- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.270
- 1.423
- 61
Bazen denk gelemiyoruz bende akşamları olmuyorum sitede,sağol canım benimCanımmmBende iyiyim ablam seninle bi denk gelemedim özlemiştim sohbetini öpmeden geçemedim
Biliyotum senin ne kadar zarif olduğunu.
İstesende o ses çıkmıyor demi.
Aman efendm ne güzel sözler öyle,çok teşekkürler sağol canım benim,bende öpecem seniiyiyim sağol dışardaydım geldim eve.Sen nasılsın
Ne diyor biz çekirdek çıtlıyamBenim yan komşu da sürekli WC de telde birisi ile kaynanasının dedikodusunu yapıyor sabah akşamWC de geçiyor kadının hayatı kocası duymasın diye WC de konuşuyor sanırım ama bu sefer bütün bina biz dinliyoruz
Yemek yapmıyormuş kayınvalide bizim komşu kayınvalıdesıne gidince bugün onu anlatıyordu annesine anlatıyor sanırım hergün konu farklı çok bağırıyor bence farkında değilBu çok iyiymiş iştewc’de dedikodu yapacak kadar acil olan konu ne acaba
Sen yine de çok bağırma, komşular önemliBenim avaz gibi sesim var küçükken çok fena sesim çıkardi
Kız kafayi yedi acilen evlendir derdi annemeevlendim degişmedi
Kaynanam çekiyor
Bana bi bagirma komşular küsecek dedi sustum yinede fena sesim çıkıyor
Demek çok dolmuşum
AyyyYemek yapmıyormuş kayınvalide bizim komşu kayınvalıdesıne gidince bugün onu anlatıyordu annesine anlatıyor sanırım hergün konu farklı çok bağırıyor bence farkında değilben çok net anlıyorum dediklerini düşünün tanımıyorum yeni taşındım acaba tanışma bahanesi ile söylesem mi biz sizi duyuyoruz ama haberimiz olsun eşiniz de duyabilir diye iyilik mi yapsam
Acayip bir sesim varSen yine de çok bağırma, komşular önemli
Rica ederim ne demek fitcim,benimde yüksek çıkar kızgınken sakin değilim çünküTeşekkür ederim Hanımcım Az gür sesim olaydı iyiydi aslında
Bence ses etme bol gıybet var oradaYemek yapmıyormuş kayınvalide bizim komşu kayınvalıdesıne gidince bugün onu anlatıyordu annesine anlatıyor sanırım hergün konu farklı çok bağırıyor bence farkında değilben çok net anlıyorum dediklerini düşünün tanımıyorum yeni taşındım acaba tanışma bahanesi ile söylesem mi biz sizi duyuyoruz ama haberimiz olsun eşiniz de duyabilir diye iyilik mi yapsam
Ayyybence hiç seslenme, dedikodunun keyfini çıkar
Benim yan komşu sen olabilir misinAcayip bir sesim var
Boşver bişi deme duymaya devam et eşi wc kapısıdan onu dinliyordurYemek yapmıyormuş kayınvalide bizim komşu kayınvalıdesıne gidince bugün onu anlatıyordu annesine anlatıyor sanırım hergün konu farklı çok bağırıyor bence farkında değilben çok net anlıyorum dediklerini düşünün tanımıyorum yeni taşındım acaba tanışma bahanesi ile söylesem mi biz sizi duyuyoruz ama haberimiz olsun eşiniz de duyabilir diye iyilik mi yapsam
Olabilir miyimbazen utanıyorum valla sanki bilerek WC gidip dinliyor gibi oluyorum ama alışırım napayım
Benim yan komşu sen olabilir misin
Çok ekşınlı ablaBence ses etme bol gıybet var orada
Adam kadından korkuyor olabilir adamın sesini hiç duymadımBoşver bişi deme duymaya devam et eşi wc kapısıdan onu dinliyordur
Allah senden de razı olsun migicimmmmm canımmm bende seni çok seviyorumAyy moralime çok çok ii geldiniz sagolun Allah razi olsunkeyfim şimdi yerine geldi sizi seviyorum ben çoook
Arada lazım ekşınlı hayatlarÇok ekşınlı ablabende çok sakinim beni buldu valla hayatım renklendi
Adam kadından korkuyor olabilir adamın sesini hiç duymadım
Arada bi gıybet yapalımÇok ekşınlı ablabende çok sakinim beni buldu valla hayatım renklendi
Adam kadından korkuyor olabilir adamın sesini hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?