Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla haklısın canım güncel haberler için hemen konuya giriş yapicam

Aynen benim jeton yeni düştü.hem oku hem beğen yapınca zaman alıyor.laz kafası işte jeton köşeli
Hiç geçmişe gitmebile direk dal sayfaya yoksa oku oku bitmez.

Valla çok kafaya takan biriyim Kesin öle oluyor doktor atma içine herşeyi paylaş ama içini tutma demişti
Burcun ne senin, bazı insanlar duygularından kolay sıyrılamaz. Olmuyosa , anlaşılmıyosan bırak, niye üzüyosun kendini. Gençsin ondan, benim yaşıma gel , iki saate toparlarsın

Yok artık yani o kadarda değilsin minnoş bir hatunsun gördüğm kadarıyla.
Şaka yapıyorum esprisi varGörümcem çok sakindir hiç sesini yükseltmez, çocukları küçükken kızdığında az bağırmaya çalışırdı olmazdıeşimle takılırdık ona”ayy deli kadın nası bağırdı çocuklara”diye. Şimdi ben de aynısı oluyo, çok sakinim normalde kızmak isteyince ses çıkmıyokimse beni takmıyo

Biliyotum senin ne kadar zarif olduğunu.
İstesende o ses çıkmıyor demi.
HanimKelesimiGetir Canımmm ablamı bi öpeyimmmm nasılsın abla
Aman efendm ne güzel sözler öyle,çok teşekkürler sağol canım benim,bende öpecem seni iyiyim sağol dışardaydım geldim eve.Sen nasılsın

Anam bu komşular nasıl herşeyi duyuyo, bana demin kargo gelmiş duymamışım
Benim yan komşu da sürekli WC de telde birisi ile kaynanasının dedikodusunu yapıyor sabah akşam WC de geçiyor kadının hayatı kocası duymasın diye WC de konuşuyor sanırım ama bu sefer bütün bina biz dinliyoruz

Bu çok iyiymiş işte wc’de dedikodu yapacak kadar acil olan konu ne acaba

Benim avaz gibi sesim var küçükken çok fena sesim çıkardi
Kız kafayi yedi acilen evlendir derdi anneme evlendim degişmedi
Kaynanam çekiyor
Bana bi bagirma komşular küsecek dedi sustum yinede fena sesim çıkıyor
Demek çok dolmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…