- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.270
- 1.423
- 61
Hiç geçmişe gitmebile direk dal sayfaya yoksa oku oku bitmez.Valla haklısın canımgüncel haberler için hemen konuya giriş yapicam
Aynen benim jeton yeni düştü.hem oku hem beğen yapınca zaman alıyor.laz kafası işte jeton köşeli
Burcun ne senin, bazı insanlar duygularından kolay sıyrılamaz. Olmuyosa , anlaşılmıyosan bırak, niye üzüyosun kendini. Gençsin ondan, benim yaşıma gel , iki saate toparlarsınValla çok kafaya takan biriyim Kesin öle oluyor doktor atma içine herşeyi paylaş ama içini tutma demişti
Ben evde çok bagirsam komşular küser ablaRahmetli anneannem suyu açar suya anlatırdı bazen,sende anlatmak istemiyorsan böyle yap en azından bağır çağır içini boşalt suya karşı.
Ne orucu oluyor 6 günlük.Evet şevvalde 6 gün tutmak çok eftal
İkizlerBurcun ne senin, bazı insanlar duygularından kolay sıyrılamaz. Olmuyosa , anlaşılmıyosan bırak, niye üzüyosun kendini. Gençsin ondan, benim yaşıma gel , iki saate toparlarsın
Bağır dediysem çığlık atmaycan tabi sesin azcık yükselsin yeterBen evde çok bagirsam komşular küser abla
Ahaaaaaa eşimde ikizler burcu ne zor insanlarsınız varyaİkizler
Tamam oturabilirsin sıfırİkizler
Bizim burda komşular beni deli kadın derBağır dediysem çığlık atmaycan tabi sesin azcık yükselsin yeter
Yok artık yani o kadarda değilsin minnoş bir hatunsun gördüğm kadarıyla.Bizim burda komşular beni deli kadın der
Valla kaynanama şikayet ediyorBizim burda komşular beni deli kadın der
Şaka yapıyorum esprisi varYok artık yani o kadarda değilsin minnoş bir hatunsun gördüğm kadarıyla.
Şikayet eden kim komşumu kocanmı.Valla kaynanama şikayet ediyor
Gelin niye bagirdi
Kaynanam dedi ki
Benim gelinim delidir deli
Anam bu komşular nasıl herşeyi duyuyo, bana demin kargo gelmiş duymamışımValla kaynanama şikayet ediyor
Gelin niye bagirdi
Kaynanam dedi ki
Benim gelinim delidir deli
Biliyotum senin ne kadar zarif olduğunu.Şaka yapıyorum esprisi varGörümcem çok sakindir hiç sesini yükseltmez, çocukları küçükken kızdığında az bağırmaya çalışırdı olmazdı eşimle takılırdık ona”ayy deli kadın nası bağırdı çocuklara”diye. Şimdi ben de aynısı oluyo, çok sakinim normalde kızmak isteyince ses çıkmıyo kimse beni takmıyo
Aman efendm ne güzel sözler öyle,çok teşekkürler sağol canım benim,bende öpecem seni
Benim yan komşu da sürekli WC de telde birisi ile kaynanasının dedikodusunu yapıyor sabah akşamAnam bu komşular nasıl herşeyi duyuyo, bana demin kargo gelmiş duymamışım
Bu çok iyiymiş işteBenim yan komşu da sürekli WC de telde birisi ile kaynanasının dedikodusunu yapıyor sabah akşamWC de geçiyor kadının hayatı kocası duymasın diye WC de konuşuyor sanırım ama bu sefer bütün bina biz dinliyoruz
CanımmmAman efendm ne güzel sözler öyle,çok teşekkürler sağol canım benim,bende öpecem seniiyiyim sağol dışardaydım geldim eve.Sen nasılsın
Benim avaz gibi sesim var küçükken çok fena sesim çıkardiŞaka yapıyorum esprisi varGörümcem çok sakindir hiç sesini yükseltmez, çocukları küçükken kızdığında az bağırmaya çalışırdı olmazdı eşimle takılırdık ona”ayy deli kadın nası bağırdı çocuklara”diye. Şimdi ben de aynısı oluyo, çok sakinim normalde kızmak isteyince ses çıkmıyo kimse beni takmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?