Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen baktım 40*50 arasıydı fiatları,sen saati al hengi rengi seviyorsan onu kullanırsın,kordon nasılsa alınır canısı çok rahat edersin saatle telefonla olmuyor çünkü.
Evet abla, cebi olmayan pijamamla yürümek işkence gibi, telefon hep elimde olmak zorunda. Dışarı çıktığımda bazen çantada adım saymıyor. Kotun cebine koyuyorum mecbur . Eşim alacak bakalım, ben 5 i beğendim. Ne zaman alırsa o zaman takacağım

Xiaomi band 5 kullanan var mı? Memnun musunuz?
North River ve Wilma11 de var sanirim canim migimde 4 ude olabilir emin değilim
Günaydın canim
Yarin bildirimini bekliyoruz o zaman izin yok artık sana

Telefonla cidden zor oluyor cebe atsan oda sıkıntı dediğin gibi,fiatı ne kadar peki onların .

North River ve Wilma11 de var sanirim canim migimde 4 ude olabilir emin değilim

Günaydın canim
Yarin bildirimini bekliyoruz o zaman izin yok artık sana
Band 6 son modeli sanırım. 5 olsun yeter bana, herkes memnun görünüyor kaptanım, telefonumla da uyumlu. Sorun yaşamam inşallah

Geçmişler olsun görünmez kaza olmuş şimdi nasıl peki sıcakmı dökülmüş öyle kıyamam ona

Az daha sabır canım, geçecek
İnşallah
Nasıl oldun kuzu kaşıntılar ne durumda
Kaşınmamak için zor tutuyom şu an iyiyim
Eşim araştırdı kaşınınca yara olur dedi Bide kilo verdin ondan oldu gibi çok kızdı evet verdim ama bunun kilo vermeyle alakasi yok dedim
Dün akşam beni sinir etti zorla yediriyo

Afiyet olsun canim

Hayirli sabahlar ablacim

Günaydın Elhoşumm

Günaydın migim

Günaydın canim

Günaydın pastelfitim
Günaydin Elifim

Sakın kaşıma dahada dağılır ve kanar,kızımdada vardı oda öyle kaşırdı kanardı hep.
Bunun nedeni tam belli değilmiş,herşey tetikler demiş doktor.
Test yaptırman lazım kuzu,belki bişeye karşı alerjin vardır mutlaka yaptır onu.

Günaydın canim
Bebeğim uyudu, ben de uyuyayım biraz. Görüşürüz güzel ve fit hanımlar
Iyi uykular canim
Cook gecmis olsun canim gorunmez kaza
Band 6 son modeli sanırım. 5 olsun yeter bana, herkes memnun görünüyor kaptanım, telefonumla da uyumlu. Sorun yaşamam inşallah
İnşallah canim

Yaaaa çok geçmiş olsun canım. Hafif bir şeydir inşallah. Doktora götürdün mü, krem falan verirdi. Benim oğlan da göz beyazındaki kılcal damarı kanatmış. Gözünde mercimekten ufak bir kırmızılık var. İşi gücü bıraktım , bebeğimi gözümün önünden hiç ayırmıyorum ama olan oluyor işte. Sen ne kadar dikkat etsen de olacak olan oluyor. Sıkma canını . Geçer inşallah

Kıyamam kuzucuga

Hemen kudretyagi sür o ii geliyor benimde elim çok fena yanmişti kaynanam hemen sürdü kudret yagi ama şimdi iz miz kalmadi çok ii bir yağ
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…