Tabi canım ilk yediğim anda iyiyim sonra kötüyüm ben deCnm içli köfte beyaz ekmek börekyanlış anlama ama yani kaloriden değil toplam kalori senin için az bile ama içerik de çok önemli kuşum, her gün biraz arttırarak faydalı gıdalarla beslensen ruh haline de iyi gelecek emin ol güzelim seni seviyorum
Keşke bütün gün iyi edebilse cnm ben de çok memnun oluyorum ama sinirli yapıyor bitincegergin umutsuz kafası bulanık vs cnm
Selam ikizim hadi hayırlı uğurlu olsunSelam kizlar.Kalori hesabina donuyorum bugunden itibaren, sikilmistim ama yine sikildim
Sagol, ayni anda yazmisizSelam ikizim hadi hayırlı uğurlu olsun
Bilmiyordum bunu çok geçmiş olsun,dediğin gibi devam ederse başka doktora gidersin artık.O işlemi yaptırmıcam ablacım. Uyku apnesi sorunum var bu ay onu halledip sonra sıkıntılar hala devam ederse başka yere gidicem
Evet, sagol. Bu sene internetten ogrenmistim. Hatta nescafe falan tetikliyor. Benim menulerimde hamur isi nadirdir cidden. Cikolata da kotu,onu azalttim eskiye nazaran
Sagol migimmm
Sagolllll
Tesekkurler
Sagol kaptisim. Seviyorum seni
Güle güle canısı bende çok severim beyaz kotları.Bugün kendime yıllardır hayal ettiğim beyaz kot pantolonu aldım
Güle güle giy canımBugün kendime yıllardır hayal ettiğim beyaz kot pantolonu aldım
Selam canim hadi hayirli olsunSelam kizlar.Kalori hesabina donuyorum bugunden itibaren, sikilmistim ama yine sikildim
Güle güle giy fesangimBugün kendime yıllardır hayal ettiğim beyaz kot pantolonu aldım
Selam canim hadi hayirli olsun
Ustte alinti yapmamistim bende seni seviyorum
Afiyet olsun canim
Güle güle kullan canım benimZipzip- beyaz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?