Günaydın madırımGünaydın kızlar
Günaydın şirammmmGünaydın madırım
Günaydın bal kaptanımGünaydın kızlar
GünaydınlarGunaydin kizlar. Ah migim. İnsaallah gecer bir an önce.
Bendeki 2 imiş ,mennunum kullanımından .Xiaomi band 5 kullanan var mı? Memnun musunuz?
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun Elhoşumm11 Mayıs
10.00 Sütlü kahve
12.00 Harika bir Karatay kahvaltısı neler varbir yumurta, domates, salatalık, marul, nane , peynir, zeytin, kapya, badem , bir dilim çavdar
15.00 Türk kahvesi , naneli bitter Hollanda'dan geldi
17.30 Yoğurtlu kabak, iki köfte
İki litre su , bitki çayı
Zipzip- @North River Cordelia @pastelfit
Bir saat zumba
Eki Görüntüle 3064360
Afiyet olsun canimSelam kızlar,
Menüm
Sabah 08.00 1 fincan filtre kahve
Kahvaltı 10:00 1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
5 çeri domates
1 fincan kiraz sapı çayı
Ara 15:30 1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam 18:00 1 tabak yoğurtlu cevizli kereviz salatası
1 maden suyu
3,5 litre su
45 dk leslie
25 dk dans eşliğinde aerobik
Adımlarım ekte
Zipzip- Cordelia @_ASTRAL_
Gecmis olsun canimBu arada miyop dedi doktor gözlük yazdı baya ilerlemiş gözlük kullanıyorum alışıyor gbiyim
Afiyet olsun canimPzt menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim kaşr peyniri 1 siyah zeytin domates salatalık
Ara16.00 1 fincan kahve
Akşam20.00 1 tabak bezelye yemeği 4 kaşık bulgur pilavı ayran yeşillik
1 bardak çay 2 tane sigara böreği fırında
Su 1.5 lt
Salı menüm
Sabah 1.5 ekmekten tost
Ara yarım simit çay
Akşam20.00 1 küçük tabak patates kavurması ayran yeşillik
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah 10.00 1.5 dilim tb ekmel 2 dilim trabzon peyniri domates salatalık 1 çatal reçel 1 haş yumurta
Ara14 00 4 kaşık kısır ayran
Akşam20.00 1 tabak pırasa 4 kaşık pirinç pilavı ayran
Su 2 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Ben de 5 alayım diyorum abla. Uzun yıllar kullanmak istiyorum (ömrüm olursa)Bendeki 2 imiş ,mennunum kullanımından .
Afiyet olsun canimSaat 9
3 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Aralarda
1 paket form bisküvi
Gunkurusu ( tüm paket galiba )
1 muz
Saat 20
Yoğurtlu cevizli kabak
Alerjiden dolayı hastaneye gittim sabah 11 de girdim akşam 5 te çıktım şükür çantada bisiler vardı , Allah kimseyi düşürmesinyaşlı amcalar teyzeler çok kötüydü
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Bendekini kızım vermişti bana,sonra bimden aldım iade ettim başka markaydı oda eşleşmedi telefonla.Ben de 5 alayım diyorum abla. Uzun yıllar kullanmak istiyorum (ömrüm olursa)
Benim baktığımın kayışı siyah. Bi bakayım renkli olanlarınaBendekini kızım vermişti bana,sonra bimden aldım iade ettim başka markaydı oda eşleşmedi telefonla.
Kayış değiştireyim dedim fiatlar 40-50 dedi,alacaksan renkli kayışlı olanından al daha güzel duruyor onlar.
Valla haklisin kuzum ne diyeyim. İyi değilim. Menüler diyet menüsü değil farkındayım.Corba içmişsin, eppegi yemişsin, yemegi yemişsin, meyve de yemişsin eee çangayi neden yedin ha neden neden neden
Tamam tamam sariya geçmiyorumBen yesile geçeceğim adımda atmayacağım yan gelip yatacağım
Kendini çok zorlama canım bı dur bedenini dinle , ruhunu dinle . Akışta kalmak gerekiyor bazen . Umarım yoluna girer her şey iyi olValla haklisin kuzum ne diyeyim. İyi değilim. Menüler diyet menüsü değil farkındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?