Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim komşu kızı parkta salıncakta sallanırken küçük torunun burnuna çarpıyor, burun açılmış, yüzü kan içinde kalmış.
Hemen ambulansla hastaneye getirdiler, hastaneye gittik, acilin önünde bekledik.
Tedaviyi yapıp eve yolladılar.
Bize gelin beraber bakalım küçüğe dedim.
Şimdi gözdeler, gece dönüşümlü bakacağız.
Torunu yüzü gözü kan içinde ağlarken görünce içim parçalandı, bacaklarım tutmadı.
Rabbim kimsenin evladına böyle şeyler yaşatmasın, çok zor çok

carşamba menusu

sabah 11.00 biberli yumurta,domates,2 dlim peynir salatalik,2 dlim ekmek
ögle 15.00 4 yk kısir 2 yk eriste yogurtt
18.00 leblebi , bitki cayi limonlu adacayi naneli 1 kucuk cikolata
su 1.5 lt
1922 adim .. kayda deger degil biraz yogun bir gundu koluma saat takamayacgim .. terasa birseyler ekmistik

persembe menusu

sabah8.00 1 su bardagi sut 1 catal tereyag yumurta
11.00 1 kucuk kase domates corbasi
15.00 4 yk kıymali menemen ,2 dlm ekmek
18.00 leblebi kahve
3968 adım
su .1.5 lt

Zipzip-

Cordelia

_Citlembik_

Chedarice

HanimKelesimiGetir

@Ytmz bacımm büyük geçmisler olsun Rabbim kimseye yaşatmasınn... cocuk birsey hissetmez ama sizin unutamayacaginiz bir gun olmus . allah esirgesin . şukurler olsun kısa sürede bulmussunuz

Maşallah beklemekten sıkılmış gitmiş delikanlı şükür bişi olmamis

Geçmiş olsun canım
Sağol canım
çok geçmiş olsun canım
Çok sağol canım
Çok geçmşler olsun,şimdi nasılsın ağrın filan çok yoktur umarım
Çok sağol canım.ağrım oluyor ❤❤
Tmm canım eline emeğine sağlık
Çok sağol canım.
Çok sağol canım

Geçmiş olsun canım.

Tartım ektedir. Sabah saati ve regl gecikmesi ile yapabildiğim bu kadar. Yarın diyetisyen randevum var, geçen hafta gidemedim yüzüm yoktu
Eliminasyon diyetine başlayacağız. Ben 2 aydır diyet listeme hiç uymadığımı farkettim o yüzden bu her istediğinden sınırlı ye faslını kapatıp "az ye ulan hayvan"dönemine geçmeyi planlıyoruz
Can aydoğmuşu bilenleriniz vardır, astrolog. Bugün 15.30 ile 16.30 un diyete başlamak için çok uygun saatler olduğunu söylüyor. O zaman başlayıp vucudumuza iyi gelmeyen seyleri yemezsek çook etkili sonuçlar alacakmışız

Herkesi öper koklar günlük hayat koşuşturmama başlarım efendim

Eklentiler

• IMG_20220513_065829.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…