10binDaha 2405 adimdayim
Yaa kuşum geçmiş olsun çokÇıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Üç öğün besleniyorsan akşama çek bence. Sonrasında et türevi yersen hiç acikmazsinSadece öğlen mi tüketcem canım?
Hangisi seni daha çabuk iyilestirecekse o yol kolaylaşır inşallah. Çok geçmiş olsun canımÇıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
11111 e az kaldıBozma böyle süper
Huhu seksi bayanBugün kendime yıllardır hayal ettiğim beyaz kot pantolonu aldım
Aldım güzelim pazar gecesi yatıyorum inşallah11111 e az kaldışimdi kahve içiyorum da eve geldim canısım
Uyku testi randevunu aldın mı
Hangi aralıkta sayacaksın?Selam kizlar.Kalori hesabina donuyorum bugunden itibaren, sikilmistim ama yine sikildim
Tamam canım inşallah iyi geçer tedavin de kolay olurAldım güzelim pazar gecesi yatıyorum inşallah
Geçmiş olsun canım oraya inmiş demekSelam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Geçmiş olsun canımSelam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Aaaa çok geçmiş olsun kaptancımSelam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Hadi bakalimAldım güzelim pazar gecesi yatıyorum inşallah
Tamam yaptımTatlım hemen blokaji kaldırıyoruz.
"Bugün dünden daha şanslıyım" de....
Parmaklarını boynunun bitimindeki köprücük kemiklerine ritimle vur...sonuca inanamayacaksin . ...
Ben de 8 ders alıcam şimdilik, daha az paket yokNormal diyetten daha çok zayıflıyorsun...harika şekil alıyorsun arkadaşım dört derste efsane oldu. Para sıkıntısı yüzünden erteledim. Az kaldı vizyona girecegim ben de
Kesinlikle haklısın, zaten çok da ciddi değilim merkür konusunda , hiç anlamam o işlerdenCanım ben insanların gönderdiği enerjiye daha çok inanıyorum olumsuzlukları bazen çekiyoruz o yüzden böyle düşünmeyi bırakman gerekiyor bence. Şimdi derin nefes al... Elhoş un dediğini yap. Ve cok mutlu bir gün olacak deyip kendi etrafında 3 kez dön.(dönme kısmını gülümsemen için yazdım.)
Ne içindi bu test Fesangım, baş ağrın için mi?Aldım güzelim pazar gecesi yatıyorum inşallah
Geçmiş olsun canım, dikkat et sıcak soğuk içme kaptanımSelam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Ben bişey itiraf edeceğimpazartesi salı cısları yazmadım menülerime burdaki ve bu sabah 73.4 gördüm cuma +300 gr
Bugün yeni diyete başladım diyebilirim ve açlık var
_ASTRAL_ kaptancım söz bugün yarın dikkat ediyorum bana iyi gelen düzenimde
Zipzip- ım cuma günü sarıya geçerim olmadı, adım atıyorum en azından
Uyku apnesi için minnoşumTamam yaptımBen aslında hiç negatif değilimdir ve merküre filan inanmam, esprisine diyorum onları. Ama bişey kırılınca hemen nazar geliyo aklıma
Ben de 8 ders alıcam şimdilik, daha az paket yokiyi iyi faydası olmasına çok sevindim
Kesinlikle haklısın, zaten çok da ciddi değilim merkür konusunda , hiç anlamam o işlerdenheryerde yazıyo ya ikizler boğa diye bilinçaltıma kodlandı herhal Ama cam kırılmasın, orası önemli
Ne içindi bu test Fesangım, baş ağrın için mi?
Geçmiş olsun canım, dikkat et sıcak soğuk içme kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?