BakacağızMaynak
Ayneeen canım
Kaptanımm 1.lik geliyor gibiii
Kız bu iştahın açık halin mi
Off biliriz biliriizbu saatte nedenn
öyle yapıcam canım. birkaç şey bir araya geldi bunaldım. demir hapı da zorluyor. akışa bırakıcam dediğin gibi.Kendini çok zorlama canım bı dur bedenini dinle , ruhunu dinle . Akışta kalmak gerekiyor bazen . Umarım yoluna girer her şey iyi ol
evet fazla canım. sürekli yiyesim var. detoks suyu değil de yeşil çay içiyorum.Biraz fazla olmuş yediklerin,az daha azalt menünü,detoks suyu hazırlakendini çok güzel ödem attırıyor.
Ne olsun be yuvarlanıp gidiyorum
Ne desem bilemiyorumGerçek ihtiyaç olsa umrumda olmaz versin derimde bu sefer arsa almis eşimin parasiyla 4 çocuğa paylaşacak bir miras yapiyor işte babanız olarak bıraktım olacak iste
Ne ev istiyorum ondan ne arsa yeminle borç istemesin yeter eşim tepki vermiyor canım bana haklısın diyor ama ben haklı olmak istemiyorum bu sefer dedim beni bahane et Mervenin rızası yok de dedim gerekirse beni kötü bilsinler verdiği parada benim de çocuklarımızinda hakkı var elzem birşey olsa gam yemicem yada ileride diğer çocuklara pay edilmeyecek olsa bir ben mi enayiyim benim de kendime göre isteklerim var
Hesap vardı zaten canım evin borcu yeni bitti ufak ufak kenara koymaya başlamistik eşimi benim acilen borca sokmam lazım ki baskqlrindan borç alıp ekstra odeyemesin şuan arkadaşlarindan borç alıp aldı doları 7 ay onu oducez
Çok şükür canım sen nasılsın
Afiyet olsun canım12 Mayıs 2022
sabah
3 yk yoğurt+ 4 yk bol kuruyemişli granola (ben yaptım)+ tarçın+ 8-9 karadut
öğlen
çorba
avuç içi kadar tavuk
2 yk makarna
salata
ara
1 gün kurusu
1 avuç leblebi
akşam
yumurtalı çiriş otu
1 etli enginar dolması
1,5 dilim ekşimaya tbe
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia @North River
Dayan yanındayızMutfakta sıcak poğaça var çok zor durumdayım
Ooo bir öğün , iyi dayanmışsın canımEki Görüntüle 3064924 bugunki sporum bu saate kaldi malesef
Bugun 1 ogun yapabildim isten dolayi bulgurlu lahana yemegi yedim
Ben de iyi sukur. Cok yuvarlanmaNe olsun be yuvarlanıp gidiyorumsennden ne haber?
Bu konuda okuduğum en mantıklı yaklaşımDüşünme. Aslında bir mutfak yok. Sadece senin hayal ürünün
Sen nasıl oldun? Bugün sana sağlıklı kaçamak baktım da hepsi diyet menüsüBu konuda okuduğum en mantıklı yaklaşım
Kimdi hatırlayamadım. Demir ilacını gece alıyorum iştah sorunu olmuyor demiştiöyle yapıcam canım. birkaç şey bir araya geldi bunaldım. demir hapı da zorluyor. akışa bırakıcam dediğin gibi.
evet fazla canım. sürekli yiyesim var. detoks suyu değil de yeşil çay içiyorum.
Estirelimmm ortaaaaammmm
Afiyet olsun canımPerşembe
11 .00
3 minik yumurta ahhaa
Peynir zeytin
salatalık
2 ceviz
1 muz
Aralarda
2 TK tatlı çorba ( Bayburta ozelmis arkadaş getirmiş tadına baktım )
2 form bisküvi
Akşam 18.30
Musakka
Pilav
Fazla yedimporsiyon büyüktü
Az su içiyorum arttirmam lazim
Cordelia Zipzip- HanimKelesimiGetir
Son 3 haftaEstirelimmm ortaaaaammmmşunun şurasında 65 e ne kaldı son haftalar Allah’ın izni ile
Daha iyiyim yıldızım, lahmacun çok severimSen nasıl oldun? Bugün sana sağlıklı kaçamak baktım da hepsi diyet menüsü
Lahmacun seviyor musun? Bol yeşillik ve ayranla yersin
Oh sevindim. Afiyetle yersin o zamanDaha iyiyim yıldızım, lahmacun çok severim
AA hiç fark etmedik :)) yarın yatış dimi kuzumDaha iyiyim yıldızım, lahmacun çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?