Afiyet olsun canim
Dişlerimi fırçalamadan tartıya çıkmam ne diyorsun
Bende de hic sac yokValla bende merak ediyorum saçım 1 kilo varmıdır diye uzun ve gür acaba kazıtsam ideal kiloma iner miyim
Tabi önemli bence de yıkanıp paklanıp dişler fırçalanacakDişlerimi fırçalamadan tartıya çıkmam ne diyorsun
Eder bence canımBende de hic sac yok
100 gram etmez galiba
Kabagimi yemeye fırsat bulamadım canım. Bir arkadaşım geldi. 17.30 dan sonra İki köfteyi, bir dilim de hindi füme yesillikle çeyrek yufkaya dürüm yapıp yedim. Sebzeden biktigimi hissettim.Valla bende merak ediyorum saçım 1 kilo varmıdır diye uzun ve gür acaba kazıtsam ideal kiloma iner miyim
Saol tatlışımmmvalla sebzeden bıktım artık yarını iple çekiyorum bu hafta bıktımmm sebzeden
Yok yok etmezEder bence canımbütün fazlalıklarımız saçtan zaten yağdan diiilll
Bir gram bir gramdırTabi önemli bence de yıkanıp paklanıp dişler fırçalanacak
Ohhh ne güzel afiyet bal şeker olsun canımmmKabagimi yemeye fırsat bulamadım canım. Bir arkadaşım geldi. 17.30 dan sonra İki köfteyi, bir dilim de hindi füme yesillikle çeyrek yufkaya dürüm yapıp yedim. Sebzeden biktigimi hissettim.Nasip değilmiş deyip geçtim
27.5 diye tahmin ediyorum canımBayadır burdaymışsın kaç yaşındasın ki
27,5 yoksundur ama 26 varsındır27.5 diye tahmin ediyorum canım
Teşekkür ederim bitanemOhhh ne güzel afiyet bal şeker olsun canımmm
kabakta artık kabak tadı verdi zatennn
Melek subaşı misali27,5 yoksundur ama 26 varsındır
Hanım bacima sormuştu canım. Ben 26.5 doğru hatırladın.27,5 yoksundur ama 26 varsındır
Valla bende canooommmTeşekkür ederim bitanemyarını heyecanla bekliyorum hem kendim hem siz için
İnşallah abla da pek sanmam. Sabit gelsem şükretcem.Burası da kabaklı
Kulüpte böyle bir grup olup da insanlar şişko şisko geziyorsa gerçekten büyük bir kayıp
Tatlım afiyet olsun yarın güzel bir sonuç bekliyor seni demedi deme
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
AynenMelek subaşı misali
Pardon şekerim ben sen sandımmmHanım bacima sormuştu canım. Ben 26.5 doğru hatırladın.
Evrene doğru mesac gondericikİnşallah abla da pek sanmam. Sabit gelsem şükretcem.
Teşekkür ederim
Bu kadini bilmiyor musum simdi Googledan baktimMelek subaşı misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?