Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa kuşum geçmiş olsun çok

Hangisi seni daha çabuk iyilestirecekse o yol kolaylaşır inşallah. Çok geçmiş olsun canım

Ben bişey itiraf edeceğim pazartesi salı cısları yazmadım menülerime burdaki ve bu sabah 73.4 gördüm cuma +300 gr
Bugün yeni diyete başladım diyebilirim ve açlık var
_ASTRAL_ kaptancım söz bugün yarın dikkat ediyorum bana iyi gelen düzenimde

Zipzip- ım cuma günü sarıya geçerim olmadı, adım atıyorum en azından

Tatlım hemen blokaji kaldırıyoruz.
"Bugün dünden daha şanslıyım" de....
Parmaklarını boynunun bitimindeki köprücük kemiklerine ritimle vur...sonuca inanamayacaksin . ...
Tamam yaptımBen aslında hiç negatif değilimdir ve merküre filan inanmam, esprisine diyorum onları. Ama bişey kırılınca hemen nazar geliyo aklıma
Normal diyetten daha çok zayıflıyorsun...harika şekil alıyorsun arkadaşım dört derste efsane oldu. Para sıkıntısı yüzünden erteledim. Az kaldı vizyona girecegim ben de
Ben de 8 ders alıcam şimdilik, daha az paket yok iyi iyi faydası olmasına çok sevindim
Kesinlikle haklısın, zaten çok da ciddi değilim merkür konusunda , hiç anlamam o işlerden heryerde yazıyo ya ikizler boğa diye bilinçaltıma kodlandı herhalAma cam kırılmasın, orası önemli
Aldım güzelim pazar gecesi yatıyorum inşallah
Ne içindi bu test Fesangım, baş ağrın için mi?
Selam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Geçmiş olsun canım, dikkat et sıcak soğuk içme kaptanım

Neyse, zararın neresinden dönsek kardır. Onları arkanda bırak canım

Uyku apnesi için minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…