- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Gözün aydın. Devam. Bugünü güzel geçir
Sen neden kaşınıyorsun? Ürtiker mi yoksaGünaydin
Dünden bugün iyi gibiyim
Vucudu Kaşınmak da istemiyorum kaşınınca çıkıyor offff zor dayanamıyorum
Barbekü yaktın beni bi daha kremalı yemem
Neyse kızı anneme birakıcaz sonra iş
Ben hiçbir şey olmamış gibi davranırım. Sevdiği hayır diyemeyeceği şeyler yaparım. İşe güce yardım isterim “Yetiş yiğidimmmmm” diyeKüslük hiç olmaz olur mubir arkadaşımın eşi küsermiş, 1 hafta, 1 ay, 2 ay …. Arkadaş gidip barışırsa barışırmış , yoksa adam inat edermiş.haklı da olsa haksız da olsa çoğu erkekte küsme huyu var gibi. Ben de hiç küs kalamıyorum ya, gülesim geliyor o tür durumda, çok çocukça geliyor bana. doğal olarak küsemiyoruz biz
Bende de 4 ü var. Çok memnunum. Telefona uyumlu. Hele şarj süresiXiaomi band 5 kullanan var mı? Memnun musunuz?
Ben dün sipariş ettim. Silikon seviyorum da iyi yorum alan bulamadım. Başka bir materyal sipariş ettim. Gelsin bir bakalımBendekini kızım vermişti bana,sonra bimden aldım iade ettim başka markaydı oda eşleşmedi telefonla.
Kayış değiştireyim dedim fiatlar 40-50 dedi,alacaksan renkli kayışlı olanından al daha güzel duruyor onlar.
Ödem kalmamıştır bende ama tarif alabilir miyim. Perşembe günü her şey mübahBiraz fazla olmuş yediklerin,az daha azalt menünü,detoks suyu hazırlakendini çok güzel ödem attırıyor.
Tut kendini bak son günEşim bugün dürüm yiyelim dediben yok Cuma yeriz dedim. Ama aşeriyorum resmen, o derece tadını, lezzetini ağzımda hissediyorum (yoksa yoksa… Aman Allahım )
Bugüne yemeğim yok, önerilere açığım.
Aklımda tavuk ciğeri sote var, bebeme de kabak yemeği.. başka neler olabilir
benm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya
eve geldim şok...
o kadar içime atmışım ki sonuçta kaza.. kmseye bişi diemiosun..
içime atınca dünde ben fena oldum
inşallah iz kalmaz
Geçmiş olsun Allah esirgemiş. Kantaron yağı iyi geliyor. Sarı ve kırmızı var ama. Kırmızı olandı sanırım. Bir araştırırsanteşekkür ederim herkese
evet sıcakken.. daha yni pişmişken benm kız emeklemiyor.. birden kalkmaya çalışmış (ilk defa) çekmiş ayağına gelmiş
iz kalmasından korkuyorum
evet dr götürdük 2 krem verdi..
kimileri kantron yağıda sür diyor.. of...
she ra canm cok geçmiş olsun sizede..gerçekten sakınan göze çöp batıyor