Sağol kaptanımAf
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim minnoşumAfiyet olsun canım
Bıraktım ben. Kim elendi en son, şampiyon kim?Survivor izliyor musunuz?
Oradan bakiyordum, bulamadigim kalorileri ama tabi oradan gitmiyordum komple. Ok oyle yapimm. Haftaya gümbür gümbür geliyozOoo maşşallah canımyan yana mutlu sağlıklı daha nice yıllarınız olsun inşallah
selammmm
canım diyetkolik kullanmayı dener misin bir çünkü protein karbonhidrat yağ da görülüyor orda.
bilgisayardan da ekleyebilirsin akşam
Bir dahakine de seniBu kız aralıklı tontişleri yakalayıp bir yerlere götürüyor.
Reformer beni bitirdi , bu öğlen 1 saat uyudumKapanır da zaman istiyor. Senin yerinde duracağına çok inanmıyorum.
Reformer seni daha da zayıflatacak.Allah mutluluğumuzu daim etsin.
Afiyet olsun kaptanımMenü
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dlm ekmek
Ara
Biraz kuruyenis
Kahve
Akşam
Kabak sote
100g tavuk
Salata
Adımlar: Eki Görüntüle 3064911 Eki Görüntüle 3064912 telden 2350 adim ( parka gidip gelme bebek arabası ile ) 8320+2350 = 10670Cordelia Zipzip-
Öyle desene. Merak etme ben kaptan olursamTatlım sen ya da başkası fark etmiyor.60kiloyum bacımi mavi kaptan yapacağım diye ona söz verdim. Gözüm yok yukarılarda benim hedef 300-500
Pek tontişliğim kalmadıOyyy tontişler toplantısııı
Selammm cnm annişle pazara gidiyoruz sen nasılsın
Sen nasıl oldun, düzeldi mi miden?Gözün aydın canım çok şanslısın
Bak hele. Ne vakit yaptım ben öyle şeyAğzıma bir lokma atsam astral kaptanımınşu hali geliyor gözüme vazgeçiyorum.
Ortaaam işte ya. Güzel hatırlattın
Gerçek ihtiyaç olsa umrumda olmaz versin derimde bu sefer arsa almis eşimin parasiyla 4 çocuğa paylaşacak bir miras yapiyor işte babanız olarak bıraktım olacak isteAile olunca veriliyor malesef, paralar nereye gidiyor haberiniz var mı?
Kumar filansa gidene acırım.
Gerçek ihtiyaçsa hiç gözüm görmez.
Keyfi ise kendi kendime söylenirim.
Eşimin bir akrabası vardı, bizden borç alıp har vurup harman savururdu, birde bana hava atardı, işte şunu su fiyata aldım, amaaan ölmeyecez mi
Iyi de kimin parasıyla kime hava atıyon desem ne cevap verecek dengesiz
Ne ev istiyorum ondan ne arsa yeminle borç istemesin yeter eşim tepki vermiyor canım bana haklısın diyor ama ben haklı olmak istemiyorum bu sefer dedim beni bahane et Mervenin rızası yok de dedim gerekirse beni kötü bilsinler verdiği parada benim de çocuklarımızinda hakkı var elzem birşey olsa gam yemicem yada ileride diğer çocuklara pay edilmeyecek olsa bir ben mi enayiyim benim de kendime göre isteklerim varmirasda gozum yok ama haksizligada gelemem . goz gore eşin paraları veriyor. ailenin mirasini olusturuyor.. sen birsey dediginde tepki veriyor mu eşin canım
Hesap vardı zaten canım evin borcu yeni bitti ufak ufak kenara koymaya başlamistik eşimi benim acilen borca sokmam lazım ki baskqlrindan borç alıp ekstra odeyemesin şuan arkadaşlarindan borç alıp aldı doları 7 ay onu oducezşaka gibi ya
bence esinle hesap birsey actırın yada bir yatırıma girin bizim odemelerimiz var diyin bu nedir bi baba niye boyle yapar evladina yazık günah boyle kriz zamanda dolarla borcu istenir .. esinize uygun bir dille ikna edin bence
Çok şükür canım sen nasılsınaskrhpozitif @menekse_kokusu @Suskunkardelen @Tesnim1903 hamiş güzeller, bebekler nasıl siz nasılsınız?
Allah yardımcın olsun canımMutfakta sıcak poğaça var çok zor durumdayım
MaynakBu kız aralıklı tontişleri yakalayıp bir yerlere götürüyor.
Ayneeen canımOradan bakiyordum, bulamadigim kalorileri ama tabi oradan gitmiyordum komple. Ok oyle yapimm. Haftaya gümbür gümbür geliyoz
Kaptanımm 1.lik geliyor gibiiierenmothers Cordelia Zipzip-
Sabah 8
Peynirli ve yumurtali salata ile çay
Ara 12
Sütlü Türk kahvesi
Akşam 16
Etli lahana yemeği ve yoğurt
Su 3 litreyi geçti (HanimKelesimiGetir in tarifi)
Eki Görüntüle 3064920
Kız bu iştahın açık halin mi12 Mayıs 2022
sabah
3 yk yoğurt+ 4 yk bol kuruyemişli granola (ben yaptım)+ tarçın+ 8-9 karadut
öğlen
çorba
avuç içi kadar tavuk
2 yk makarna
salata
ara
1 gün kurusu
1 avuç leblebi
akşam
yumurtalı çiriş otu
1 etli enginar dolması
1,5 dilim ekşimaya tbe
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia North River
Off biliriz biliriizMutfakta sıcak poğaça var çok zor durumdayım
Hayirli olsun ikizimZipzip- beni sarı takima yaziver kuzum
Düşünme. Aslında bir mutfak yok. Sadece senin hayal ürününMutfakta sıcak poğaça var çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?