Sağlıkla tamamla inşallah canım yeni diyetiniBen bişey itiraf edeceğimpazartesi salı cısları yazmadım menülerime burdaki ve bu sabah 73.4 gördüm cuma +300 gr
Bugün yeni diyete başladım diyebilirim ve açlık var
@_ASTRAL_ kaptancım söz bugün yarın dikkat ediyorum bana iyi gelen düzenimde
Zipzip- ım cuma günü sarıya geçerim olmadı, adım atıyorum en azından
Geçmiş olsun kaptanimSelam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Tamam canim birlikte sariya gecelim kimseler görmedenBen bişey itiraf edeceğimpazartesi salı cısları yazmadım menülerime burdaki ve bu sabah 73.4 gördüm cuma +300 gr
Bugün yeni diyete başladım diyebilirim ve açlık var
@_ASTRAL_ kaptancım söz bugün yarın dikkat ediyorum bana iyi gelen düzenimde
Zipzip- ım cuma günü sarıya geçerim olmadı, adım atıyorum en azından
Beyazda çok şık durmuş
Güle güle kullan canım benim
Geçmiş olsun canım benim.Selam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Beni de alınGeçmiş olsun kaptanim
Tamam canim birlikte sariya gecelim kimseler görmeden
Gel canim gel saridayiz diye saglikli beslenmeyi birakmayalimBeni de alın
1.300-1.500Hangi aralıkta sayacaksın?
OleeeyyyGel canim gel saridayiz diye saglikli beslenmeyi birakmayalim
Selam,sana gecen gun sutlunuriye espirisi yapmistim. Mesajimi gormedin muhtemelenKabak yemeğini nasıl yapıyorsunuz ? Sizden gördüm bende de deneyeyim dedim
Ben soğanı sonra da salçayı yağda kavurup küp küp kesitigim kabakları atıyorum canım, üstüne biraz su ve tuz koyup pisiriyorumKabak yemeğini nasıl yapıyorsunuz ? Sizden gördüm bende de deneyeyim dedim
İnşallah kaptanım canım çok tatlı istiyorGünaydınlar yeşil takımım,son 2 günümüz dikakt ediyoruz gene cuma bol eksili sayılara ulaşağız her berabercene .
@Chedarice @19 Temmuzda 69um @Ytmz B Beklenen2Mehfam @Kendinin en iyi hali ol _Citlembik_ @Tutku44
minerva1988 @zeyneppk @sandriyon
Sağol ablacımÜç öğün besleniyorsan akşama çek bence. Sonrasında et türevi yersen hiç acikmazsin
Ya da anlamadım :)Selam,sana gecen gun sutlunuriye espirisi yapmistim. Mesajimi gormedin muhtemelen
Kuzum bu detoks şeysi mi yanlış yazmışım kabak detoksu yapıyorlar ya ondan sormustun :)Ben soğanı sonra da salçayı yağda kavurup küp küp kesitigim kabakları atıyorum canım, üstüne biraz su ve tuz koyup pisiriyorum
Nasil anlamassin yaa. Espiri aciklayinca komik olmaz kiYa da anlamadım :)
Burada benim etiketim olmamis. Tesaduf gordum.insaallah tesekkur ederizGünaydınlar yeşil takımım,son 2 günümüz dikakt ediyoruz gene cuma bol eksili sayılara ulaşağız her berabercene .
@Chedarice @19 Temmuzda 69um @Ytmz B Beklenen2Mehfam @Kendinin en iyi hali ol _Citlembik_ @Tutku44
minerva1988 @zeyneppk @sandriyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?