Hayır olsun canım benim?bu aralar hiç renkli değilim kuzum
ama inşallah
Günaydınlar kuzum kaptanımGünaydın canim
Günaydın kaptanim
Günaydın kaptanim
Günaydın canim
Günaydın canim
Ne oldu canımcımbu aralar hiç renkli değilim kuzum
ama inşallah
Evet abla, cebi olmayan pijamamla yürümek işkence gibi, telefon hep elimde olmak zorunda. Dışarı çıktığımda bazen çantada adım saymıyor. Kotun cebine koyuyorum mecbur . Eşim alacak bakalım, ben 5 i beğendim. Ne zaman alırsa o zaman takacağımGeçen baktım 40*50 arasıydı fiatları,sen saati al hengi rengi seviyorsan onu kullanırsın,kordon nasılsa alınır canısı çok rahat edersin saatle telefonla olmuyor çünkü.
Xiaomi band 5 kullanan var mı? Memnun musunuz?
Günaydın canimGünaydın canlarım
Sanırım burdan ayrı kalınca kilo almak diye bir gerçek varyani bu hafta izin istedim menü paylaşmayınca hunharca yedim yarın hemencecik dönüyorum daha gidecek 10 kilom var neyin havasindayim acep
Ha
Hayır olsun canım benim?
Ne oldu canımcım
Telefonla cidden zor oluyor cebe atsan oda sıkıntı dediğin gibi,fiatı ne kadar peki onların .Evet abla, cebi olmayan pijamamla yürümek işkence gibi, telefon hep elimde olmak zorunda. Dışarı çıktığımda bazen çantada adım saymıyor. Kotun cebine koyuyorum mecbur . Eşim alacak bakalım, ben 5 i beğendim. Ne zaman alırsa o zaman takacağım
Band 6 son modeli sanırım. 5 olsun yeter bana, herkes memnun görünüyor kaptanım, telefonumla da uyumlu. Sorun yaşamam inşallahNorth River ve Wilma11 de var sanirim canim migimde 4 ude olabilir emin değilim
Günaydın canim
Yarin bildirimini bekliyoruz o zaman izin yok artık sana
400-450 civarı ablaTelefonla cidden zor oluyor cebe atsan oda sıkıntı dediğin gibi,fiatı ne kadar peki onların .
Geçmişler olsun görünmez kaza olmuş şimdi nasıl peki sıcakmı dökülmüş öyle kıyamam onabenm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya
eve geldim şok...
o kadar içime atmışım ki sonuçta kaza.. kmseye bişi diemiosun..
içime atınca dünde ben fena oldum
inşallah iz kalmaz
İnşallahAz daha sabır canım, geçecek
Kaşınmamak için zor tutuyom şu an iyiyimNasıl oldun kuzu kaşıntılar ne durumda
Günaydin ElifimAfiyet olsun canim
Hayirli sabahlar ablacim
Günaydın Elhoşumm
Günaydın migim
Günaydın canim
Günaydın pastelfitim
Sağol kaptanım yarın büyük gün bakalımAfiyet olsun kaptanim
Günaydın canim
Sakın kaşıma dahada dağılır ve kanar,kızımdada vardı oda öyle kaşırdı kanardı hep.İnşallah
Kaşınmamak için zor tutuyom şu an iyiyim
Eşim araştırdı kaşınınca yara olur dedi Bide kilo verdin ondan oldu gibi çok kızdı evet verdim ama bunun kilo vermeyle alakasi yok dedim
Dün akşam beni sinir etti zorla yediriyo
Günaydin Elifim
Günaydın canimgünaydın
Iyi uykular canimBebeğim uyudu, ben de uyuyayım biraz. Görüşürüz güzel ve fit hanımlar
Cook gecmis olsun canim gorunmez kazabenm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya
eve geldim şok...
inşallah iz kalmaz
İnşallah canimBand 6 son modeli sanırım. 5 olsun yeter bana, herkes memnun görünüyor kaptanım, telefonumla da uyumlu. Sorun yaşamam inşallah
Yaaaa çok geçmiş olsun canım. Hafif bir şeydir inşallah. Doktora götürdün mü, krem falan verirdi. Benim oğlan da göz beyazındaki kılcal damarı kanatmış. Gözünde mercimekten ufak bir kırmızılık var. İşi gücü bıraktım , bebeğimi gözümün önünden hiç ayırmıyorum ama olan oluyor işte. Sen ne kadar dikkat etsen de olacak olan oluyor. Sıkma canını . Geçer inşallahbenm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya
eve geldim şok...
inşallah iz kalmaz
Kıyamam kuzucugabenm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya
eve geldim şok...
inşallah iz kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?