Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kızlarrr sabahki kilom -100 gr ım şu annnn olleyyyy

_ASTRAL_ kaptancımmm
Gözün aydın. Devam. Bugünü güzel geçir
Günaydin
Dünden bugün iyi gibiyim
Vucudu Kaşınmak da istemiyorum kaşınınca çıkıyor offff zor dayanamıyorum
Barbekü yaktın beni bi daha kremalı yemem
Neyse kızı anneme birakıcaz sonra iş
Sen neden kaşınıyorsun? Ürtiker mi yoksa
Ben hiçbir şey olmamış gibi davranırım. Sevdiği hayır diyemeyeceği şeyler yaparım. İşe güce yardım isterim “Yetiş yiğidimmmmm” diye Hiç dayanamaz.
Xiaomi band 5 kullanan var mı? Memnun musunuz?
Bende de 4 ü var. Çok memnunum. Telefona uyumlu. Hele şarj süresi En son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum.
Ben dün sipariş ettim. Silikon seviyorum da iyi yorum alan bulamadım. Başka bir materyal sipariş ettim. Gelsin bir bakalım
Biraz fazla olmuş yediklerin,az daha azalt menünü,detoks suyu hazırlakendini çok güzel ödem attırıyor.
Ödem kalmamıştır bende ama tarif alabilir miyim. Perşembe günü her şey mübah
Tut kendini bak son gün Her türlü eti yiyebilirsin. Yanına bol salata ve ayran

Geçmiş olsun Allah esirgemiş. Kantaron yağı iyi geliyor. Sarı ve kırmızı var ama. Kırmızı olandı sanırım. Bir araştırırsan

Evet ürtiker ( kurdeşen )

tşk ederm cok saol
bakayım bi

Bendekise silikon gayet iyi yani.
Günlük içiyorsun zaten diyetislerde su yerine için dyorlar.
1 lt suya yarım limon dilim,maydonoz saplarıyla,1 çubuk tarçın yoksa toz tarçın,1 yeşil elma,3-5 karanfil nane zencefilde katabilirsin istersen bu kadar gün içinde içiyorsun suyu bitince ilave edebilirsin.

Maydanoz ne kadar bir de sarı elma olur mu?

Evet ürtiker ( kurdeşen )
Stres dışında, son günlerde değişik bir şey yeyip içtin mi ya da cildine değdi mi?

Soğuk uygulaması iyi geliyor ona. Uygun bir alandaysa duş başlığını tut üstüne kaşıntı geçene kadar. Ovuşturmadan durula. Kaşınınca bir daha duşa. Kaşıntıyı alınca sönüp bitiyor zaten. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…