmanin ve anlamanin kurbanıyim !!
Resmen kurban edildim
Afiyet olsun canimHoşgeldin cnm biz de annemle balık yemeye çıkıyoruz
Hoş gördüm sağol,ne güzel anne kız yemek keyfi yapacaksınız afiyetler olsun.Hoşgeldin cnm biz de annemle balık yemeye çıkıyoruz
Noldu gene hayırdırValla bak Birilere hiç dert anlatılmıyo ben hep yanlış anlatmanin ve anlamanin kurbanıyim !!
Resmen kurban edildim
Ne oldu yine canim
Birine bişey paylaştımNoldu gene hayırdır
Yanlış anlaşılma olabilir,önemli olan bunun doğrusunu net olarak anlatmaktır buda konuşarak yapılır.Birine bişey paylaştım
Ama yanlış anlaşılmanin kurbani oldum
Dert anlaşılmıyor hiç
İçimi de tutamıyorum
Ben içimi tutarsam hasta olurum diye korkuyorum
Doktora gitmişim içini tutma demişti buraya anlatıyorum yanlış anlaşılıyorum yada ben yanlış anlıyorum ve çok düşman kazandim buna üzülüyorum
Cok düşünme bence dusundukcede hasta olursunBirine bişey paylaştım
Ama yanlış anlaşılmanin kurbani oldum
Dert anlaşılmıyor hiç
İçimi de tutamıyorum
Ben içimi tutarsam hasta olurum diye korkuyorum
Doktora gitmişim içini tutma demişti buraya anlatıyorum yanlış anlaşılıyorum yada ben yanlış anlıyorum ve çok düşman kazandim buna üzülüyorum
Valla haklısın canımGeçmişte çok takılıyorsun. Guncele gel, sohbet muhabbet edelim . İtinayla geçmiş okuyorsun valla
Aynen benim jeton yeni düştü.hem oku hem beğen yapınca zaman alıyor.laz kafası işte jeton köşeliYüzde avantajı sağlıyor ya kaptanımHem haftasonu kaçamaklarını frenliyor cuma öncesi kontrol ve durum değerlendirmesi imkanı veriyor
Daha da kaptanlık gelmez zaten bana son haftalarım. Kurtardım bu haftayı
Hayaller hayaller
Dün yazacaktım sana yanlış anlarsın diye vazgeçtim. Her beğeniye 1 sn harcasan dünya vakit kaybı
Et de yap yanına. Doymaz çok acıkır
Her evde bir numune var demek ki retroluk, Ben demek dün akşam ondan kötü oldum. Kendime mukayet olayım , canım kendimEsim boga
Valla çok düşünüyorum ne dedim ben şimdi ne diyorum diyorumCok düşünme bence dusundukcede hasta olursun
Anlatacaklarini burda anlat
Sonra sonra sonu kötü bitiyor ben sevmem böle şeyleri ablaYanlış anlaşılma olabilir,önemli olan bunun doğrusunu net olarak anlatmaktır buda konuşarak yapılır.
Takılma bazı şeylere, gerçekten insanı hasta ediyo. Hepimizde böyle. Atmaya çalış üstünden.Valla çok düşünüyorum ne dedim ben şimdi ne diyorum diyorum
Mesajimi 100 kere okuyup anlamaya çalışıyorum anlatıyom da sonra kötü oluyorum
Valla çok kafaya takan biriyim Kesin öle oluyor doktor atma içine herşeyi paylaş ama içini tutma demiştiTakılma bazı şeylere, gerçekten insanı hasta ediyo. Hepimizde böyle. Atmaya çalış üstünden.
Karşındaki insan yanlış ifadeyi bile kabullenemiyorsa zaten o insan hayatında olmasın senin.Sonra sonra sonu kötü bitiyor ben sevmem böle şeyleri abla
Rahmetli anneannem suyu açar suya anlatırdı bazen,sende anlatmak istemiyorsan böyle yap en azından bağır çağır içini boşalt suya karşı.Valla çok kafaya takan biriyim Kesin öle oluyor doktor atma içine herşeyi paylaş ama içini tutma demişti
Evet şevvalde 6 gün tutmak çok eftalEvet canım, yapacağım inşallah
Normal oruç deyince hatırladım, bende 6 gün gönderme tutacaktım, unuttum.
Yarın başlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?