- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
Geçmişler olsun görünmez kaza olmuş şimdi nasıl peki sıcakmı dökülmüş öyle kıyamam ona
Cook gecmis olsun canim gorunmez kaza
Yaaaa çok geçmiş olsun canım. Hafif bir şeydir inşallah. Doktora götürdün mü, krem falan verirdi. Benim oğlan da göz beyazındaki kılcal damarı kanatmış. Gözünde mercimekten ufak bir kırmızılık var. İşi gücü bıraktım , bebeğimi gözümün önünden hiç ayırmıyorum ama olan oluyor işte. Sen ne kadar dikkat etsen de olacak olan oluyor. Sıkma canını . Geçer inşallah
İç hastalıklara aldım bide cildiye de aldim bekliyorum ikisiniSakın kaşıma dahada dağılır ve kanar,kızımdada vardı oda öyle kaşırdı kanardı hep.
Bunun nedeni tam belli değilmiş,herşey tetikler demiş doktor.
Test yaptırman lazım kuzu,belki bişeye karşı alerjin vardır mutlaka yaptır onu.
tşk ederim migi çok saolKıyamam kuzucuga
Hemen kudretyagi sür o ii geliyor benimde elim çok fena yanmişti kaynanam hemen sürdü kudret yagi ama şimdi iz miz kalmadi çok ii bir yağ
Çok geçmiş olsun
Hareketlenmeye başlamış artık,bundan sonra daha dikkat etmek gerekiyor.teşekkür ederim herkese
evet sıcakken.. daha yni pişmişken benm kız emeklemiyor.. birden kalkmaya çalışmış (ilk defa) çekmiş ayağına gelmiş
iz kalmasından korkuyorum
evet dr götürdük 2 krem verdi..
kimileri kantron yağıda sür diyor.. of...
she ra canm cok geçmiş olsun sizede..gerçekten sakınan göze çöp batıyor
İyi o zaman onlar ne yapılacaksa yaparlar zaten test iste mutlaka.İç hastalıklara aldım bide cildiye de aldim bekliyorum ikisini
Bende düşünüyorum ablada bakalim ilk firsatta alabilirimGene iyiyimişZipzip- bak kuzum fiatları buymuş
Gecmis olsun canim sizedeYaaaa çok geçmiş olsun canım. Hafif bir şeydir inşallah. Doktora götürdün mü, krem falan verirdi. Benim oğlan da göz beyazındaki kılcal damarı kanatmış. Gözünde mercimekten ufak bir kırmızılık var. İşi gücü bıraktım , bebeğimi gözümün önünden hiç ayırmıyorum ama olan oluyor işte. Sen ne kadar dikkat etsen de olacak olan oluyor. Sıkma canını . Geçer inşallah
Bencede bak fiatıda senin düşündüğün fiattı demiBende düşünüyorum ablada bakalim ilk firsatta alabilirim
Ben bmw derimBencede bak fiatıda senin düşündüğün fiattı demi
Sagol ablaGeçmiş olsun kuzum
Sagol canimgecmis olsun canim
Gecmis olsun canimKurdeşen dedi doktor
İlaç verdi geçmese başka doktora gidin dedi
Ama kaşınma çok fena
Zor tutuyom kaşınmamak için
Dedigim gibi ben herşeyi çok kafama takarım ve çok stres yaparım o derecebide beslenme ile ilgili de olabilir
Afiyet olsun canim
Aynen abla bu fiyatlara alabilirimBencede bak fiatıda senin düşündüğün fiattı demi
Yarın güzel bir eksi gelir kaptanimYumurta diyeti varya dün ona başlayım dedim olmadı,2 günmüş zaten.
Birazdan deneyecem onu,süt yerine limonlu su ilede yapanlar var,öğlen yemek akşam gene yumurta olacak.
Sabah tartıldım şu andakinden daha düşük çıktı,yarına ne olur bakalım merakla bekleyecem.
Günaydın canimKizlar gunaydin
Dunku adimimda az oldu cunku basim çok fenaydi ilacla idare ettim
Aksam regl oldum rahatladim
Bu ay skntili oldu biraz neden bilmem
Bu arada benim kiz dun 22 aylik oldu en son gunum dundu emzirmeyi bırakmak icin
Ama biz 5 gun onceden biraktik, kendisi talep etmedi bende teklif etmedim
Böylece 22 ay emzirme hikayem burada sonlandi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?