Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canlarım hayallerinden uzaklaşmış kendine karşı ayıp etmiş bir dolunay bırakıyorum buraya yani tam sabretmem gereken kilolardayim daha önümde 12-13 kilo var ... Neyse bugün kendime diyorum ki #dolunaykendinegel

Kilo bildirimim
En son ayrıldığımda 78 li birşey paylaşmıştım
Bugün ise 81.5

Zipzip- kaptanım beni masterfite ekler misin yoksa dolunay ay tutulması yaşayacak

Eklentiler

• IMG_20220513_065647.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 30
Bir yerden başlamak lazım canım verilen en güzel kararı vermişsin.

Zipzip- @North River
Geçen cuma 59,5
Bu cuma 58,6
Fark -900
Maşallah canıma tebrikler canım
Bebek mama beklerken acil bakıp çektim fazla özenemedim.

Zipzip-
HanimKelesimiGetir

Aynı takımda devam edeyim

Geçen cuma 71,200
Bu hafta 71,400

Malesef +200Eki Görüntüle 3064999
Artın fazla değil canım haftaya fazlasını verirsin
Yarışa hoşgeldin canımmm
Eki Görüntüle 3065000 gunaydinnn bayanlarrr 65.5 i gordum şukurler olsun smdi keyif kahvemi icicem
Tebrikler canım

Afiyetler olsun ortişim
Ayaklarına sağlık ortişim

Zipzip-

Valla çok zor çektim ışık parlıyor ekran devamlı değişiyor haydi bismillah bakalım
80 mi oldun seni en son biraktigimda diyetisyene baslamistin. Yeni aldin ya çok oturmadigi için çabuk gider .İnşallah hepimiz yuklerimizden kurtuluruz

80 mi oldun seni en son biraktigimda diyetisyene baslamistin. Yeni aldin ya çok oturmadigi için çabuk gider .İnşallah hepimiz yuklerimizden kurtuluruz
Yeni almadım ya uzun zamandır 80 lerdeyim. Hayırlısı bakalım acaba hangisiydi onun üzerine kimler geldi kimler geçti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…