normal demir hapı idare ediliyor da depo demir ilacı çok fena.Kimdi hatırlayamadım. Demir ilacını gece alıyorum iştah sorunu olmuyor demişti
Aynen canımSon 3 hafta
Ama dikkat et en tehlikeli dönemlere girdik. Fazla kilo kalmadı, gören oo çok iyisin gerek yok fazlasına modunda. Hedefe ulaşmadan bırakmak yok
Menün iyiydi. Moralini yüksek tutmaya çalış. İstediğin kadar olmayabilir ama güzel gidiyorsunnormal demir hapı idare ediliyor da depo demir ilacı çok fena.
İyi bir uyku tartıya da yansır ortaamAynen canımyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bırakmak yok
İyi geceler canımİyi bir uyku tartıya da yansır ortaam
İyi geceler herkese Allah rahatlık versin
En azından al ver yapıp dengeliyorsun ben sadece al kısmında kaldımİyi bebem nolsunkilo al kilo ver talimi yapıyorum.
Afiyet olsun canım12 Mayıs 2022 Perşembe menüm
10.30 kahvaltı: Küçük bir parça kaşarlı yulaf tost, 1 yumurtalı 1 tabak menemen, 1 kk peynir, salatalık, çay
14.30 ara: 2 fındık, 7 badem, 2 hurma
17.00 akşam yemeği: yarım tabak tavuk ciğer sote, 2 dilim ekmek, salata, ayran
21.30 ara menengiç kahvesi
Su: 3 litre
Zipzip- _ASTRAL_ Tempus
O boşuna stres yapmışım o zamanÖyle desene. Merak etme ben kaptan olursam60kiloyum u mavi kaptan yaparım
Pek tontişliğim kalmadı
Sen nasıl oldun, düzeldi mi miden?
Bak hele. Ne vakit yaptım ben öyle şeyHem ben senin kaptanın değilim. North River ‘dan kork
Ortaaam işte ya. Güzel hatırlattın
Aynen al al nereye kadar vermeye geldim artıkTatlim bu sayfada seni boşuna mı bekledikhallediciz al kısmını
Hiç sormayın kaptanım bugün neler çektiğimi bir ben bir allah bilir kayıp çok zor bişeymiş allahım düşmanıma bile göstermesin
Sağol ablacığım çok şükür ki kadıncağız tutmuş kolundan bırakmamış allah razı olsun o kadın bulmasaydı benim kız giderdi bulamazdık allahım düşündükçe
Evet ablam o can havliyle eşimi nasıl ağlayarak aradığımı bilmiyorum eşim bir yandan ağlayarak eve geldi kayınbabam ağlamaktan konuşamadı adam bile bnm kız bugün çok üzdü bizi
Bulundu ablam çok şükür sağolasın ömürümden ömür gitti
Allahım korumuş çok şükürBirde benim kız çok aşırı cana yakın aşırı şekilde sıcakkanlı kanı şirin biri gel dese hemen gider kimseden çekinmez
Nerde kayboldu nasıl bulundu? Çok geçmiş olsun.Birde benim kız çok aşırı cana yakın aşırı şekilde sıcakkanlı kanı şirin biri gel dese hemen gider kimseden çekinmez
Afiyet olsun aşkitom12 Mayıs
9.00 Sütlü kahve
12.00 Karışık kuru yemiş , çay
15.00 çeyrek muz, iki dilim elma, yarım portakal
16.00 Türk kahvesi
17.30 İki köfte, bir hindi füme, marul, taze nane, çeyrek yufka , çay
İki litre su
Bitki çayları
Zipzip- Cordelia North River pastelfit
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun aşkitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?